Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van aki bukott a Bitcoin-nal...

Van aki bukott a Bitcoin-nal és felvállalja?

Figyelt kérdés

Mi a stratégia? Kivárod míg visszamegy az árfolyam, és eladod, vagy benntartod?

Esetleg kiszállsz?

(nincs és nem is volt bitcoinom)

2018. febr. 5. 06:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/88 kisnagykeres válasza:

Nyugi lessz még itt bitcoinak olyan ára hogy na. De a többi kriptovaluták közül is van jó néhány amelyikkel lehet sokat keresni. és nem kell nagypénzt beletenni. Most. Megszünni, vagy eltünni nemfog az tuti. Csak nézz körül a világba milyen nagy óriás cégek vannak bizonyos kriptovaluták mögött.

lásd pl. az AMAZON de sorolhatnám. nézz utána

2018. márc. 14. 16:23
 82/88 A kérdező kommentje:

mindenki a saját megoldását kezdi kifejleszteni, innentől kezdve ami a Bitcoin előnye, hogy nincs mögötte "senki", lehet, hogy a hátránya lesz.

Magyarul majd pár multi közös konszenzussal elterjeszti a sajátját, amiben minden gyermekbetegségét kiküszöbölik az eddigieknek.

Onnantól meg mindenki szabadulni fog a Bitcointól.

Ez IS LEHET a forgatókönyv, mint ahogy az is, hogy a már meglévő és elterjedt BITCOIN lesz a világ digitális pénze a jövőben mindenhol.

2018. márc. 14. 16:56
 83/88 anonim ***** válasza:

"Magyarul majd pár multi közös konszenzussal elterjeszti a sajátját, amiben minden gyermekbetegségét kiküszöbölik az eddigieknek."

Már van ilyen, úgy hívják, hogy Ripple. Csak egy fontos dolgot vesztett el, a decentralizáltságát. Pár multi nem tud/fog egy decentralizált rendszert létrehozni soha. A centralizált meg nem alternatívája a Bitcoinnak.

2018. márc. 15. 15:27
 84/88 anonim ***** válasza:
100%

Én bevallom, hogy buktam rajta. Amikor 200e körül volt akartam venni. Valakivel leveleztem is az árról. Aztán gondolkoztam, hogy mégis mennyit kockaztassak. Aztán addig gondolkodtam, hogy el is felejtettem az egészet.

Szóval azon buktam, hogy nem vettem pedig valóban akartam, csak a mennyiségen agyaltam.

2018. márc. 15. 19:54
 85/88 Mike0103 válasza:
31%
HODl!!!!!!! :-)
2018. márc. 20. 16:40
 86/88 anonim ***** válasza:
Sok befektető ismerősöm mondta, hogy ők csak tavaly végéig voltak benne. Év végével kiszálltak véglegesen a kriptodevizákból. Jól tették, ráéreztek, kaszáltak. Most találtak más, egyéb befektetési lehetőségeket, ahol ismét nyerésben vannak, pedig még csak a második negyedév kezdődik. Ebből élnek és biztosan tudják, hogy mikor, mibe kell fektetni. A legjobb amit tehetek, hogy követem őket.
2018. ápr. 8. 14:18
 87/88 anonim ***** válasza:
És csak benn kellett tartani :)
2021. dec. 6. 08:49
 88/88 anonim ***** válasza:

2019-ben 4000 dolláros árfolyamnál visszavásároltam valamennyit. Nem sokat, nem sok pénzért. Azóta kerestem rajta de nem bántam meg, hogy csak kevésért vettem. Mert nem tudhattam előre. Azért nagy szerepe volt a COVID miatti otthonmaradásnak és karanténozásnak abban, hogy ekkora lett a crypto láz. Az egész világ otthon ült és ráértek befektetni az el nem költött utazási és holiday pénzt.

A többi befektetésem eredetigazolásos aranyban és részvényben van. Még 2019-ben vettem tesla részvényeket handras videóinak hatására és ezen kerestem a legtöbbet, mert ugyanannyi idő alatt ráduplázott még a bitcoinra is, és még mindig van még benne bőven növekedési potnciál. Én írtam a 86-os választ.

2021. dec. 7. 09:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!