Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van aki bukott a Bitcoin-nal...

Van aki bukott a Bitcoin-nal és felvállalja?

Figyelt kérdés

Mi a stratégia? Kivárod míg visszamegy az árfolyam, és eladod, vagy benntartod?

Esetleg kiszállsz?

(nincs és nem is volt bitcoinom)

2018. febr. 5. 06:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/88 anonim ***** válasza:
79%

Előző: Én nem elmebetegségből csinálom hanem csak viszaosztok pár pofont. De már nem folytatom vele. Majd vitázhat magában. Ez már régi ügy mivel párszor már eljátszotta ezt itt a pofa. Máshol is beszólogat mindenkinek aki kritizálni meri a kriptopénzeket vagy azok bányászatát és mások sem tolerálják a tenyérbemászó stílusát. Érdelkes hogy szinte mindenki mással könnyen meg lehet itt találni a közös nevezőt csak ezzel a pofával nem.

Most törlöm is a kérdést a listámról és felőlem azt ír a továbbiakban amit akar.

2018. febr. 7. 18:23
 42/88 anonim ***** válasza:
7%

"szakember"

Mindkét irányba nyilatkoztak szakemberek, úgy látom szelektív a látásod.

"buborék leeresztés"

2 hónapja és előtte 9 évig kisebb volt az árfolyam mint most.

"Kallos"

Nem tudom ki az.

"Minden BTC fan ilyen nagy összegekről álmodozik"

Akkor tévedésben vagy, szerintem 5K vagy 10K is szuper ár. Az a lényeg hogy van egy arany 2.0.

"pár dollár és több ezer dollár"

Teljesen mindegy a százalék a lényeg. Vagy infos létedre te se tudod felfogni, hogy a Bitcoin osztható?

"volt olyann bolond"

Biztos bolond volt az illető ha most 10x annyit ér a befektetése. Te meg az okos vagy a 0,1%-os banki kamatoddal 10% infláció közben.

"te mire alapozod abbéli jóslatodat (mert erre utal a nagy BTC védésed) hogy a BTC mindig is jó üzlet lesz és soha nem fog bedőlni?"

Én nem jósoltam soha árfolyamot és soha nem mondtam senkinek hogy vegyen vagy ne. Ezt is buktad. Nekem az a lényeg, hogy van egy technológia ami eddig nem létezett és ha akarom tudom használni, előtte pl. az arany tetszett, ebben meg az tetszik, hogy olyan mint az arany de mindenben jobb.

Inkább az a kérdés hogy nálad mi okozza ezt a fusztrációt, ha kívülálló vagy, nem shortolsz, semmi közöd nincs a témához. Ennek ellenére magadat akarod korlátozni. Valószínűleg irigy vagy arra aki befektetett. Más oka nem lehet. De ha tudnád hogy emberek mi minden másból is profitálnak amikből te kimaradsz akkor már 500 lenne a vérnyomásod.

"te állításaid és az enyémek ütik egymást"

A te két állításod volt.

"amik be szoktak jönni és be is jöttek eddig"

Milyen jóslat jött be? Szakemberek mindent jósoltak már. Plusz mínusz. Bejött a fele, nagy jóslat. Most mondj egy jóslatot egy szakembertől ami lesz 3 hónap múlva.

"Érdekes hogy ezek ellenére nincsenek sorozatos tömeges bankszámla fosztogatások"

Mert visszafordítható a tranzakció, vagy azt már elfelejtetted mi volt a téma indítója? De ennek ellenére is lopnak. Ha nem lenne visszafordítható akkor 1 hét alatt szétlopnák az összeset a jelenlegi rendszerrel.

"Mert valószínűleg végigolvastad mindet."

Állítottál valamit és most kiderül hogy csak kitaláltad. 7 éve nem olvastam ilyen hozzászólást.

"Majd tapsolni fogok ha vége lesz a dalnak."

És az nekem az miért lenne rossz? Vagy mi az aminek örülnél ebben az esetben? Kívülálló vagy mégis tele vagy fusztrációkkal.

"1.: A bányászok"

Azt te találtad ki. Egy példát se tudtál mutatni.

"2.: Azt is írtam"

A Bitcoin mininghoz nem használ senki VGA-t téged mégis zavar.

"3.: Emellett megjegyeztem hogy a VGA kártya eredetileg mire való."

És ezt kit érdekel? A számítógép meg nem Facebookozásra való eredetileg meg nem gamingre.

"4.:A bányászatnak egyes jóslatok szerint - ha e így megy tovább - akkora áramigénye lesz hogy probémákat fog okozni."

Neked nem okoz problémát, mit idegeskedsz rajta.

"5.: Igen bányász ellenes vagyok az elszabadult árak miatt."

A Bitcoin bányászat nem használ VGA-t. A gyártó meg tud gyártani többet ha akar. Megint fordítva ülsz a lovon.

"Még nem korlátoztak semmiben" "Egyáltalán ki kérdezett téged?"

Itt arról volt szó, hogy te annak örülsz hogy volt ilyen. Te a kínai szabályozásnak tapsikolsz. Te annak örülnél ha kevesebb lehetőséged lenne. És zavar téged ha valaki arra használja a VGA-t meg áramot amit kifizetett amire akarja. És te akarod meghatározni hogy ki mit mondhat.

"hazudsz"

Attól, hogy leírsz valamit 50x és mormolod magadban még nem válik igazzá.

2018. febr. 7. 18:41
 43/88 anonim ***** válasza:
0%
.
2018. febr. 7. 19:14
 44/88 anonim ***** válasza:
80%

Osztom a többség véleményét. A Bitcoin egy múló hobórt, és az 51% válaszoló egy hülye, és vak Bitcoin mániás.

Tanuljátok már meg, hogy nem szabad hülyékkel vitába szállni, mert lerángatnak a szintjükre, és ott legyőznek rutinból.

2018. febr. 7. 21:16
 45/88 anonim ***** válasza:
83%

""Érdekes hogy ezek ellenére nincsenek sorozatos tömeges bankszámla fosztogatások"

Mert visszafordítható a tranzakció, vagy azt már elfelejtetted mi volt a téma indítója? De ennek ellenére is lopnak. Ha nem lenne visszafordítható akkor 1 hét alatt szétlopnák az összeset a jelenlegi rendszerrel. "

Szóval a bankban azért nem lopnak, mert visszafordítható, a Bitcoinban, pedig azért lopnak, mert nem visszafordítható.

Nem is tudom, a tömeg melyik rendszert fogja érték megőrzésre preferálni.

Szerintem, itt 1 mondatban leírtad a lényeget, hogy miért nem lesz hosszú távon semmi a bitcoinból.

Ha felmenne 30-50-100K-ra az érték, mindenki ellopkodná a másét. Tök jó a rendszer, ja nem, mert ha lopok nincs következménye.

2018. febr. 7. 21:22
 46/88 anonim ***** válasza:
77%
Grafomán pszichopata.
2018. febr. 7. 22:08
 47/88 anonim ***** válasza:
77%

"Te meg az okos vagy a 0,1%-os banki kamatoddal 10% infláció közben."

1,5-2% banki kamat is van. Infláció pedig talán a 90-es években volt 10%. De akkor a banki kamat sem 2% volt. Manapság alig van infláció, az is 2% körül.

A bitcoin pedig NEM arany 2.0 Nagyon nem.

2018. febr. 7. 22:50
 48/88 anonim ***** válasza:
75%

" És zavar téged ha valaki arra használja a VGA-t meg áramot amit kifizetett amire akarja. És te akarod meghatározni hogy ki mit mondhat."

Azt mondjuk pofátlannak tartom, hogy kínai bányászok 8-10 Ft kapják az áramot, az én vállalkozásomban meg 80 ft kell érte fizetni.

2018. febr. 7. 23:53
 49/88 anonim ***** válasza:
75%
Ha valaki ebbe teszi bele a fölösleges pénzét, az meg is érdemli
2018. febr. 8. 11:40
 50/88 anonim ***** válasza:
0%

"Tök jó a rendszer, ja nem, mert ha lopok nincs következménye."

Az hogy ellopják a készpénzed, a laptopod, a kocsid, az aranyad az nem visszafordítható egy köztes szereplő által távolról.

Akkor kocsid és laptopod se legyen.

2018. febr. 8. 12:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!