Ki mennyi pénzt bukott az élete során?
Nem arra gondolok, hogy összesen mennyit buktál már az életed során, hanem amikor volt olyan pillanat, hogy olyan sok pénzt buktál el, hogy igazán földhöz vágott.
AZ mindegy, hogy hogy buktad el, kamatváltozás, szerencsejáték, stb.
Én sportfogadáson buktam 200 ezret egy "tuti" eseményen, azóta a szüleim eltiltottak a szerencsejátékoktól.
Várom a ti beszámolótokat.
1,2 millát, mert az angol vevőm a kialkudott font helyett
mégiscsak forintban fizetett éppen akkor, amikor a forint
folyamatosan esett. 30 milliót pedig sokkal korábban. Egy
végrendeletet nem vettem komolyan /el se nagyon olvastam/, betettem az iratok közé. Mikor elővettem, akkor derült ki, hogy teljesen szabályos volt. Mivel a két esemény között nagyon sok év telt el, mire észbekaptam, a harminc millióból szinte semmi nem maradt. A maradékért meg már nem akartam pereskedni. Nem bántam, mert aki rámhagyta, sohasem szerettem. Egyoldalú rajongás volt az ő részéről.
én még nem nagyon buktam ilyen nagy összegeket, max. hogy befizettem a tandíjat aztán megszakítottam a tanulmányaimat
az 145000 volt.
"Kipróbáltuk a "szupertitkos rulett taktikát" az elején bejött, 700 $-t nulláztunk le."
Jobban kellett volna figyelni matekórán.:)
Nekem amúgy egy vállalkozásomat nem fizették ki teljesen. 1,2M :( Még a 90-es években volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!