Ki mennyi pénzt bukott az élete során?
Nem arra gondolok, hogy összesen mennyit buktál már az életed során, hanem amikor volt olyan pillanat, hogy olyan sok pénzt buktál el, hogy igazán földhöz vágott.
AZ mindegy, hogy hogy buktad el, kamatváltozás, szerencsejáték, stb.
Én sportfogadáson buktam 200 ezret egy "tuti" eseményen, azóta a szüleim eltiltottak a szerencsejátékoktól.
Várom a ti beszámolótokat.
40.000Ft egy hónap alatt. Az akkori fizetésem fele volt.
Online sportfogadó oldalra töltöttem fel kezdésként egy 10-est. Hozott +6 ezret. Megörültem, hogy ezzel lehet pénzt csinálni. Kivettem a 16 ezret. Pár nap múlva megint játszani akartam, még egy 10-es felment. Elbuktam pár nap alatt. Jött a következő 10-es, felvittem 27 ezerre, nem vettem ki, pár napra rá nulláztam magam. Ezt még eljátszottam kétszer. És most nagyon fáj a fejem miatta, és megFOGADTAM(xd), hogy neten nem játszok többet, mert sokkal kevésbé érzem a pénz súlyát, mint ha elmegyek a lottózóba. Jah, és ezentúl maximum poénból párszáz forintokkal, mert ahhoz hogy ez komoly keresetkiegészítés legyen, komolyabban rá kéne feküdni a témára, amire nekem sajna nincs időm, illetve idegzetem se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!