Van aki bukott a Bitcoin-nal és felvállalja?
Mi a stratégia? Kivárod míg visszamegy az árfolyam, és eladod, vagy benntartod?
Esetleg kiszállsz?
(nincs és nem is volt bitcoinom)
"Úgy látszik már nem aranyba menekülnek hanem bitcoinba."
Pont azért esik délután egy óta a BTC árfolyam.
Az teljesen mindegy mitől nőtt a lakást (de amúgy sem hiszem el amit írtál hogy 3 cég vásárolt fel minden lakást). Az a lényeg hogy mennyivel nőtt.
"Pesten lassan 1,5 éve magállt az emelkedés"
Ez meg nem igaz. 2017-ben országosan 13%-kal, Budapesten 15%-kal nőttek az árak.
Az hogy te milyen százalékú inflációt nézel attól függ hogy mit akarsz vásárolni. A lakásvásárlás elég gyakori Magyarországon így szerintem nem kell kihagyni a képből.
"Pont azért esik délután egy óta a BTC árfolyam."
6000-ről 8200 lett a tőzsdei esés óta. Az arany stagált. De nyugi, ne erre építs.
Semmi gond, hogy a tőzsdei esés ma volt, a Bitcoin emelkedés tegnap.
New Yorkban most délután 2 van, itt meg este nyolc.
Az ottani idő szerint reggel 8 óta esik a BTC árfolyam.
"A használt lakások várható áremelkedési üteme Budapesten összességében csökkent az egy negyedévvel ezelőttihez képest (4,3-ről 2,7%-ra). A vidéki régiókban viszont emelkedett, keleten 0,7-ről 4,3%-ra, nyugaton 2,5-ről 4%-ra. Az új építésű lakások esetében 2-5%-os áremelkedésre lehet számítani."
Itt a cikk:
"Itt a cikk:"
Ezt kinek írtad? Ez is azt mondja hogy még mindig emelkednek évi 10-16%-ot.
"Semmi gond, hogy a tőzsdei esés ma volt, a Bitcoin emelkedés tegnap."
Hétfőn esett a tőzsde, beutalási idő a Bitcoin váltóra 1-3 nap. De ezt már írtam korábban. Így kalkulálj, nem realtime. De mint mondtam ne erre alapozz.
Elemzők mondják el, hogy az elmúlt 3 hónapban a Bitcoin, együtt mozgott a S&P500 indexxel. Portfolion van egy kisebb cikk róla.
Nehéz lett volna elolvasni a cikket, ami linkeltem.
Az új lakás árak magasak, mert 3x annyi az építőanyag ár, meg van CSOK. Használt lakások esnek.
A következő 2 évben lesz elég lakás, így az árak normalizálodni, majd esni fognak.
"A lakásvásárlás elég gyakori Magyarországon így szerintem nem kell kihagyni a képből."
Persze, hogyne. Naponta veszek kettőt. Ja nem. De te biztos, ha ennyire erre vagy rápörögve.
És aki eladja? Mert úgy általában az egyik átlag ember veszi meg a másik átlag embertől. Akkor aki eladja annak deflació van? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!