Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van aki bukott a Bitcoin-nal...

Van aki bukott a Bitcoin-nal és felvállalja?

Figyelt kérdés

Mi a stratégia? Kivárod míg visszamegy az árfolyam, és eladod, vagy benntartod?

Esetleg kiszállsz?

(nincs és nem is volt bitcoinom)

2018. febr. 5. 06:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/88 anonim ***** válasza:
74%

"Úgy látszik már nem aranyba menekülnek hanem bitcoinba."

Pont azért esik délután egy óta a BTC árfolyam.

2018. febr. 8. 19:46
 62/88 anonim ***** válasza:
0%

Az teljesen mindegy mitől nőtt a lakást (de amúgy sem hiszem el amit írtál hogy 3 cég vásárolt fel minden lakást). Az a lényeg hogy mennyivel nőtt.

"Pesten lassan 1,5 éve magállt az emelkedés"

Ez meg nem igaz. 2017-ben országosan 13%-kal, Budapesten 15%-kal nőttek az árak.

Az hogy te milyen százalékú inflációt nézel attól függ hogy mit akarsz vásárolni. A lakásvásárlás elég gyakori Magyarországon így szerintem nem kell kihagyni a képből.

2018. febr. 8. 19:54
 63/88 anonim ***** válasza:
0%

"Pont azért esik délután egy óta a BTC árfolyam."

6000-ről 8200 lett a tőzsdei esés óta. Az arany stagált. De nyugi, ne erre építs.

2018. febr. 8. 20:03
 64/88 anonim ***** válasza:
74%

Semmi gond, hogy a tőzsdei esés ma volt, a Bitcoin emelkedés tegnap.

New Yorkban most délután 2 van, itt meg este nyolc.

Az ottani idő szerint reggel 8 óta esik a BTC árfolyam.

2018. febr. 8. 20:15
 65/88 anonim ***** válasza:
72%

"A használt lakások várható áremelkedési üteme Budapesten összességében csökkent az egy negyedévvel ezelőttihez képest (4,3-ről 2,7%-ra). A vidéki régiókban viszont emelkedett, keleten 0,7-ről 4,3%-ra, nyugaton 2,5-ről 4%-ra. Az új építésű lakások esetében 2-5%-os áremelkedésre lehet számítani."

Itt a cikk:

[link]

2018. febr. 8. 20:22
 66/88 anonim ***** válasza:
0%

"Itt a cikk:"

Ezt kinek írtad? Ez is azt mondja hogy még mindig emelkednek évi 10-16%-ot.

2018. febr. 8. 20:41
 67/88 anonim ***** válasza:
0%

"Semmi gond, hogy a tőzsdei esés ma volt, a Bitcoin emelkedés tegnap."

Hétfőn esett a tőzsde, beutalási idő a Bitcoin váltóra 1-3 nap. De ezt már írtam korábban. Így kalkulálj, nem realtime. De mint mondtam ne erre alapozz.

2018. febr. 8. 20:43
 68/88 anonim ***** válasza:
79%
49% te valami autista vagy?
2018. febr. 8. 21:05
 69/88 anonim ***** válasza:
72%

Elemzők mondják el, hogy az elmúlt 3 hónapban a Bitcoin, együtt mozgott a S&P500 indexxel. Portfolion van egy kisebb cikk róla.

Nehéz lett volna elolvasni a cikket, ami linkeltem.

Az új lakás árak magasak, mert 3x annyi az építőanyag ár, meg van CSOK. Használt lakások esnek.

A következő 2 évben lesz elég lakás, így az árak normalizálodni, majd esni fognak.

2018. febr. 8. 21:19
 70/88 anonim ***** válasza:
77%

"A lakásvásárlás elég gyakori Magyarországon így szerintem nem kell kihagyni a képből."

Persze, hogyne. Naponta veszek kettőt. Ja nem. De te biztos, ha ennyire erre vagy rápörögve.

És aki eladja? Mert úgy általában az egyik átlag ember veszi meg a másik átlag embertől. Akkor aki eladja annak deflació van? :)

2018. febr. 8. 23:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!