Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Amway. Megéri csatlakozni...

Amway. Megéri csatlakozni vagy sem?

Figyelt kérdés
Kecsegtető amit elmondtak de olvastam róla jót és rosszat is. Ki mit gondol? Lehet vele pénzt is keresni? Minden féle véleményre kíváncsi vagyok.
2014. nov. 10. 19:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/82 anonim ***** válasza:

"Összességében azt mondom a kérdezőnek neki kell tudnia, hogy ő maga megvenné ezeket a termékeket ennyiért önszántából, vagy a környezetében vesz-e valaki ilyen áron mosóport, mosogatót, stb. "

Így van, ez az alapja, én is mindig ezt mondom. Ha neked megéri a vásárlói áron, akkor megéri foglalkozni vele. Ha neked nem éri meg, ne foglalkozz vele! Ez a lényeg.

Nekem megéri, neked nem. Ez így van a szabad piacon mindennel. Szerintem keress rá mondjuk vaterán, van-e kereslet az amway termékeire. Képzeld, találsz olyanokat, akik veszik ezeket! "Jéééé, piacképes a termék!!! :D Fantasztikus! A sok hülye másról ugatott, de mégis van, aki ilyet vesz!:)"

[link]

És ha már Nutrilite, jééé, hogy az AC Milan stratégiai megállapodást kötött a világ elsőszámú táplálékkiegészítő-gyártójával? Hogy mik vannak?!?

[link]

[link]

A vaterás vevőnek megéri, nekem megéri, sokaknak megéri. Na, hogy Bak Norbertnek nem éri meg, hát, ki a fenét érdekel, most őszintén? :) Hány szuper piacképes dolog van, ami pár hangos ostobának "nem éri meg"... Nem hiszem, hogy van jelentősége.

A kérdezőnek megéri-e, az az első kérdés! Szerencsére ezt kiderítheti kockázat nélkül, hála a 100% garanciának. A második kérdés az, hogy beszél-e a környezetéből azokkal, akik ugyanígy gondolkodnak, vagy hallgat a baknorbertekre... Első esetben lesz pénze, második esetben meg nem.

NEFOGAZZ, te ne fárassz már, ha nem bírod felfogni a forgalom és a nyereség, jövedelem közötti különbségeket!

"Aha persze. A telefonálgatás, utazgatás meg az ebbe fecsérelt idő nyilván nem volt 40 ezer forint havonta."

Hát, szerintem nem, de ezt mindenki eldönti magának. Telefonra ma nehéz elkölteni egy korlátlan csomag áránál többet, utazás gyakorlatilag nincs, az üzletedet lényegében otthon intézed.. A vevőidet utána meglátogatod egyszer havonta. 10 vevőd ha van, taxival is mehetsz, akkor sem költesz ennyit.

Említed a közmunkásbért, amikor összehasonlítod az itt leírt összegekkel. Azért hány órát is kell dolgozni? Napi 8-at? Vagy 4-et? Nem tudom, azért kérdezem... A havi 40ezerért mi összesen dolgozunk az első hónapban napi 1-2 órát, aztán ha kialakult a piac, amit el akarunk látni, heti 1-2 órát csak. Közmunkásként hányszorosát dolgozod ennek? ;) De ez nagyon nem ide tartozik.

2014. nov. 12. 20:34
 12/82 anonim ***** válasza:
költségek közé nyugodtan mehet a vállalkozás fenntartási költsége is, ami még egyéni vállalkozásban, másodállásban is havi 25 ezer. Ezt viszont nem én mondom,hanem a Nav releváns határozattal.
2014. nov. 13. 05:38
 13/82 anonim ***** válasza:
53%

"az első hónapban napi 1-2 órát, aztán ha kialakult a piac, amit el akarunk látni, heti 1-2 órát csak."

Aztán ha kialakult a piac

Aztán ha kialakult a piac.... jah, mert nyilván havi 1-2 órával fogod a piacot kialakítani. :DDDD nyilván havonta csak egy-két órádba telik amíg beszervezel néhány szkeptikus rokkantnyugdíjast. Az Emvéjesek nagy része ezért nem keres egy vasat sem mert nincs gyomra hívogatni a rokonait, meg mégkevésbé nincs pofája hazudozni a rokkantnyugdíjasnak hogy vegyen valami csodatevő, túlárazott trágyát.

Akinek van pofája meg gyomra ehhez, az keres vele. De csak egy apró, hangyányi kis százalék, a többi veszít, mégpedig sokat. Leginkább a gerincét, ami egy vérbeli emvéjesnek sose volt, úgyhogy ők előnyből indulnak.

2014. nov. 13. 12:11
 14/82 anonim ***** válasza:

Napi 1-2 óra, otthonról irányított nemzetközi kereskedelem, "Ha megvan a piac..."stb.

Hát, aki ezt elhiszi egy ilyen kaliberű szponzornak az vágjon bele, de utána ne csodálkozzon, ha nem hogy pénzt keresett vele, hanem bukott.

Egy vállakozás alapból piackutatással kezdődik, nem a vállalkozás létrehozásával.

Én csak magamat tudom ismételni:

"Panaszkodott arról, hogy eljutnak családok odáig, hogy érdekelné a termék őket, de nem tudják kifizetni akkor ott helyben. Vagyis a fizetőképes piaci kereslet, nagyon le van lőve... És igen ez is egy hibás beidegződés, hogy előbb van a vállalkozás (ha van egyáltalán, mert ugye addig pénz sincs belőle), mint a piac."

http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-kerd..

Vatera esetén érdemes megnézni az eladások darabszámát, idejét és értékét. Ezt egyszerűen forgási sebességnek hívjuk.

Egy Amwayes vaterás:

[link]

Ezzel párhuzamosan megmutatnám azt a céget, amit átadtam ingyen, mivel az csak másodállásban lett volna már értelme csinálni.Ők azóta is úgy viszik az üzletet.

[link]

Más értékek, több eladás, nagyobb forgalom mégsem lehet belőle megélni, akkor hogyan lehetne Vaterás eladásokból Amway esetében???

És azzal ugye sokat nem tudnak keresni, mert csak termék értékesítés. Vaterán keresztül nem fogják nyaggatni a vevőt, hogy legyen termékforgalmazó. Az meg már milyen, hogy skype-on tartom a termékbemutatót?

De egyáltalán mekkora a hitele annak, aki napi 1-2 órában a gép elől beszél a "belgiumi forgalomról"...

Na, kb ilyen hitelességű emberek vannak ezekben a rendszerekben akik alá be lehet lépni...

Mondom ezt úgy, ahogy az flp kapcsán is nyilatkoztam:

"Májusi a tanulmány nem évekkel ezelőtti, MTA doktora bírálta és még sorolhatnám, hogy arról ne is beszéljek, hogy olvasni sem sikerül azon a bírálati lapon, ahol leírásra kerül, hogy saját vállalkozásomon keresztül mutatom be az általam elvégzett települési és helyi gazdasági fejlesztéseket benne, ami hozzájárult pár ember életének jobbá tételéhez is és több eredményesen működő vállalkozás létrehozásához. Persze ez csak a kutatási eredmények és mintaprojektek kezdetei, ami azóta is megvalósul sorról-sorra sikeresen és nem plagizálásra alapot adható szakirodalmi összeollózás, amihez szükséges a szakmai kompetencia fejlesztése nemzetközi szinten is. Nyilván nehéz lenne úgy irányt mutatni, írni és "szponzorálni" (mentorálni), hogy magam végig sem jártam az utat, vagy épp lövésem nincs az aktuális helyzetekről."

http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-kerd..

2014. nov. 13. 12:42
 15/82 anonim ***** válasza:

NEFOGAZZ, ééééédes istenem, de buta itt valaki... Leírom, hogy "napi 1-2 órát", erre számonkéri, hogy "mert nyilván havi 1-2 órával fogod a piacot kialakítani".

Nnna, ilyen agyi kapacitású emberekkel is csak ritkán lehet találkozni.. :) Pihenj, nefogazz!

"Egy vállakozás alapból piackutatással kezdődik, nem a vállalkozás létrehozásával."

Így van. A te környezetedben mosnak fogat az emberek? Ezt kell megvizsgálni csak. Mondjuk neked nyilván nem való ez a vállalkozás, ezt már megbeszéltük.

"Én csak magamat tudom ismételni"

Azt meg kár... Teljesen felesleges egy sikertelen, tanulni képtelen hálózatépítő példáját felhozni.

"Vatera esetén érdemes megnézni az eladások darabszámát"

Érdemes? Mit akarunk megtudni belőle? Hogy vaterán érdemes-e amway terméket árulni? :D Nyilván nem. De ez egy jól ellenőrizhető módja annak, hogy kell-e a termék a piacon, vagy nem.

"hogyan lehetne Vaterás eladásokból Amway esetében"

Valaki megint azt hiszi, hogy a hálózatépítés az kereskedelem... Hiába, a tanulatlanság átka...

"Az meg már milyen, hogy skype-on tartom a termékbemutatót? "

Oh, jut eszembe, én már tartottam. Hát, jobb élőben személyesen, de ez is messze jobb volt, mint amit amúgy a TVben látsz. Mert az meg már milyen, hogy TVben tartom a termékbemutatót?!? Vagy egy weboldalon?!? Na az milyen már!?

"De egyáltalán mekkora a hitele annak, aki napi 1-2 órában a gép elől beszél a "belgiumi forgalomról""

Ó, az csak egy bemutatása volt a nemzetközi üzleti folyamatoknak. Azt egy óvódás is el tudta volna mondani, a hitelesség itt nem kérdés, hiszen nem magamról beszéltem.

A hitelesség ott kérdés, ha valaki többnek akar látszani, mint megérdemli, ész nélkül vesz fel hitelt, aztán mivel mással nem rendelkezik, az idejét adja el, fél évre befekszik egy szűk kabinba egy hajóra, heti 100 órában takarít mások után, amikor meg nincs szükség a munkájára ott, akkor itthon osztja az észt a vállalkozásokról, passzív jövedelmekről.. :D

Én ismerek olyat jó közelről, aki viszont rendes, valódi diplomát szerzett, amivel piacképes tudása van, de úgy gondolta, jobb, ha szabad, jobb, ha nem adja el az idejét. Pár éve meglátta a hálózatépítésben rejlő lehetőséget, és most már abból, illetve a befektetéseiből él. A gyerekeivel van, főállású apuka, és van ideje félrebeszélő kommentekkel foglalkozni a gyakorin.. ;)

2014. nov. 13. 14:11
 16/82 anonim ***** válasza:

Végülis Gyed/GYET mellett nem kell legalább a teljes összegű járulékokat fizetni, ami nyilván nem nagyon menne mlm-ből, gondolom én látva az általad linkelt eladó eladási statisztikáit. Gondlom az a sok kozmetikai aprócikk, 95-800Ft-ért nem Amwayes...

Ahogy az általam linkelt használt kabát sem, ami előtt az eladónak volt szeptemberben Amwayes termék értékesítés. Hiszen ezt Te mint bizonyíték mutatod fel, hogy van igény a termékekre...

A hitel forrás, ezt már megbeszéltük a másik mlm üzleted kapcsán. A forrásból eszközt(most már eszközöket)vásároltam, amik meg a cashflow-hoz járulnak hozzá passzív jövedelemmel, amiből a kiadási oldalt fedezem anélkül, hogy dolgoznom kellejen, vagy a megélhetési kényszervállalkozásból kellene a biztosítási jogviszonyokkal játszanom, hogy ne legyek mínuszban a vállalkozásommal.

Így van időm diplomázni és részt venni több piacképes képzésben, amit vállalkozásba ültetek át és amiből még több forrásom származik (lásd pályázatok), amik időről-időre váltják (rövidítik) a nemzetközi karrieremet- pl. látható , hogy voltam fél évig Belgiumban is és vannak belga kapcsolataim, így van némi rálátásom az ottani piacra, amit a hitelesség és naprakészség miatt nem adok fel még két 3 évig, igaz azt csak ugyanúgy másodállásban fogom végezni,ahogy tettem az utóbbi években is, ami alatt ugye a diplomáig eljutottam itthon és az elmúlt évek eredményes működését itthon kialakítottam,amiről született egy neves professzor által is elismert 106 oldalas "életszagú" (nem összeollózott, vagy átvett statisztikákat és általánosságokat megfogalmazó tanulmány és szakmai mintaprogram amit azóta is vezetek és fejlesztek.

De, hát megint csak magamat ismétlem,e tanulmány mottójával:

"„… amíg az egyén nem tudja saját létét (megélhetését) biztosítani, addig nem hajlandó/képes a közösségért tenni"

Ez a különbség kettőnk között, hogy én már évek óta a közösségekért teszek (lásd a hitelből vásárolt forrás mára már 4 vállalkozónak biztosít inkubátorházat, de beszélhetünk a bűnmegelőzési rendezvényünk hatásairól , vagy akár a 11 ha-os, helyi természeti értéket magába foglaló terület védelmére és a helyi közösségi tér kialakítására tett kockázati tőke kísérletek hatásairól, ami egy olyan belső perifériás településen valósult meg, ahol az elmúlt évben egy vállalkozás sem jött létre, míg ezekkel egy év alatt 5 új vállalkozás telepedett meg és ez még csak 1 év helyi gazdaságfejlesztési eredménye, amihez a 2015-ös év még többet fog hozni előre láthatólag, azokkal a programelemekkel amiket most valósítok meg folyamatosan, hiszen van időm, mert nem kell bizonygatnom az "üzletem" piacképességét és az évről évre növekvő mértékű eszközökből származó passzív jövedelmem nem kényszerít arra, hogy a működési költségeimért harcoljak hónapról-hónapra) mivel a saját megélhetésemet biztosítottam - igen, abban igazad van, hogy az első két év a 17 milliós mínusz leküzdéséről szólt, az azt követő 3 pedig már az eszközök fejlesztéséről, amibe beletartozik az a hazai és nemzetközi kapcsolati tőke is, amit épp a jelenlegi (jövő évre vonatkozó ) projekttervekbe használok fel.

Az eredmények publikációi és a tanulmány átdogozott formában márciustól lesz elérhető a Mintaprogram névadó honlapján ha majd érdekel...

Így nem érdekem a beszervezősdi, sokkal inkább a figyelemfelhívás, azoknak akik az ilyen kisstílű szponzortól várják az útmutatást "üzleti" topikban.

lásd kyani GVH esete, miatt hasonló körülmények között, innen a gyakorikérdésekről, a szponzorjelölt állításaitól indulva jutott el a NAV-on és GVH-n át a milliós bírságig és derült ki az amit sok mlm is használ, hogy a mellébeszélés ne egyenlő a tényekkel és állításokkal, aminek hatására ahogy a kérdező is késztetést érezhet arra, hogy megkárosítsa magát.

2014. nov. 13. 14:53
 17/82 anonim ***** válasza:

Még annyi hogy a kyani link lemaradt.

A kérdező maga mlm ügynök, aki a válaszadókat privátba kereste a beszervezéssel...

http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__sajat-vall..

és a gvh határozat:

[link]

2014. nov. 13. 15:00
 18/82 anonim ***** válasza:

"A hitelesség ott kérdés, ha valaki többnek akar látszani, mint megérdemli, ész nélkül vesz fel hitelt, aztán mivel mással nem rendelkezik, az idejét adja el, fél évre befekszik egy szűk kabinba egy hajóra, heti 100 órában takarít mások után, amikor meg nincs szükség a munkájára ott, akkor itthon osztja az észt a vállalkozásokról, passzív jövedelmekről.. :D"

Nyilván minden élethelyzet más, és nem tisztem névvel sem a személyeskedés, névtelenül meg pláne nem, bár elvileg kaptok személyiségfejlesztő szemináriumokat jó pénzért....

A probléma további része, hogy heti 70 órát dolgozok kezdetben 6 hónapon - az utóbbi 2 évben 4-5 hónapon át, nem takarítóként (az párom volt), hanem szakképzett munkaerőként, amivel elég komoly referenciákat és díjakat is begyűjtöttem ("minősültem"), a már említett kapcsolati tőkék mellett, amik jelenleg részben egyik alappillérei is a tevékenységemnek. Ezek ugye, mint mondtam a hitel felszámolásán túl a befektetési összegekhez járultak hozzá. Azt, hogy nincs szükség a munkámra jól példázza, hogy vagyok olyan helyzetbe a cégnél, hogy lemondhatok havi 2000 euróval járó munkákat, ahogy erre az elmúlt 2 hónapban kétszer is volt példa, az itthoni ügyeim intézése miatt, mégsem dől össze alattam egy láb -és januártól újra az elmúlt éveknek megfelelően idén is aláírható szerződéssel rendelkezek-, ahogy az mlmben szokás, ha épp nem foglalkozol az alattad lévőkkel napi x órát otthonról GYET (állami támogatás) mellett.

Mert ugye, ha ehhez ki kellene mozdulni, akkor már 30 óránál többet nem is dolgozhatnál eleve és elvennék azt a támogatási összeget, amire az üzleted mellett alapozod a gyerekeid és családod megélhetését :-)

2014. nov. 13. 15:30
 19/82 anonim ***** válasza:
51%

Az AMWAY és hasonló mlm redszerek megtévesztett embereken élősködő paraziták társasága.Az agymosások, győzködések egyik fő motívuma hogy az alkalmazotti státus, kemény fizikai munka, nyugdíjrendszer, stb. mind-mind megvetendő és nevetséges dolgok. A hálózatépítés, passzív jövedelem, az az igazi! Aki nem kér belőle az ostoba, negatív fajankó.

Pár év hálózatszervezés, és már lógathatja is a lábát a szorgalmas új tag a Bahamákon. Ezt az életszemléletet művelik és sulykoljátok a tagokba.

Csak azt felejtik el, hogy az amerikai, ny-európai, skandináv és más fejlett országok mai életszínvonalát nem MLM-es hálózatépítők, hanem keményen dolgozó fizikai munkások, mérnökök, tanárok, tudósok, stb. generációi hozták létre, és tartják fenn ma is.

Nélkülük se MLM, se passzív jövedelem nem létezhetne.

Tudomásul kellene venni, hogy valójában itt is, mint minden más MLM rendszernél a termékek valójában csak melléktermékek, az egész nem ezekről szól. A lényeg a hálózatépítésen van, a beléptetésen. A termék mindig mellékes, nem véletlenül nincs normál kereskedelmi forgalomban, hiszen bizonytalan eredete-származása, bizonyítatlan hatásai, s nem utolsósorban irreálisan magas ára miatt versenyképtelen.

Az MLM-termékek kizárólag a piramisjáték leplezését szolgálják, a hálózaton kívül a beszervezési aktuson túl gyakorlatilag nem jutnak, csakis a belső fogyasztásban forognak.Arról nem is beszélve, hogy a sok agymosott "sikeresen" leépíti a rokoni, baráti kapcsolatait, mert mindig a szarjaival jön, és el akar adni lelkesen (legalább a kezdőcsomag árát szeretné behozni...).És ugyan honnan származik az a pénz amit bónusz és adó gyanánt nagylelkűen kifizetnek?

Külső szemlélőként az egész Amwayesdiben az a "csodálatos", hogy a naiv, ösztönlény áldozatok úgy sétálnak be egy tökélyre fejlesztett marketing csapdába, amit zseniális koponyák, matematikusok, pszichiáterek, tudósok, marketing szakemberek hadai gyártottak, ahogy az a nagykönyvben meg van írva!

Olyan ez az egész, mint David Copperfield előadása. Ha valaki egy kicsit is téved, akkor ledarálja az asszisztenst a ventilátor, mégpedig azért mert csodák nincsenek, csak tökéletesen megteremtett illúziók...

Akik már szőröstül-bőröstül ismerik az Amway módszereit, abban a pillanatban elkezdtünk röhögni, hogy te befizetted a 70 ezret. Akár hiszed, akár nem, ők, a rendszer üzemeltetői ebből (is) élnek: a te kezdő csomagod befizetéséből (meg persze egy sor belőled burkoltan kicsalt pénzből)

Azt ugyanis elfelejtették mondani, hogy kb. ~30 ezerre tehető már évek óta az Amway tagok létszáma, azaz a belépő és elhagyó személyek száma szinte állandó. Ma te befizetsz 70 ezret, holnap egy másik ember kilép. Akik legfelül ülnek a rendszerben, azok emiatt az állandónak mondható taglétszámnak köszönhetően rendszeresen hozzájutnak a horribilis pénzükhöz. De már pár szinten alattuk nem biztosak a források, mert hol innen lép ki egy ember, hol onnan, a "közkatonáknak" kell irtózatos munka, energia, pénz, idő árán befoltozni a lyukakat.

Az Amway egy zseniálisan kiötlött megkopasztó gépezet, pár ember jólétét biztosító rabszolgatartó metódus...

http://www.youtube.com/watch?v=EUmO0btOZ3M

2014. nov. 19. 10:40
 20/82 anonim ***** válasza:

Viccesnek találom, hogy milyen szintű negativitást tud magával vonzani egy ilyen téma.

Két kérdésem van. Foglalkozott-e ezzel az illető? Ha igen, miért hagyta abba? Ha nem, honnan tudja, hogy működik ez, ha nincs azok között, akik ezt jól csinálják?

Könnyű általánosítani egy vállalkozást, de ne felejtsétek el, hogy onnantól, hogy ezzel valaki foglalkozni kezd, a saját értékeit helyezi bele, a saját üzletét építi. Legalább annyira nevetséges erről általánosítani, mintha pl. két kávézót összehasonlítanál. Az egyiket, ahol az üzletvezető rosszul végzi a munkáját,mert bár tanulta egy ideig a dolgot, de nem akarja sokra vinni, vagy csak egyszerűen lusta energiát befektetni a fejlesztésekbe, és a másikat, akinek hatalmas vendégköre van, és elégedetten járnak hozzá vissza a vendégei, mert ért ahhoz, amit csinál. Kávézóról beszélünk mindkét esetben, talán ugyanazt a kávét szolgálják fel, mégse általánosítasz, hogy az összes kávézó sz@r. Hasonló képpen van ez ezzel az üzlettel is. Onnantól, hogy regisztrálsz, saját döntésed, hogy melyik része érdekel, és senki nem kényszerít semmire. Ha a termék érdekel, megveszed, mert környezetbarát, mert koncentrátum, mert minőségi, csak az a különbség, hogy ezután a forgalom után pénzt kapsz vissza. A boltban is vásárolhatsz,

2015. jan. 27. 01:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!