Skyrim: megéri csatlakozni a Dark Brotherhoodba? (Sötét Testvériség)
Figyelt kérdés
Hallottam haveroktól, hogy nagyon sok fontos NPC-t meg kell majd ölni, ez milyen kihatással lesz a játékra?
Mik az előnyei / hátrányai a csatlakozásnak?
A Thieves Guild előtt csatlakozzak, vagy utána?
2014. szept. 20. 15:29
1/6 Sowilo válasza:
Itt már nincsenek olyan ellentétek a frakciók között mint a Morrowindnél, nem kell közöttük választanod, nyugi, semmiről nem maradsz le, ha csatlakozol a Brotherhoodhoz. Egyébként is csak előnye van, sőt, ez a játék legizgalmasabb része. Aztán csatlakozz a többi frakcióhoz is, mert egyiket sem érdemes kihagyni. Ha mindet megcsinálod, brutál erős karaktered lesz, mert mind más pluszokat ad.
2/6 anonim válasza:
A Dark Brotherhood mellékküldetéseiben meg kellesz ölnöd olyan karaktereket, akiknek lenne saját kisebb mellékküldetésük. De egyik sem hat si komolyan a játékmenetre. Ajánlom, hogy belépés előtt nézd meg, kiket kellesz megölnöd, és előtte intézz el nekik mindent, ha nem akarsz kimaradni semmiből. Utána mehet a bérgyilkolás.
A Dark Brotherhood main questline-ban senkit nem kellesz megölnöd, aki bárhol máshol számítana a játékban, azt nyugodtan csinálhatod. A többi egylettől teljesen függetlenek.
3/6 Sowilo válasza:
Ne hagyd ki egyébként a fighters guildet se.
4/6 anonim válasza:
Skyrimban nincs Fighters Guild, ugyanúgy ahogy Mages guild sem. Itt a Companions és a College of Winterhold helyettesíti ezeket.
5/6 Sowilo válasza:
Ezer bocs, így visszagondolva igazad van. A morrowinddel többet játszottam anno, a skyrimben is így hívtam ezeket...:)
6/6 anonim válasza:
Nem gáz, végülis a játékbeli funkciójuk teljesen ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!