Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Az MLM-ben hogyan és mennyi...

Az MLM-ben hogyan és mennyi pénzt lehet veszíteni, hogyha legalul vagy?

Figyelt kérdés

Mivel ezt állítják az okosok, hogy aki alul van az csak pénzt veszít.

Legalul ugye a vásárlók vannak, mint minden kereskedelmi láncban.

Nos sehogy sem fér a fejembe, hogy amikor még csak törzsvásárló voltam egy MLM cégnél (úgy kb 4 évig), vagyis legalul voltam én hogyan veszíthettem pénzt.

Havidíj nincs, kötelező vásárlás nincs, A pénzemért terméket kaptam és kapok. Akkor mégis, hogy a túróban veszítettem én? Vagy, hogyan lehet az MLM-ben legalul pénzt veszíteni?

FONTOS!!

Még mielőtt jönne valaki okoskodni, hogy nézzem meg a sok károsultat a zeekrewards-nál, botanoo-nál stb.

FONTOS leszögezni, hogy NE KEVERJÜK A PIRAMISJÁTÉKOT AZ MLM-EL!!!

2012. dec. 22. 06:13
 81/98 anonim ***** válasza:
31%

Miért van rossz napod? Nem megy a piramis... akarom mondani az MLM? :)

Egyébként pont arról beszéltem amit te is leírtál. Hogy te magad írtad, hogy a legtöbb piramisjátékos cég "MLM-nek álcázza magát".

Tehát MLM-ként van a potenciális "áldozatnak" tálalva. És így összemosódik az MLM-mel.

Kíváncsi lennék, hogy hogyan lehet egy egyszerű embernek könnyen és gyorsan megkülönböztetni, hogy valami valódi MLM, vagy MLM-nek álcázott piramisjáték?

Ha tudod a megoldást, akkor akár egy felvilágosító körutat is szervezhetnél, mert országos szinten sok áldozata van az "MLM-nek álcázott piramisjátéknak".

2013. jan. 13. 14:47
 82/98 anonim ***** válasza:
53%

Leírtam már korábban bár lehet, hogy nem ide, de a net is tele van vele ("A Google a barátod") sőt van olyan könyv is ami foglalkozik ezzel a kérdéssel (Randy Gage Hogyan építsünk MLM pénzgyárat 3. fejezet ha jól emlékszem). Meg még egyéb MLM-es könyvek is kifejtik ezt a témát.

Tehát nem körutat kell csinálni mivel az információ adott vagyis a körút az nem ér semmit. Aki hülye az is marad, azon úgysem lehet segíteni.

Van az atveresek.info oldalon egy mondat.

"Az embereket könnyebb hülyíteni, mintsem meggyőzni arról hogy hülyítik Őket."

Ennyi. Aki piramisjátékba kezd az sosem néz utána ezeknek pont ezért lehet bepalizni őket. Vagy ha utána is néz nem érti meg a különbséget. Tehát felesleges ezzel foglalkozni.

2013. jan. 13. 18:53
 83/98 anonim ***** válasza:
50%

És a piramisjátékok mindig is ügyesen bepalizzák az embereket a kamu dumával, hogy könnyen és gyorsan sok pénzt kereshetnek és még eladniuk sem kell semmit.

Kb ez a szlogenjük. Ha felfognák azt az emberek, hogy itt valami baromira nem stimmel akkor ezek a "cégek" sem lennének ennyire sikeresek.

2013. jan. 13. 18:56
 84/98 anonim ***** válasza:
12%

Es itt az ujabb "nem piramisjatek"

8-10 ev bortont siman adnek az osszes ilyen csalonak!

[link]

2013. jan. 31. 14:42
 85/98 anonim ***** válasza:
66%
Az ilyen csalókat oda is kellene küldeni. És a média ismét bebizonyította, hogy nem ért a témához, mivel ezt is MLM-nek tünteti fel, holott messziről bűzlik, hogy ez egy piramisjáték és nem MLM.
2013. jan. 31. 15:09
 86/98 anonim ***** válasza:
66%
Pont ilyen a grenbu is. Az is ugyanerre az átverős elvre épít. Ezek nagyon messze állnak az MLM-től.
2013. jan. 31. 15:11
 87/98 A kérdező kommentje:

"És a média ismét bebizonyította, hogy nem ért a témához, mivel ezt is MLM-nek tünteti fel, holott messziről bűzlik, hogy ez egy piramisjáték és nem MLM."

Aztán mire asszociálnak majd az emberek? MLM=csalás.

2013. jan. 31. 15:58
 88/98 anonim válasza:

A tévhitek elkerülésére:

[link]

2013. febr. 12. 00:43
 89/98 anonim ***** válasza:

Na mibe, hogy a "csoda" mlmdiszkontról van szó?

Ehhez csak nyakigláb írását tudnám linkelni. Teljes mértékben egyet értek vele.

[link]

2013. márc. 17. 13:48
 90/98 anonim ***** válasza:

Másik linket akatam betenni.

[link]

2013. márc. 17. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!