Az MLM-ben hogyan és mennyi pénzt lehet veszíteni, hogyha legalul vagy?
Mivel ezt állítják az okosok, hogy aki alul van az csak pénzt veszít.
Legalul ugye a vásárlók vannak, mint minden kereskedelmi láncban.
Nos sehogy sem fér a fejembe, hogy amikor még csak törzsvásárló voltam egy MLM cégnél (úgy kb 4 évig), vagyis legalul voltam én hogyan veszíthettem pénzt.
Havidíj nincs, kötelező vásárlás nincs, A pénzemért terméket kaptam és kapok. Akkor mégis, hogy a túróban veszítettem én? Vagy, hogyan lehet az MLM-ben legalul pénzt veszíteni?
FONTOS!!
Még mielőtt jönne valaki okoskodni, hogy nézzem meg a sok károsultat a zeekrewards-nál, botanoo-nál stb.
FONTOS leszögezni, hogy NE KEVERJÜK A PIRAMISJÁTÉKOT AZ MLM-EL!!!
AD1 És ez nem off?
AD2 Honnan veszed, hogy nem dolgoztam MLM-ben?
AD3 Mi a véleményed az abortuszról? Tiltható-e, szabályozható-e, vagy a szabadság teljes kell legyen?
Először is képtelen vagy megérteni az MLM működését. Ezt már többszörösen is bizonyítottad. Már akkor is amikor egy üzleti tervet sem voltál képes értelmezni és hülyének nézted azokat akik tényleg ezt csinálják. Akkor is úgy állítottad be a dolgot, hogy ők a hülyék és neked van igazad. Az persze fel sem merült benned, hogy te nem voltál képes helyesen értelmezni a leírtakat. Mivel sosem ismered be ha tévedsz.
Hiába töröltetted a hozzászólásom a tényeken nem változtat.
"Steve Jobs valóságtorzító mezeje" 2012-ben 156.508 milliárd dollár bevételt hozott.(Még akár az is lehet, hogy nem a teljes feldolgozott év.)
Az összes jelentős DS vállalat 2011-ben 42,61 milliárd dollár bevételt mondhatott magáénak. Ez tartalmazza az Avont is, több mint 10 milliárddal, és mondom ezek a DS cégek, ami tágabb kategória, mint az MLM.
Az Amway, az MLM úttörője 11 milliárdot hozott, majdnem kétszer olyan idős cég, mint az Apple.
Az Apple-el kb. egy idősnek tekinthető Nu Skin 1.7 Milliárd, a Herbalife pedig 3.5 milliárdot bevételezett.
Az Apple mindezek tetejébe tartós fogyasztási cikkeket árul.
Komolyan, jobb példát fel sem hozhattál volna.... :)
ma 13:33
Ennek semmi köze nincs ahhoz, hogy miért hoztam fel SJ valóságtorzító mezejét és miért vontam párhuzamot.
Tény No.1
A gyakorikerdesek.hu helyben hagyott egy nyíltan provokáló, szabályaival ellenkező módon kiírt kérdést.
Tény No.2
A kvázi kérdező a kinyilatkoztatásával - mivel ez igazából nem kérdés - ellentétes részletes érvelésekkel érdemben nem foglalkozott, ehelyett arrogáns személyeskedésbe kezdett.
Tény No.3
A gyakorikerdesek.hu ezt a viselkedést nyíltan támogatta, a védekezésre a lehetőséget ellehetetlenítette.
Jelen válaszommal párhuzamosan az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz fordulok jogsegélyért, mivel véleményem szerint a gyakorikerdesek.hu moderátorai magatartásukkal megsértették a szólásszabadsághoz fűződő alkotmányos jogomat, valamint a 2003. évi CXXV. az egyenlő bánásmódról és az esélyegyenlőség előmozdításáról szóló törvényben foglalt jogaimat.
IceTruckKiller:
Persze te mindig tényeket közölsz. Kivéve amikor nem.
Kérdező, esetleg érdemben is reagálnál Ice Truck Killer írására, vagy csak ő magát tudod pocskondiázni?
Tudod bármilyen módon (pl matematikai számítással, ahogyan ő tette) bizonyítani, hogy a rendszer alján lévők jól járnak (vagy legalább nem rosszul)? Tudod "ellenbizonyítani" amit ITK leírt? Vagy legalább értelmezni?
Itt is te kezdted a mellébeszélést. Kaptál egy választ, és kijelentetted, hogy nem foglalkozol vele, mert az írója szerinted nem hozzáértő.
A jelenleg 52. hozzászólásod masszívan szabálysértő, és helybenhagyták. Igen, nekem van igazam. Veletek nem lehet vitatkozni, és nem azért, mert hülyék lennétek hozzá. A nyilvánvaló kivételektől eltekintve értetek hozzá, csak szándékosan kerülitek a szakmai vitát mert nagyon jól tudjátok hogy miért nem működőképes ez a vállalkozási forma. Illetve hogy azok számára miért nem működik, akik felülnek az ígéreteiteknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!