Az MLM-ben hogyan és mennyi pénzt lehet veszíteni, hogyha legalul vagy?
Mivel ezt állítják az okosok, hogy aki alul van az csak pénzt veszít.
Legalul ugye a vásárlók vannak, mint minden kereskedelmi láncban.
Nos sehogy sem fér a fejembe, hogy amikor még csak törzsvásárló voltam egy MLM cégnél (úgy kb 4 évig), vagyis legalul voltam én hogyan veszíthettem pénzt.
Havidíj nincs, kötelező vásárlás nincs, A pénzemért terméket kaptam és kapok. Akkor mégis, hogy a túróban veszítettem én? Vagy, hogyan lehet az MLM-ben legalul pénzt veszíteni?
FONTOS!!
Még mielőtt jönne valaki okoskodni, hogy nézzem meg a sok károsultat a zeekrewards-nál, botanoo-nál stb.
FONTOS leszögezni, hogy NE KEVERJÜK A PIRAMISJÁTÉKOT AZ MLM-EL!!!
ma 23:38
Te se nagyon vágod az MLM-et. Van egy elképzelésed ami igencsak messze áll a valóságtól.
OK, bocsánat.
Írt privátban is és állítólag az apukája mlm-ben dolgozik.
Nos, akkor viszont nem éppen jól oktatják ott a dolgokat vagy más a gond.
Először is nincs olyan, hogy beszervezés ez csak egy rossz beidegződés. Az MLM-be senkit sem kell beszervezni vagy akarja az illető vagy nem.
Az, hogy nem kell dolgoznod, az meg kb csak elméleti dolog. Igen vannak olyan szintek ahol már tényleg NULLA tevékenység után is kapsz pénzt, de azok már igencsak a 8 számjegyű jövedelmek és nem éppen 1-es van az elején. Viszont csak kevés olyan ember van aki elmegy eddig.
Annyi pénzt beleölni? Mégis mennyit? Minden vállalkozásba kell pénz. Ahhoz képest amit egy hagyományos vállalkozásba kell befektetni az MLM-ben nudli. Az MLM-be havi szinten nem kell nagyságrendekkel többet bele ölni az elején, mint amikor már eléri valaki a havi 7 számjegyű jövedelmet. Akkor meg már egyébként is van miből áldozni rá.
Erre mindenki képes, de nem mindenki elég elszánt hozzá és főleg nem elég kitartó.
Ahhoz, hogy eredményt érj el nem sok pénz, hanem idő és kitartás kell. A siker pedig 100%, feltéve, hogy nem hagyod abba amikor az első 10 emberből 10 nemet mond, vagy meghal a szomszéd macskája. Viszont csak kevesen értik meg, hogy ez egy vállalkozás és, hogy hogyan is működik ez az egész.
Akik a legfelső szintre kerülnek nem 1 év után érik el azt hanem jellemzően 10+ év alatt. És ugye a munkát meg vállalkozást sem úgy tervezzük, hogy 1-2 év után abba hagyjuk.
Tehát elég sok dologgal nincs még tisztában, de talán majd megtanulja.
Miért érdekel,hogy ki mit mond?Szedd meg magad ha úgy alakul vagy bukj ha úgy akarod....Ezt te már úgyis el döntötted!
Sok sikert hozzá!
Ha nincs senki alattad, aki termelje neked a "profitot" - amit sohanapján fizetnek majd ki neked - akkor annyi pénzt vesztesz, amennyit beleölsz a rendszerbe, legyen az kezdőcsomag, kötelező termékvásár, belépési díj vagy nevezzék akárminek is. Ha nem tudod drágábbér' eladni a terméket, mint amennyiért megvásároltad, akkor pénzt veszítesz. Kb. mintha 2000 forint értékben adnál el málnaszörpöt, de a hozzávalók beszerzése 5000 forintba kerül. Deficit = 3000 forint.
A hagyományos kereskedelemmel való párhuzam meg azért ökörség, mert ha a boltban veszel valamit, abból kis mennyiséget veszel saját használatra, nem orbitális mennyiséget azzal hogy jól bepalizol pár balekot és rájuk tukmálod tripla annyiért. Nagy különbség.
Biztosan megvan az oka, hogy a tejet, kenyeret, szalámit nem Ponzi-sémában értékesítik. Az MLM arra kitűnő hogy átrázzál másokat, és ebből termelj minimális profitot, másra nemigazán.
"Nem kötelező senkit sem megkeresni aztán beregisztrálni az illetőt."
Öööö, akkor miből is lenne profitod, ha alád nem dolgozik senki? Mert abból garantáltan nemlesz, hogy háromszoros áron adsz el valami gagyi szar noname vackot vadidegeneknek.
Legalizált Ponzi-rendszer. Ezzel te pénzt max. akkor keresel, ha legfelül vagy. Tribuszernénak is sikerült...egy ideig.
Sajna az MLM-ezőknek alig 2%-a könyvel el jelentős profitot, másfelől egy olyan rendszer, ami eleve egy óriási bűncselekmény révén jött létre, nem fog tisztességes megélhetést adni. Mert eleve nem azzal a céllal jött létre.
Legutóbb Albániában debütált az MLM, jó kis polgárháborút robbantott ki, 15 ezer embert gyilkoltak halomra miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!