Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Az MLM-ben hogyan és mennyi...

Az MLM-ben hogyan és mennyi pénzt lehet veszíteni, hogyha legalul vagy?

Figyelt kérdés

Mivel ezt állítják az okosok, hogy aki alul van az csak pénzt veszít.

Legalul ugye a vásárlók vannak, mint minden kereskedelmi láncban.

Nos sehogy sem fér a fejembe, hogy amikor még csak törzsvásárló voltam egy MLM cégnél (úgy kb 4 évig), vagyis legalul voltam én hogyan veszíthettem pénzt.

Havidíj nincs, kötelező vásárlás nincs, A pénzemért terméket kaptam és kapok. Akkor mégis, hogy a túróban veszítettem én? Vagy, hogyan lehet az MLM-ben legalul pénzt veszíteni?

FONTOS!!

Még mielőtt jönne valaki okoskodni, hogy nézzem meg a sok károsultat a zeekrewards-nál, botanoo-nál stb.

FONTOS leszögezni, hogy NE KEVERJÜK A PIRAMISJÁTÉKOT AZ MLM-EL!!!

2012. dec. 22. 06:13
 71/98 anonim ***** válasza:
33%

Még mindig nem mondtál semmit. Én a te példádon keresztül is rá tudtam mutatni pár érdekességre, tehát foglalkoztam vele. Te erre nem vagy képes.

Nem mellesleg nem is az első eset, hogy gyanúsan egymás helyett beszéltek, tehát mielőtt valakit dupla regisztrációval vádolsz, nem ártana odafigyelned, hogy épp melyik felhasználódból írsz. :)

Mindezek vajmi keveset számítanak, és csak azt bizonyítják, hogy képtelenek vagytok a szakmai vitára. Mindig az a vége, hogy nagyképűen kijelentitek, hogy ti tudjátok jobban, de hogy miért azt nem mondjátok el, mer nem.

"200 ember megkeresésével elérhető kb 400-500Ft-os bruttó jövedelem."

Továbbá a nektek intézett kérdések megválaszolása sem jön szóba. Sebaj, legalább idézhetlek. 200 ember megkeresése után 500 Ft bruttó jövedelem, egy valóban reális, és óvatos becslés. Hirdessétek ezzel a rendszert. Hajdúszoboszlónyi ember után már eléri a minimálbért a bruttó jutalék! Csak a hülye nem vág bele!

2013. jan. 2. 00:20
 72/98 A kérdező kommentje:

"Sebaj, legalább idézhetlek. 200 ember megkeresése után 500 Ft bruttó jövedelem, egy valóban reális, és óvatos becslés"

Ám legyen a valóságtorzító mezővel úgysem lehet vitába szállni. Bár elég egyértelmű, hogy elírásról van szó, csak ugye aki bele akar kötni valamibe az bele is fog, mert csak azt nézi, hgoy a másik hol követ el valami bagatel hibát, hogy bele tudjon kapaszkodni aztán folyton azt veszi elő, mint Tejbegríz, de persze tudjuk véletlen, hogy te is pont ugyanazt csinálod.

2013. jan. 2. 02:54
 73/98 anonim ***** válasza:
33%

Tudom hgoy elírásról van szó, azért kérdeztem. Tudod mi az az irónia?

Arra próbáltalak rávezetni, hgoy tesztek magasról a nektek intézett kérdésekre. Még azokra is amik viszonylag egyszerűek.... Akkor ki is működik write only módban?

2013. jan. 2. 03:02
 74/98 A kérdező kommentje:
Pont ezért nem válaszoltam, mert tudtam, hogy csak kötözködsz és tudtad, hogy lemaradt egy "e'".
2013. jan. 2. 04:00
 75/98 anonim ***** válasza:
33%

Egyébként

"200 ember megkeresésével elérhető kb 400-500Ft-os bruttó jövedelem."

ebben van egy elírás, igaz?

Ez neked kötözködés?

2013. jan. 2. 04:11
 76/98 anonim ***** válasza:
50%

A kérdező a kérdését elég általánosan fogalmazta meg. Az MLM egy értékesítési stratégiai rendszer, hogy mennyit nyersz rajta, az attól függ, hogy a munkád az adott rendszerben mennyit ér. Hogy mennyit veszítesz, az meg attól függ, hogy mennyi energiát és pénzt teszel bele a vállalkozásodba, amit esetleg rosszul menedzselsz. Egy jó MLM cég értékesítési technikát is tanít a termékeihez, ami többnyire kipróbált, működő dolog. Nem lesz mindenkiből jó értékesítő, ahogy orvos, rendőr, ács, vagy zongoraművész sem. Ez olyan, mintha azt kérdezted volna, hogy egy vállalkozáson menyit lehet bukni, vagy keresni. Nyilván nem bukik ugyanakkorát egy hírlapárus bódét működtető Bt. rossz menedzselés esetén, mint pl. egy agrárvállalkozás, amelyik súlyos milliókat ruház be és nem jól menedzseli magát.

A kérdés második felét sem értem: Most te valóban veszítettél pénzt, vagy valakik bedumálták neked, hogy te veszíteni fogsz? Mert előző esetben nyilván tudod, hogy milyen pénzt veszítettél, hiszen az ember általában tudja, ha mondjuk jár neki jutalék, vagy fizetés, vagy akármi de nem kapta meg. Ha pedig csak mások dumálták tele a fejed ezzel, akkor meg nem mindegy, hogy mit mondanak?

2013. jan. 2. 10:58
 77/98 anonim ***** válasza:
26%

10:58

Félreérted a kérdezőt.

Ő valójában reklámozni akarja az MLM-et ezzel a kérdéssel.

A bibi ott van a logikájában, hogy ő maga is elismerte, hogy az MLM cégek 99%-a piramisjáték, így meg is válaszolta a saját kérdését.

Azért veszít aki legalul van az MLM-ben, mert az valójában piramisjáték.

2013. jan. 13. 11:55
 78/98 A kérdező kommentje:

Miiii vaaaan? Hol állítottam én ilyet?

NE FORGASD KI A SZAVAIMAT ÉS PLÁNE NE ÁLLÍTS RÓLAM VALÓTLANSÁGOT!!!

Az én logikámmal semmi gond nincsen. Én az alapján az állítás alapján írtam ki a kérdésemet, hogy állítólag az "MLM-ben a 99%-a az embereknek pénzt veszít".

De eddig minden jel arra mutat, hogy akik ezt állítják azok képtelenek megkülönböztetni a piramisjátékot az MLM-től.

Én sosem ismertem el olyat, hogy az MLM cégek 99%-a piramisjáték. Ezt legfeljebb te állítod, úgy hogy kiforgatod a szavaimat. Én csak annyit írtam, hogy a

Egyébként pont ez a logika baki. Mivel vagy MLM vagy piramisjáték az MLM =/= piramisjáték. Már eleve a kérdésnél is kiemeltem ezt. Ha ezt valaki nem tudja megkülönböztetni akkor írkál olyan hülyeségeket, mint a fenti állítás is.

Én olyat sehol sem írtam, amit te állítasz. Ez így egy erős csúsztatás amit legfeljebb te képzelsz bele abba amit írtam.

2013. jan. 13. 13:58
 79/98 A kérdező kommentje:

Valamiért lemaradt a mondat vége:

Én csak annyit írtam, hogy a piramisjátékok nagy része MLM-nek álcázza magát.

Aki ebből nem képes felfogni, hogy az MLM nem piramisjáték azt csak sajnálni tudom.

2013. jan. 13. 14:02
 80/98 A kérdező kommentje:
Kicsit rossz napom van bocs a kirohanásért.
2013. jan. 13. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!