Hogyan kell dolgozni az MLM-ben?
Szerintem hasznald értelmesebb dolgokra a googlet.
pl. ird be, hogy
és
Azután majd rájössz, hogy mennyi hülyeséget hordasz össze a profitról a nonprofit vállalkozásokról.De biztos van aki beveszi ezt Neked és belép alàd, akinek a profit a mérvadó csak.
Ajánlott irodalom mellé megismerni a vállalkozás fogalmát is. 😊
@148
"Ez a megjegyzés volt hivatott alátámasztani, hogy komoly, minőségi termékekről van szó."
Lehetséges, hogy rosszul fogalmaztam. Az lett volna a lényege, hogy évek óta nem járunk orvoshoz, háziorvoshoz, patikába. 3 kicsi gyerek mellett általában nem ez szokott lenni a normális. Aki benne van, az tudja ezt. Előtte mi is rendszeresen jártunk orvoshoz a gyerekekkel. Azt is elhiszem, hogy az ismerőseid nem járnak. Nos, 20-30 éves koromban nekem sem volt soha semmi bajom. Nem is figyeltem oda az életmódomra, aztán meg is lett az eredménye.
De nem is ez a lényeg. Nem szeretnék belemenni megint a termékek minőségébe. Inkább az összképet érdemes megvizsgálni. Van egy rendszer, aminek a segítségével egészségesebbek vagyunk, mint előtte. (ugye mindkét állapotot megtapasztaltuk). Innentől kezdve a többi nem is számít, mint már írtam, akár woodoo tánckoreográfiát is árulhatna ez a rendszer, ha a segítségével elértük a célunkat.
Amennyiben értenéd az MLM lényegét, nem lenne kérdés számodra, hogy belevágsz-e.
Ha van valami ami nulla kockázattal jár, s többé-jobbá-egészségesebbé-gazdagabbá (s nemcsak pénzügyi értelemben) tesz, akkor nem az a kérdés, hogy bele szabad-e vágni, hanem az, hogy ki szabad-e maradni belőle.
Az MLM-ben nincs (kötelezően) "befektetett tőke". Az nem befektetés, hogy egy döntést követően a jövőben nem a teszkóban veszem a sampont meg a szappant, s nem a herbáriában veszem a túlárazott, gagyi c-vitamint, hanem mindezt a gyártótól, nagykeráron.
Ez nem befektetés, hanem egy tudatos, józan ész diktálta döntés.
Neked pedig valami nagy dózisú helyesírásvitamin kellene, mert gyalázatos, ahogy kicsúfolod az anyanyelved... Bár, nagyobb ott a baj, mert nemcsak az írással van bajod, hanem az értelmezéssel is. Egyszerűen lövésed sincs arról, hogy mit is jelent az, amit mások leírnak.
Tehát tőke a tévénézéssel és pizzazabálással töltött idő is? :D :D D:
A network marketing nem leamortizálja a kapcsolati tőkédet, hanem naggyá teszi. Akár nagyságrendekkel nagyobbá. A növekedési üteme és mérete attól függ, milyen mértékben vagy képes és hajlandó megtanulni a szakmát.
Lehet, hogy a te szakmádban szokás mellébeszélni és tukmálni, a network marketingben nem. A network marketing működő technikákat használ, a te módszered és ajánlásod pedig csak a csődöt eredményezi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!