Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan kell dolgozni az MLM-ben?

Hogyan kell dolgozni az MLM-ben?

Figyelt kérdés
Mindig azt hallom,napi 2-3 órát kell online dolgozni és szépen lépcsőzetesen mész felfelé anyagiak terén is ha jól csinálod.Sokan azt mondják azért a legjobb az mlm mert olyan anyagi és és idő függetlenséget amid más nem,olvasgatok a neten és sokan írják milyen sikeresek lehet csak ezek alapján ítélek tévesen de mintha mindenki gazdag lenne belőle,utazgatna a világ körül és idő milliomos lenne az mlm munka végett.

2019. okt. 5. 15:32
 151/162 anonim ***** válasza:
39%
Norbi, ezt a szösszeneted bemásoltam a google-fordítóba, s az sem tudta értelmezni, annyira halandzsa. Azt írta, "ismeretlen nyelv". Azért ez elég komoly :D
2019. okt. 22. 20:59
 152/162 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem hasznald értelmesebb dolgokra a googlet.

pl. ird be, hogy

[link]

és

[link]

Azután majd rájössz, hogy mennyi hülyeséget hordasz össze a profitról a nonprofit vállalkozásokról.De biztos van aki beveszi ezt Neked és belép alàd, akinek a profit a mérvadó csak.

Ajánlott irodalom mellé megismerni a vállalkozás fogalmát is. 😊

2019. okt. 23. 08:25
 153/162 anonim ***** válasza:
72%

@148

"Ez a megjegyzés volt hivatott alátámasztani, hogy komoly, minőségi termékekről van szó."

Lehetséges, hogy rosszul fogalmaztam. Az lett volna a lényege, hogy évek óta nem járunk orvoshoz, háziorvoshoz, patikába. 3 kicsi gyerek mellett általában nem ez szokott lenni a normális. Aki benne van, az tudja ezt. Előtte mi is rendszeresen jártunk orvoshoz a gyerekekkel. Azt is elhiszem, hogy az ismerőseid nem járnak. Nos, 20-30 éves koromban nekem sem volt soha semmi bajom. Nem is figyeltem oda az életmódomra, aztán meg is lett az eredménye.

De nem is ez a lényeg. Nem szeretnék belemenni megint a termékek minőségébe. Inkább az összképet érdemes megvizsgálni. Van egy rendszer, aminek a segítségével egészségesebbek vagyunk, mint előtte. (ugye mindkét állapotot megtapasztaltuk). Innentől kezdve a többi nem is számít, mint már írtam, akár woodoo tánckoreográfiát is árulhatna ez a rendszer, ha a segítségével elértük a célunkat.

2019. okt. 23. 16:24
 154/162 anonim ***** válasza:
26%
El kell mondjam hogy elolvastam 16 oldalt ès 153 vàlaszt. Magam sem tudom mièrt,de azt tudom hogy nem fogok bele az MLM-be. Az elmùlt hònapokban, többen is megpròbàltàk àtmosni az agyam, rèszlegben sikerült is, de amit itt olvastam, azok a tènyeg valòban ràvilàgìtottak az mlm lènyegère. köszömöm
2020. márc. 25. 11:30
 155/162 anonim ***** válasza:
53%

Amennyiben értenéd az MLM lényegét, nem lenne kérdés számodra, hogy belevágsz-e.

Ha van valami ami nulla kockázattal jár, s többé-jobbá-egészségesebbé-gazdagabbá (s nemcsak pénzügyi értelemben) tesz, akkor nem az a kérdés, hogy bele szabad-e vágni, hanem az, hogy ki szabad-e maradni belőle.

2020. márc. 26. 16:59
 156/162 anonim ***** válasza:
27%
A befektetett tőkéd ugyanúgy bukhatod az mlmben mint a forexben.Megjött mar a kockatatmebtes broker is 1:30-as áttétel. Ha tisztába vagy a tőke fogalmával eleve ordít a valótlan állítás a téren, hogy kockázatmentes. 😊 A másik az "attitűd ". A hozzászóló hoz egy nemleges döntést és lezár. De ő a tudatlan.Mindenki hülye, csak én vagyok helikopter tipikus mlm ügynök esete Ne mindenki érzi jól magát ilyen közegben és nem is szivesen dolgozna ilyenekkel együtt. El kéne már fogadni.Egy-egy ember ha kiesik elvileg ( vagy ebből láthatóan ki tudja?!) nincs olyan hatással a jól menő üzletedre, hogy itt vergődni kelljen a negatív vélemények miatt.😁
2020. márc. 27. 05:39
 157/162 anonim ***** válasza:

Az MLM-ben nincs (kötelezően) "befektetett tőke". Az nem befektetés, hogy egy döntést követően a jövőben nem a teszkóban veszem a sampont meg a szappant, s nem a herbáriában veszem a túlárazott, gagyi c-vitamint, hanem mindezt a gyártótól, nagykeráron.

Ez nem befektetés, hanem egy tudatos, józan ész diktálta döntés.

Neked pedig valami nagy dózisú helyesírásvitamin kellene, mert gyalázatos, ahogy kicsúfolod az anyanyelved... Bár, nagyobb ott a baj, mert nemcsak az írással van bajod, hanem az értelmezéssel is. Egyszerűen lövésed sincs arról, hogy mit is jelent az, amit mások leírnak.

2020. márc. 28. 00:59
 158/162 anonim ***** válasza:
28%
Tőke a beletett munka is , a ráfordított idő amit a szellemi tőkével, a promózàssal kifogàskezeléssel töltesz és a szociális tőke a kapcsolatrendszered is amit idővel leamortizál a sok mellébeszélés és tukmàlàs.😁
2020. márc. 28. 05:13
 159/162 anonim ***** válasza:
100%

Tehát tőke a tévénézéssel és pizzazabálással töltött idő is? :D :D D:

A network marketing nem leamortizálja a kapcsolati tőkédet, hanem naggyá teszi. Akár nagyságrendekkel nagyobbá. A növekedési üteme és mérete attól függ, milyen mértékben vagy képes és hajlandó megtanulni a szakmát.

Lehet, hogy a te szakmádban szokás mellébeszélni és tukmálni, a network marketingben nem. A network marketing működő technikákat használ, a te módszered és ajánlásod pedig csak a csődöt eredményezi.

2020. márc. 28. 23:59
 160/162 anonim ***** válasza:
28%
Nofene... Mi történt? Már nincs oceanpart csak tv meg pizza a Karib szigeteken is? 😁😁
2020. márc. 29. 05:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!