Hogyan kell dolgozni az MLM-ben?
# 105
Úgy látom itt már szállnak a milliók,én soha a büdös életben még álmomban sem fogok ennyit keresni,de most el ment az élettől is a kedvem.
"Veled ellentétben, nem véleményeket puffogtatok, hanem csakis tényeket."
:DDD Ok.
Kérdező, a te döntésed, hogy mit kezdesz az életeddel.
Az viszont megkérdőjelezhetetlen tény, hogy az MLM nem pénzt visz, hanem pénzt hoz.
Őszinte leszek. Én a pénzért kezdtem el, közel 30 éve. Ez nem volt kérdés. Azonnal megláttam, ez az a dolog, amit ha jól csinálsz, baromi sok pénz van benne. Minél több embernek vagy hajlandó segíteni jobbá tenni az életét, annál több.
S nem csalódtam. S már rég nem a pénzért csinálom.
Emberek ezreinek vált nagyságrenddel jobbá az élete a munkásságom által.
Emberek ezrei hálásak nekem, mert tudják, nélkülem nem ment volna.
S ezt a munkát a cég is díjazza. Évente nagyobb összeggel, mint amennyit az itteni buta trollok egész életükben rabszolgamunkával megkeresnek.
"Minél több embernek vagy hajlandó segíteni jobbá tenni az életét, annál több."
Tipikus szektás mlm hazugság. : D Zseniális. :D
@125
Szerencsére a buta véleményed nem fogja megváltoztatni a tényeket. :)
Köszönjük Gidófalvi Úr ! :-)
Vagy nem Ön az, akkor valamit nem jól csinálhatsz 30 éve, ha még mindig anonim fórumokon kell győzködni az embereket...
@11:45
A te "tényeid" körülbelül annyira tények mint az hogy "Jézus meghalt a bűneinkért a kereszten".
Egy jól működő MLM-es vállalkozással LEHET pénzt keresni.
Ez egy tény.
"Az viszont megkérdőjelezhetetlen tény, hogy az MLM nem pénzt visz, hanem pénzt hoz."
Ez pedig egy szubjektív, valóságtól teljesen elrugaszkodott mlm szektás hazugság.
Számodra szubjektív és hazugság.
Nekem 30 éve ez a valóságom.
Ki mit választ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!