Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan kell dolgozni az MLM-ben?

Hogyan kell dolgozni az MLM-ben?

Figyelt kérdés
Mindig azt hallom,napi 2-3 órát kell online dolgozni és szépen lépcsőzetesen mész felfelé anyagiak terén is ha jól csinálod.Sokan azt mondják azért a legjobb az mlm mert olyan anyagi és és idő függetlenséget amid más nem,olvasgatok a neten és sokan írják milyen sikeresek lehet csak ezek alapján ítélek tévesen de mintha mindenki gazdag lenne belőle,utazgatna a világ körül és idő milliomos lenne az mlm munka végett.

2019. okt. 5. 15:32
 121/162 A kérdező kommentje:
Ez a sok vita meg hosszú írás már nem tudok vele mit kezdeni.
2019. okt. 11. 00:37
 122/162 A kérdező kommentje:

# 105

Úgy látom itt már szállnak a milliók,én soha a büdös életben még álmomban sem fogok ennyit keresni,de most el ment az élettől is a kedvem.

2019. okt. 11. 00:38
 123/162 anonim ***** válasza:
44%

"Veled ellentétben, nem véleményeket puffogtatok, hanem csakis tényeket."

:DDD Ok.

2019. okt. 11. 08:43
 124/162 anonim ***** válasza:
55%

Kérdező, a te döntésed, hogy mit kezdesz az életeddel.

Az viszont megkérdőjelezhetetlen tény, hogy az MLM nem pénzt visz, hanem pénzt hoz.

Őszinte leszek. Én a pénzért kezdtem el, közel 30 éve. Ez nem volt kérdés. Azonnal megláttam, ez az a dolog, amit ha jól csinálsz, baromi sok pénz van benne. Minél több embernek vagy hajlandó segíteni jobbá tenni az életét, annál több.

S nem csalódtam. S már rég nem a pénzért csinálom.

Emberek ezreinek vált nagyságrenddel jobbá az élete a munkásságom által.

Emberek ezrei hálásak nekem, mert tudják, nélkülem nem ment volna.

S ezt a munkát a cég is díjazza. Évente nagyobb összeggel, mint amennyit az itteni buta trollok egész életükben rabszolgamunkával megkeresnek.

2019. okt. 11. 11:35
 125/162 anonim ***** válasza:
73%

"Minél több embernek vagy hajlandó segíteni jobbá tenni az életét, annál több."

Tipikus szektás mlm hazugság. : D Zseniális. :D

2019. okt. 11. 11:37
 126/162 anonim ***** válasza:
50%

@125

Szerencsére a buta véleményed nem fogja megváltoztatni a tényeket. :)

2019. okt. 11. 11:45
 127/162 anonim ***** válasza:
44%

Köszönjük Gidófalvi Úr ! :-)

Vagy nem Ön az, akkor valamit nem jól csinálhatsz 30 éve, ha még mindig anonim fórumokon kell győzködni az embereket...

2019. okt. 11. 11:50
 128/162 anonim ***** válasza:
48%

@11:45

A te "tényeid" körülbelül annyira tények mint az hogy "Jézus meghalt a bűneinkért a kereszten".

2019. okt. 11. 12:06
 129/162 anonim ***** válasza:
70%

Egy jól működő MLM-es vállalkozással LEHET pénzt keresni.

Ez egy tény.

"Az viszont megkérdőjelezhetetlen tény, hogy az MLM nem pénzt visz, hanem pénzt hoz."

Ez pedig egy szubjektív, valóságtól teljesen elrugaszkodott mlm szektás hazugság.

2019. okt. 11. 12:11
 130/162 anonim ***** válasza:
0%

Számodra szubjektív és hazugság.

Nekem 30 éve ez a valóságom.

Ki mit választ...

2019. okt. 11. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!