Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan kell dolgozni az MLM-ben?

Hogyan kell dolgozni az MLM-ben?

Figyelt kérdés
Mindig azt hallom,napi 2-3 órát kell online dolgozni és szépen lépcsőzetesen mész felfelé anyagiak terén is ha jól csinálod.Sokan azt mondják azért a legjobb az mlm mert olyan anyagi és és idő függetlenséget amid más nem,olvasgatok a neten és sokan írják milyen sikeresek lehet csak ezek alapján ítélek tévesen de mintha mindenki gazdag lenne belőle,utazgatna a világ körül és idő milliomos lenne az mlm munka végett.

2019. okt. 5. 15:32
 111/162 anonim ***** válasza:
0%

"Az MLM-es termékek azért drágábbak"

Nem drágábbak. A hasonló minőség hasonló áron van, függetlenül attól, hogy MLM-es vagy sem.

Vannak újonnan induló cégek, amelyek bepróbálkoznak magas árakkal, drága kezdőcsomagokkal. No, azok lehet, hogy drágábbak, de nem is szokták megérni a több évtizedes múltat...

A többire nem reagálnék, hisz gyenge vélemények csak. Nem méltók válaszra.

2019. okt. 10. 18:11
 112/162 anonim ***** válasza:
74%

"A többire nem reagálnék, hisz gyenge vélemények csak. Nem méltók válaszra."

Azért jó ideig próbáltad bizonygatni a hülyeségeid, kezdve azzal amikor nekem írtál.

Nem volt muszáj eddig sem reagálnod, senki nem kényszerített rá, mint ahogy arra sem, hogy hozzám szólj :)

Ez a te saját szubjektív véleményed. Számomra a te írásod volt egy marketing maszlag, amit agyatlanul betanultál, semmi több. Üdv, szép estét :)

2019. okt. 10. 18:53
 113/162 anonim ***** válasza:
39%

Édes istenem :D :D :D Ennyi sületlenséget :D :D :D

Mondták már neked, hogy széllel szemben pisálni előnytelen? :D :D :D

2019. okt. 10. 19:24
 114/162 anonim ***** válasza:
48%
#113 Egy ostoba embernek még mindig nem érdekel a véleménye :)
2019. okt. 10. 19:27
 115/162 anonim ***** válasza:
0%

@114

...aztán a laposföldben is hiszel-e? :D :D :D

Amúgy tökéletesen tisztában vagyok azzal, hogy az irigység nagy úr. Csakhogy, az eredményekért tenni kell. Majd ha annyira szorgalmasan tanulsz és dolgozol, mint én tettem életem során (s teszem most is), akkor majd nem kell irigykedned, mert neked is lesznek kézzelfogható eredményeid.

Felesleges trollkodás helyett többet érsz a tanulással és a melóval.

2019. okt. 10. 19:57
 116/162 anonim ***** válasza:
48%

Abban nem, de hiszem, hogy van az univerzumban egy bolygó, ahol a magadfajta boldogan élhet.

Jajajj. Látom nagyon szenvedsz. :) Miért lennék irigy egy olyan rendszerre és ember fajtára amit/akit élből lenézek?

Ha annyira sokat tanultál volna, nem MLM-es ügynök lennél.

Szimplán nem szeretem az olyan embereket, akik valamiről fanatikusan állítanak valamit, de kézzelfogható bizonyítékot nem tudnak felmutatni. Az ellenkezőjére meg tömkeleg bizonyítékot lehet találni. További szép estét :)

2019. okt. 10. 20:21
 117/162 anonim ***** válasza:
0%
No épp ez a baj veled, hogy az előítéleteid miatt nem vagy hajlandó hinni a tényeknek. Inkább lehülyézed az értelmesebbet ahelyett, hogy tükörbe néznél...
2019. okt. 10. 20:28
 118/162 anonim ***** válasza:
80%

#117, nézd meg ki hülyézte le burkoltan előbb le a másikat :)

Én pusztán normál érveket kértem az elején tőled, mivel nem tudtad összehozni, csak ment a terelés, majd ez a nevetséges cinizmus, így meg van a véleményem rólad nekem is :)

Hint: Azért mert te azt mondod ez meg az tény, attól az még nem lesz az.

További sok sikert az életben! Üdv

2019. okt. 10. 20:48
 119/162 anonim ***** válasza:
55%

Nem azért lesz tény, mert azt mondtam, hanem azért mondtam azt, mert tény.

Aprócska különbség :)

Veled ellentétben, nem véleményeket puffogtatok, hanem csakis tényeket.

2019. okt. 10. 23:19
 120/162 A kérdező kommentje:

# 107

Nekem nincs kidobni való pénzem ha meg pszichológiát akarok elmegyek egy pszichodrámára.

2019. okt. 11. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!