Lehetséges a vámpírok létezése?
Hm, az előzőhöz csak annyit tennék hozzá, hogy az ember Isten teremtménye, a vámpírok - ha vannak egyáltalán - nem!
Azaz csak egy mutációból átalakult vkik. Az ember alapjáraton túlélő, a vámpírok ugyan "örök életűek", de nem túlélők, és nem is lehetnek azok, mert pl. utódot nemzeni nem is tudnak.
Ahhoz szólnék még hozzá, amit előzőleg írtam arról, hogy a hatalmaktól jobb félni stb. ma láttam egy filmet, na kb. én magam is ezt próbáltam ecsetelni ezzel kapcsolatosan, ami filmben szerepelt, ezek szerint nem csak egyedül gondolom így. Remélem aki vámpír akarna lenni, annak a kedvét ez film végképp elveszi tőle! :)
Cím: A vámpírok kora. A színészek jók benne, de egyszer nézhető film.
Sziasztok!
Azért ez a kérdés elégé elgondolkodtató. Hmmm vámpirok, kik vagy mik lehetnek azok a lények?Ugyebár ha csak akárki kiejti a vámpir szót, mindenkinek a vérivás,halhatatlanság és egyéb vele született dolgok jutnak eszünk be. Sztem nem léteznek, ha csak belegondolok, hogy halhatatlanok, valyon 2011 év alatt akkor nem vették volna már át a"hatalmat" az emberiség fölött?Meg ha egyáltalán vért innának sztem nem lenne annyi ember hogy éljenek. Ez a vámpirosdi nagyon jó dolog a 10-15 évesknek a nagy szerelmi lázba esnek pl. alkonyat: Robert Pattinson persze belezugnak,aztán dől a pénz. Mindenki ezt keresi. De semmi előzménye nincs h léteznének. Ez is csak agyi szülemény és nagyot kaszálnak rajta. Minden filmben másképp mutatják be őket. Valyon mért? Én csak azokat az embereket sajnálom akik hisznek az ilyenekbe, mert ha egyszer rájönnek, h nem léteznek rosszul fog nekik esni. Én csak annak hiszek amit a szememmel látok, és ha majd szembe jön velem egy "vámpir" na majd akkor elhiszem. Addig részemről, teljesen nagy hülyeség, mozivászonra való dolog. És sztem az aki ezt elhiszi jobban gondoljon bele a részletekbe.:D
Nos kedves utolsó! Nagyon jó véleményt alkottál, de ellent kell mondjak neki. Vámpírok véleményem szerint léteznek és csak hogy tudd azért nem fedték fel magukat és ahogy írtad azért nem igázták le még a világot, mert mi lenne velük az ember nélkül? Mi lenne velük táplálék nélkül?
Nekik nagyon megfelel az az életmód amit már ezredévek óta követnek... Az idők során inkább arra törekedtek a hatalmas "uralom" kialakítása helyett hogy beasszimilálódjanak a társadalomba! SZóval kedves olvasó lehetsz szkeptikus de Istent sem láttuk mégis mindenki elhiszi de ha te ateista vagy barátom...akkor már nem tudok mit mondani! CSáó
A kérdező kommentje:
A középkorban úgy tartották, hogy aki embervért iszik, különleges erőt, vagy örökéletet nyer, így biztos voltak páran akik kipróbálták...---> AKKOR AZ VAGYOK!! már csak azért is mer amikor megvágtam a kezem és lenyaltam a vérem akkor örökéletem van vagy szupererőm!!^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!