Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Lehetséges a vámpírok létezése?

Lehetséges a vámpírok létezése?

Figyelt kérdés
2008. máj. 29. 13:10
 81/92 anonim válasza:
91%
az emberek mér lennének különbebbek a vámpíroknál??nemvagyuk felsöbrendűbbek az álatoknál vagy a vámpíroknál vagy bármien más lényeknél..mindenkinek/mindennek joga van az élethez nem te döntöd el kedves utolsó..:)
2010. okt. 11. 17:32
 82/92 anonim válasza:
53%

Hm, az előzőhöz csak annyit tennék hozzá, hogy az ember Isten teremtménye, a vámpírok - ha vannak egyáltalán - nem!

Azaz csak egy mutációból átalakult vkik. Az ember alapjáraton túlélő, a vámpírok ugyan "örök életűek", de nem túlélők, és nem is lehetnek azok, mert pl. utódot nemzeni nem is tudnak.

Ahhoz szólnék még hozzá, amit előzőleg írtam arról, hogy a hatalmaktól jobb félni stb. ma láttam egy filmet, na kb. én magam is ezt próbáltam ecsetelni ezzel kapcsolatosan, ami filmben szerepelt, ezek szerint nem csak egyedül gondolom így. Remélem aki vámpír akarna lenni, annak a kedvét ez film végképp elveszi tőle! :)

Cím: A vámpírok kora. A színészek jók benne, de egyszer nézhető film.

2010. okt. 17. 08:07
 83/92 anonim válasza:
Valaki itt írta h imádja a vért hát.nem tudok mit mondani rá..őő szerintem is léteznek elég hihetők ezek a Draculás dolgok..meg hát végülis nem nagyon hallotunk róluk h öltek-e valakit sztem nem kifejezetten ember vérrel táplálkoznak sztem állat vért isznak és az álltaot vagy elégetik vagy eltemetik..amúgy nekem volt egyszer egy ilyen történetem vámpíros.ha valakit érdekel akkor elmondom szivesen csak itt hosszu lenne.msn-en :lilla.14@windowslive.com
2010. okt. 24. 14:01
 84/92 anonim válasza:

Sziasztok!

Azért ez a kérdés elégé elgondolkodtató. Hmmm vámpirok, kik vagy mik lehetnek azok a lények?Ugyebár ha csak akárki kiejti a vámpir szót, mindenkinek a vérivás,halhatatlanság és egyéb vele született dolgok jutnak eszünk be. Sztem nem léteznek, ha csak belegondolok, hogy halhatatlanok, valyon 2011 év alatt akkor nem vették volna már át a"hatalmat" az emberiség fölött?Meg ha egyáltalán vért innának sztem nem lenne annyi ember hogy éljenek. Ez a vámpirosdi nagyon jó dolog a 10-15 évesknek a nagy szerelmi lázba esnek pl. alkonyat: Robert Pattinson persze belezugnak,aztán dől a pénz. Mindenki ezt keresi. De semmi előzménye nincs h léteznének. Ez is csak agyi szülemény és nagyot kaszálnak rajta. Minden filmben másképp mutatják be őket. Valyon mért? Én csak azokat az embereket sajnálom akik hisznek az ilyenekbe, mert ha egyszer rájönnek, h nem léteznek rosszul fog nekik esni. Én csak annak hiszek amit a szememmel látok, és ha majd szembe jön velem egy "vámpir" na majd akkor elhiszem. Addig részemről, teljesen nagy hülyeség, mozivászonra való dolog. És sztem az aki ezt elhiszi jobban gondoljon bele a részletekbe.:D

2011. febr. 28. 17:35
 85/92 anonim ***** válasza:
100%

Nos kedves utolsó! Nagyon jó véleményt alkottál, de ellent kell mondjak neki. Vámpírok véleményem szerint léteznek és csak hogy tudd azért nem fedték fel magukat és ahogy írtad azért nem igázták le még a világot, mert mi lenne velük az ember nélkül? Mi lenne velük táplálék nélkül?

Nekik nagyon megfelel az az életmód amit már ezredévek óta követnek... Az idők során inkább arra törekedtek a hatalmas "uralom" kialakítása helyett hogy beasszimilálódjanak a társadalomba! SZóval kedves olvasó lehetsz szkeptikus de Istent sem láttuk mégis mindenki elhiszi de ha te ateista vagy barátom...akkor már nem tudok mit mondani! CSáó

2011. márc. 26. 21:51
 86/92 anonim válasza:
Hmm...én úgy vagyok a vámpírokkal,hogy hiszem,ha látom... Ha a filmek elő akarnak minket készíteni arra,hogy ha majd egyszer felfedik magukat a vámpírok,akkor miért eltérőék a vámpír filmek?egyikbe félnek a keresztöl a másikba nem,egyikbe hatásos a foghagyma a másikba nem...ez szerintem nem felkészítés,ezek alapján maximum találgatni fogunk.a vámpíroknak a legendája elég rég óta fent van,s a bibliába is benne van,de ez még nem azt jelenti,hogy léteznek,de azt sem,hogy nem léteznek,van aki azért nem hisz benne,mert fél tőlük,aki pedig azt képzeli,hogy vámpír vagy vámpírosodni kezd az vagy beteg vagy túlságosan is fanatikus...Aki azt állítja találkozott vámpírral annak meg szintén beteg a feje vagy csak nagyzolni akar,mert azt hiszi ez menő vagy tényleg látott már...Vámpírkutató intézet is van,szóval csak lehet valami valóság alapja és ezt ne valami betegségre fogjuk már.Igen van ilyen betegség,de akkor is..Én nem hiszek is benne meg nem is...amíg nem látok valamit a saját szememmel nem hiszem el...persze erre lehetne mondani,hogy a levegőt se látjuk mégis van,de ahhoz,hogy az emberek éljenek oxigénre van szükségünk és fejthetném tovább a témát.
2011. ápr. 15. 15:59
 87/92 anonim válasza:
100%
Egyik lehetséges ok lehet a Porfíria nevü örökletes és nagyon ritka betegség, amit a hemoglobin felépítési zavara okoz. Különböző fajta porfíriákat különböztetnek meg, melyeknek jellegzetes tünetei lehetnek például a fényérzékenység és a vörösesbarnára színeződött fogak, de a vizelet sötét színe, hasi görcsök, rohamok is. Ezek mellett természetesen még számos, nem kifejezetten vámpírszerű jelek is utalhatnak a betegségre.
2011. dec. 28. 10:17
 88/92 anonim válasza:
2012. jan. 9. 12:50
 89/92 anonim válasza:
Ha az emberi faj ilyen sokáig fent maradt akkor a vámpírok is!!!Én mindénél jobban szeretnék vámpír lenni (irodalmi vámpír)!:DDD
2012. febr. 14. 15:22
 90/92 anonim válasza:
100%

A kérdező kommentje:

A középkorban úgy tartották, hogy aki embervért iszik, különleges erőt, vagy örökéletet nyer, így biztos voltak páran akik kipróbálták...---> AKKOR AZ VAGYOK!! már csak azért is mer amikor megvágtam a kezem és lenyaltam a vérem akkor örökéletem van vagy szupererőm!!^^

2012. febr. 21. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!