Lehetséges a vámpírok létezése?
Én csatlakoznék ahoz aki elöttem hárommal írt.Én is sok mindenben hasonlítok hozzájuk,én még elég erős is vagyok,de nem hinném hogy ettől vámpír vagyokXD
Szerintem léteznek vámpírok hisz minden,''legendának''azért van egy alapja amiből kiindulhat.Nincs kézzel fogható bizonyíték hogy léteznek,de én hiszem hogy vannak.És nem lehet minden vámpír rosz.
09-04 17:28 -asnak
Ez az egész vámpírok félnek a kereszttől onnan jött, hogy a keresztény egyház világképébe nem illik bele a vámpír, úgymond az ördög cinkosa, és hát az ördög ellen a kereszt használ, akkor valószínű a vámpír ellen is, mivel egy követ fújnak. (Bár már vannak olyan regények, ahol nem félnek a kereszttől) A szenteltvízzel is ugyanez a helyzet. A fokhagymáról meg azt hallottam, hogy azért nem szeretik, mert annyira érzékeny a szaglásuk, hogy túl erősnek érzik a hagyma szagát és ez riassza őket. Ezt kb olyannak tudom elképzelni, mint nyári kánikulában felszállni az izzadó emberekkel teli buszra... XD
Hell!
Van alapja.Viszont a vér nem megemészthető tudtommal.Vannak titkok,amikre halandó ember kevés,és ritkán jöhet rá.Nem hiába hasonlítom én őket a Bilderberg csoporthoz.:)
Jól titkolják kilétüket.És még jó,hogy nem szivárogtat senki...
hmm...nemtudom én úgyvagyok benne,hogy hiszem ha látom,de lehetséges,hogy vannak és én most nem olyanra gondolok akinek bizonyos betegségevan és érzékeny a napra meg stb,stb...elvileg minden "mendemondának" van valóságlapja,csak lehet,hogy ez a valóságlap aokbol az emberekböl szövödött akik abban a betegségben szenvednek ahogy az elöttemlévök közül már páran írták,csak akkor,hogy jön hozzá a vérivás? Lehet,hogy csak egy kis fantázia,de az is lehet,hogy a feltételezéseim rosszak és tényleg látezenek olyasfajta vámpírok mint a filmekbe,na jó nem pont ugyan olyanok,de bizonyos szempontokba megegyeznek...gyorsaság,erö,vérivás meg ehez hasonlók,de szerintem,ha léteznek is nemnagyon fogják felfedni magukat,mert most gondoljunk csak bele? Ha tegyükfel leközölnék,hogy vámpírok vannak és ez 1000% akkor lenne egy kis kászo egy két embernél...és az sem kizárt,hogy megpróbálnák megölni öket...
Na kicsit nagyon hosszúlett ezért neharagudj,de valahogy nemtudtam rövidebben kifejteni sry.:)
Sziasztok!
Én is amondója vagyok, hogy ennek a sok mítosznak, legendának,
filmeknek stb. némi alapja biztos, hogy van.
Így vagy kellett, hogy létezzenek, vagy még mindig léteznek,
csak 100%-osan sosem tudták és szerintem nem is fogják tudni bebizonyítani!
Ennek az okát annak tudnám be, hogy kevés létszámba lehetnek,
és az előzőekben lévő hozzászólás alapján szintén én is úgy gondolom,
hogy éppen ezért nem is fog kiderülni, hogy mi az igazság.
Szerintem már csak, azért sem mert egyes nagy hatalmak ezzel a tudással a birtokukban,
biztos, hogy mérhetetlen módon visszaélnének, akár az esetleges létező vámpírokkal szemben is.
Hisz, mint tudjuk már jóval kevesebb dolgokkal is kőkeményen visszaélnek.
Szóval én személy szerint ezektől a hatalmaktól sokkal inkább félnék, mint maguktól a vámpíroktól! :)
Nade visszatérve a témára, Draculával kapcsolatosan ő egy /nagyon jó/ hadvezér volt, nem pedig vámpír,
legalábbis nem a szó szoros értelmében, viszont mérhetetlenül kegyetlen volt,
és a rabszolgái emiatt ezt terjesztették róla, mármint, hogy vámpír.
Ennek itt a wikibe utána is tudtok nézni:
Ami pedig a tudományt illeti, legalábbis az orvostudományt,
hát erről p betűs betegségről nem is tudom, hogy mit gondoljak,
vagy akár az összes többiről! / Bocsi, de most hirtelen nem ugrik be a neve! /
Szóval szerintem, azért mert hasonlíthatnak a vámpír szokásokhoz / egyes betegségek /,
attól még szerintem ilyesmivel rácáfolni, vagy érvelni eléggé durva!
Éppen elég baj, hogy léteznek ilyen betegségek, így szerintem nem kéne ezeket a betegeket ehhez a mondákhoz,
mítoszokhoz, vámpírokhoz stb. kötni.
Szóval engem személy szerint ez a fajta verzió, hogy innét eredhetnek ezek a dolgok egyenesen felháborít!
Ami lényeges, ne akarjunk vámpírok lenni, semmi értelme! :)
Aki az akar lenni, mert hogy fentebb olvastam ilyet is, javaslom, hogy keresse fel Istent és inkább benne higgyen
/ hidd el több boldogságod lesz benne, mint a vámpírlétben! /,
de egy pszichológust mindenképpen, mert komoly gondjai lehetnek, ha ilyesmiken agyal!
Valamint, ami még szintén lényeges, hogyha félünk tőlük, szerintem tök felesleges,
ma már, ha léteznek is ők jobban félhetnek tőlünk, és ugye mondák alapján már nem rejtélyes a védekezési mód sem! :)
Remélem valamit segítettem a válaszommal, bár tudom, hogy egyértelmű választ nem adtam!
lehet hogy az ember nem tudja megemészeni a vért, de egy vámpír teste (ami sztem elég nagy átalakuláso esik át mikor vámpírrá változik), biztos megtudja emészteni.
biztos, hogy léteznek vámpírok, de most nem fogom felsorolni, hogy sztem miért is mert elég sokan elmondták:)
Hello,
gondoltam én is írok valami okosságot...
Ha egy kicsit belegondoltok, leget, meg ismétlem LEHET, hogy azért van ennyi vámpíros, varázslós, különleges lényes stb. film, mert fel akarják készíteni a világot arra, hogyha egyszer felfedik magukat, már senki nem lepődik meg rajtuk... Előny lehet nekik a filmek által előre sugárzott információ...
Remélem érhetően fogalmaztam...
Nah bye...
előző
szia de akkor mikor?
egyébként tényleg nem lepődnék meg mert vannak ilyen filmek de ha tényleg egy felfedné magát rögtön megölném
csak emberi faj legyen nem kellenek mutánsok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!