A Biblia és a vámpirok, UFO-k, stb. létezése kizárja egymást?
Ugyan nem emliti őket,de például a dinoszauruszok létezése is nyilvánvaló,viszont ők sincsenek megemlitve.
Itt egy részlet:
Annak ellenére, hogy nincs egyetértés a természettudósok között abban, hogy mi tüntette el a dinoszauruszokat, a média és az áltudományos folyóiratok szerint ez az egyedül értékelhető magyarázat. Ez messze áll a valóságtól. A dinoszauruszok eltűntek, pontosan nem tudjuk, mikor és miért, bár a kipusztulásuk valószínűsíthető, hogy a Teremtés könyve által bemutatott özönvíz: vagy vizözön (diluvium), bibliai történet, mely szerint Isten az emberiség bűnei miatt az egész földet vizzel elborította; az általános pusztulásból csak egyedül Noé menekül meg családjával." onclick="window.location = 'index.php?content=szotar&id=13';">özönvíz hatására történt, akár volt meteor becsapódás, akár nem. Ez tűnik a leginkább valószínűsíthető és érdemlegesen elfogadható hipotézisnek.
"Az a tény, hogy a Biblia nem említi meg a dinoszauruszokat név szerint, nem jelenti azt, hogy Isten nem teremtette meg őket, de azt sem, hogy úgy néztek volna ki, mint ahogyan a múzeumi rekonstrukciók alapján látjuk.Amit nem tudhatunk, az nem szükségképpen mutat rá valaminek a hiányára."
Tehát akkor nem zárja ki egymást?
Szia!
Dehogy zárja ki egymást. Például Jézus nem ember volt, hanem az utolsó Földön maradt plejád, aki átadta minden bölcsességét az emberiségnek.
Erről az oladlról letölthetsz egy (két) könyvet ami után kialakíthatod a saját véleményedet a kérdésben.
Nem. A bibliában elszórva mindent megtalálsz, még ha rejtve is. Persze nem mintha hitelesnek találnám.
A földönkívüli létformát viszont semmi sem zárja ki.
Biblia szerint 6000 éve teremtette Isten a Földet. Szóval ez szerint a dinoszauruszok együtt éltek az emberekkel, mint a Frédi és Béniben. Én az evolúció elméletben hiszek amit bizonyitani tudnak és nem holmi mesékben.
Vámpirok nem léteznek. Ezt csak egy 19. századi iró találta ki.
UFO-kra nincs bizonyiték és nincs ami kizárná a létezésüket. Engem meg nem érdekel, hogy léteznek-e.
Ennyit az evolúcióról, csak nézd meg :)
Ezt kérlek titeket válaszoljátok meg nekem, mert a székről majdnem leestem:) Én hallom rosszul?
3:24-nél és 18:03-nál tényleg Allah-ot mond?
Mert a videót keresztenyfilmek.com töltötte fel, és itt a keresztény Bibliát próbálják vele védeni, sztem ez így elég ciki:) Főleg, hogy valaki olyasvalamit használ bizonyítéknak amit ő maga nem tanulmányozott alaposan:) Ha félrehallottam akkor elnézést.
Ettől függetlenül a film alapjában véve nincs tisztában azzal, hogy mit jelent a tudományban egy elmélet, és hogyan kell cáfolni egy állítást. Ennyi erővel Newton törvényei sem igazak, mert nagy sebességeknél elromlanak, ne is tanítsuk meg őket a gépészeknek. Nincs kedvem annyit gépelni, írtam már eleget a témában, akit érdekel írjon privátot.
Keresztényeknek: hagyjátok már békén a tudósokat. Beleszóltok olyanba amihez nem értetek, ezzel a témában jártasabb embereket teljesen a kereszténység ellen hangoljátok, holott Jézus pont az ellenkezőjével bízott meg titeket.
Ateista tudósoknak: fogadjátok el, hogy a hit lényege a hit, ez ellen racionális érvekkel nem lehet fellépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!