Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Lehetséges a vámpírok létezése?

Lehetséges a vámpírok létezése?

Figyelt kérdés
2008. máj. 29. 13:10
 61/92 anonim ***** válasza:
100%
hát igen az előttem szólónak teljes mértékben igazat adok! egy frappáns ésszerű magyarázattal állt elő! nem akarom most ismételni amit már előttem elmondtak! sok sok dolog van ami bizonyitja a létezésüket! csak egy kicsit jobban ki kell nyitnunk a szemünket, hogy észre vegyük! nem vagyok őrült, sem fanatikus! De az isten szerelmére már az ókorban ismerték a vámpírokat! szerintem az ókori társadalom örült ha elszámolt 10ig nem hogy még vámpírokról illuzionáljanak!... a véleményem az hogy léteznek! mindenki abban hisz amiben akar én akarom hinni hogy léteznek! :P:$ sőt az én falumban bizonyíték is van rá! nem valami légből kapott dologról beszélek!(írok)"GB"
2010. máj. 1. 23:22
 62/92 anonim válasza:
2010. máj. 7. 23:45
 63/92 anonim válasza:
100%
Minden az igazságból indul ki.Szerintem léteznek bár még nincs rá bizonyíték.De nem olyanok mint pl:Drakula meg Lestat mert ezek mind olyanok, hogy meghalnak ha fény éri bőrüket,fokhagymától félnek.Köztünk járnak de nem tűnik fel senkinek.(Ez persze csak az én véleményem)
2010. jún. 1. 22:12
 64/92 anonim válasza:
77%
szerintem előfordulhat kíváncsi lennék hogy tényleg ven e ilyen de viszont a tényleg van és vért isznak stb. az viszont borzasztó lehet vagy nemtudom
2010. jún. 25. 17:15
 65/92 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hiszem hogy léteznek...már annyi sokat kutattam utánuk, de persze mint minden paranormális jelenség vitatott.

szubjektíve azt gondolom,hogy léteznek, köztünk járnak és az előttem szólóval (íróval) egyetértve nem tűnik fel senkinek... elég mély dolgok ezek...érdemes lenne kíderíteni mi az igazság ezzel az dologgal kapcsolatban.

2010. júl. 21. 17:15
 66/92 anonim válasza:
100%

Engem még csak mostanában kezdett el érdekelni az eztéria. Van egy látó "ismerősöm" aki már majdnem látó, a barátja azt hiszem wicca, és a barátja bátyja látja az előző életeit. Ő sem tudja hogy miért, de mostmár inkább tagadja, mert sokan hülyének nézik. Gondolom most ti is lefikázzátok amit mondok, vagy nem hiszitek el, de vámpírok igenis léteznek. Meg energiavámpírok is, de sokan nem tudják magukról, hogy azok. Akármit is hihettek, de bizonyított, hogy vannak. Csak kézzel fogható bizonyíték nincs rá. és egyébként nem minden vámpír rossz szándékú.

Annyi biztos, hogyha megölnek egy vámpírt(mivel élőhalott) nem fog töbé reinkarnálódni. Véglegesen meghal.

Gondolom azért mondják a flmekben vagy írják a könyvekben, hogy nincsen lelkük.

14/L

2010. júl. 24. 13:34
 67/92 anonim válasza:
jajj bocsi xd *van egy ismerősöm, aki már majdnem látó*
2010. júl. 24. 13:34
 68/92 anonim válasza:
100%

Én is azt hiszem, hogy hiszek bennük... Vagy nem is tudom. Csak nem véletlen egybeesés, hogy már ősidők óta vannak róluk történetek. Engem kiskorom óta foglalkoztat az ezotéria és a természetfeletti dolgok világa... :D Természetesen nagyon szórakoztatóak a mostani könyvek, filmek és sorozatok (minden ilyesmit elolvasok vagy megnézek:$), de ha feltűnt nektek, mindegyikben mások az alapvető tulajdonságaik a vámpíroknak. Nem lehet tudni, hogy mi az igazság velük kapcsolatban, hogy egyáltalán léteznek-e. Mindenesetre, ha igen, jól titkolják... :DD

Manapság a vámpírok a legfelkapottabbak. Mindenki az akar lenni... -.- Most ennyi erővel én is felsorolhatnék egy csomó „hasonlóságot”, ami elvileg megegyezik velük. Hegyes szemfogaim vannak; fehér a bőröm, ráadásul napallergiám is van; érzékeny a szemem és akkor is hunyorgok, ha felhős az ég :DD; jobban szeretem az estéket, mint a nappalokat, akkor aktívabb vagyok, képes vagyok nagyon sokáig fent maradni és inkább délig vagy tovább aludni; nem szeretem a nagy meleget és napot, inkább a hűvösebb, felhős időt preferálom. :D Én is az vagyok?^^

Amúgy engem is nagyon foglalkoztatnak, de azért nem viszem túlzásba. :) Durva lenne belegondolni, amit páran írtak, pl 'gabos', hogy itt élnek köztünk. Elsétálok egy vámpír mellett és még csak nem is tudok róla? Húúúha... :D

Ja és még annyit, hogy kész röhej, hogy egyesek olyanokat írkálnak, hogy ők azok meg hasonlók... Persze, majd itt olvasgatják a „vámpírok” a gyakori kérdéseket és válaszolnak is, hogy továbbra is mélységesen védjék a titkukat. Ugye? :D

2010. aug. 1. 23:49
 69/92 anonim válasza:
100%

Hát én ehhez úgy állok, hogy vannak olyan titkai az életnek, amiket nem kell tudnunk nekünk embereknek lehet, hogy vannak lehet, hogy nincsenek. Egyébként meg vannak olyan idióták akik már rögeszmésen be beszélik maguknak hogy vannak. Nekem például természetellenesen fehér a bőröm, a napozást teljesen feleslegesnek érzem, mert nem igazán használ, a szemfogaim eléggé gyanúsan elállnak(=biztos fogszabályozás-.-") és kiskoromóta felharapdálom a számat, mert egyszerűen ízlik a vér...na most én ezektől még nem vagyok vámpír, de egyesek eldöntötték hogy én más vagyok mint ők, hát akkor gonolják így. Ezt nem tudom miért írtam le, de ez egy jó példa arra hogy nem minden fehérebb bőrű ember vámpír, mega hasonló hülyeségek.

mindenesetre indenkinek meg van a maga véleménye ez az enyém.

2010. aug. 13. 21:11
 70/92 Liz* válasza:
Nem tudom! xD Szeretnék hinni bennük, nagy Twilight és True blood fan vagyok, és igen jó lenne ha léteznének, de valahogy belül úgy érzem, hogy ez csak képzelet, hogy nincsenek. De közben pedig jó abban a hitben ringatni magam, hogy talán mégis. Egy szólval tényleg nem tudom. xD
2010. aug. 22. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!