Mennyivel tudományosabb azt gondolni, hogy a Világegyetem 14 milliárd éve jött létre, mint hogy 140 éve?
"Persze nem úgy ,hogy könnyes szemmel átöleltek s medált akasztottak a nyakamba."
Azaz sehogy, csak te hiszed azt, hogy elismernek?
"Te felállítottál valami elismerés-küszöböt s ha az adott munka várhatóan nem éri el akkor el sem érdemes kezdeni?"
Mondtam, hogy magam is szedek szemetet. Csak nem olyan helyen, ahol a sok reakciós elem meglát. De igen, teljesen felesleges szemetet szedni ennek a sok baromnak. Nem is értem miért csinálom. Talán annak a néhány embernek, aki megérdemli.
"Ezek alapjan akkor neked tkp az a bajod, hogy nem talalsz magadnak eletcelt, jol gondolom?"
Életcélt találok, csak megvalósíthatatlan. A ti életcéljaitok meg nem vonzó számomra, mert szart se ér.
“Azaz sehogy, csak te hiszed azt, hogy elismernek?”
Nekem aztán teljesen jó az is. Elsősorban nem azért csinálok dolgokat ,hogy körberajongjanak. Persze mindig jól esik az elismerés, de az csak másodlagos. Ha van örülök neki, ha nincs annyi baj legyen.
“Életcélt találok, csak megvalósíthatatlan.”
Mint például?
Akkor meg keress olyat ami megvalósítható 🤷
“A ti életcéljaitok meg nem vonzó számomra, mert szart se ér.”
Volt aki leírta a saját életcélját? Lehet, nem rémlik. Minden esetre én írtam például olyat ,hogy legyél mondjuk orvos (most mindegy milyen orvos). Azzal mi a baj?
Nem orvosokról szól, hanem gyógyszerészekről, de jól leírja a valóságot.
Nyilván ezt úgy szokás érteni ,hogy “az emberek meggyógyítása a célja”, ilyesmi. Persze ,hogy orvosnak lenni is egy munka. Ennyi erővel megmászni az Everestet sem lehet életcél mert az csak hegymászás, még csak nem is munka, nem váltod meg a világot s még csak nem is te lennél az első. De ettől még lehet egyfajta életcél orvossá válni vagy megmászni az Everestet.
De ha ez sem tetszik akkor legyél zenész s legyen a célod egy a következő évtizedekben meghatározó slágert megalkotni. Vagy tengerbiológus s legyél te az aki a legtöbbet lesz a korallzátonyokért. Vagy rendőr s tegyél a közbiztonságért. Vagy mit tudom én, szinte mindennel el lehet ezt játszani. Gondolom bárki bármit mond lesz ellene valami kifogásod amiért nem jó.
"Vagy tengerbiológus s legyél te az aki a legtöbbet lesz a korallzátonyokért."
Ez jó életcél, de ez a korábban említett megvalósíthatatlanok közé tartozik. Ahogy számos más életcélom is, mint pl. Magna Hungaria megtalálása a nagy folyókon túl.
"Szerintem te csak simán lusta vagy megmozdulni, hogy tegyél bármit is."
Mert te mit teszel, aminek haszna is van?
Hát, nálad biztos többet.
Tényleg, kérdező!
Idáig hallottunk tőled kb. 80 negatív dolgot, hogy mi miért nem működik, és olyan 3 pozitívot, amit megcsináltál.
Ha ez a 3 pozitív nem lenne, azt hinnénk, hogy te vagy a napiincel: ő volt itt, aki egész nap és minden nap a folyamatos nyígásával idegesített mindenkit.
Te egy fokkal jobbnak tűnsz, de azért ez még elég kevés.
Mit teszel TE, hogy jobb legyél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!