Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mennyivel tudományosabb azt...

Mennyivel tudományosabb azt gondolni, hogy a Világegyetem 14 milliárd éve jött létre, mint hogy 140 éve?

Figyelt kérdés
Nem ugyanakkora a valószínűsége a kettőnek? Mind a kettő esetben egy olyan állapotban kellett az Univerzumnak létrejönnie, hogy 14 mrd vagy 140 év múlva a mai állapotot kapjuk.
2022. aug. 2. 21:08
 71/100 A kérdező kommentje:
Azt mondod, hogy érdekeljen engem az a pár ember, aki elismer. Téged nem érdekel az a pár ember, aki elismerne téged, ha szemetet szednél, de engem érdekeljen.
2022. aug. 5. 10:00
 72/100 anonim ***** válasza:
100%
Mi szedtünk szemetet, több alkalommal is, amíg polgárőr voltam. A berek alján háromszor is, a temető körül, a víztoronynál, meg a vasútállomásnál voltam kinn, mások máskor másfelé (is) voltak kinn. Senki sem nézett le minket. Sőt, volt hogy sima hétköznapi emberek csatlakoztak hozzánk segíteni, kesztyűt meg botot adtunk nekik, meg egy kis frissítőt is.
2022. aug. 5. 10:53
 73/100 Tevenyereggyarto ***** válasza:
100%

Már megint játszod ezt a “no u” játszmát s megpróbálod rám terelni a beszélgetést, engem alaptalanul negatívan feltüntetni. Egyrészt kezdjük ott ,hogy ki a fene mondta ,hogy én soha sem szedtem szemetet? És azt ,hogy ne érdekelnének azok akik emiatt elismernének? Persze ,hogy vettem részt szemétszedésben, nem is egyszer. S nyilván jól esik a dicséret, elismerés. Az meg nem nagyon dönti romba a lelki világomat ha pár ember félreérti a szituációt 🤷

Ha látok szemétszedőket akkor sem az jut eszembe ,hogy “mocskos banda, csak ennyire futja?” mert ez is munka amit el kell végeznie valakinek. S igen hasznos munka, máskülönben mindenki nyakig ülne a mocsokban. A munka sose szégyen (jó, az illegális stb munka esetleg, de érted mire gondolok).

De ahogy írtam nem muszáj szemetet szedned. Ha nem tetszik az ilyen munka akkor mutasd meg mit tudsz a 125+ IQ-al s találj fel valami forradalmit amivel beírod magad a történelemkönyvekbe s megmutatod ,hogy “igazam volt, tényleg mindenki más a hülye”. Persze ezt sem fogod tenni mert jobban fekszik gépelni a GyK-n s húzni az emberek agyát. Tényleg olyan vagy mint az az incel tag aki szó szerint mindent s mindenkit hibáztat amiért nincs nője, de eszébe sem jutna magában keresni a hibát. Hiába írták neki többen többször, ő akkor is tartja magát ahhoz ,hogy ő nem felelős semmiért, mindenki más a hibás. Az állam, a társadalom, a gének, bármi csak nem ő.

2022. aug. 5. 10:57
 74/100 A kérdező kommentje:
Jé, megálltok polgárőrös kocsival, és polgárőrnek néznek titeket. Mik vannak!
2022. aug. 5. 10:57
 75/100 A kérdező kommentje:

"Persze ,hogy vettem részt szemétszedésben, nem is egyszer. S nyilván jól esik a dicséret, elismerés."

És ki ismert el téged? Merthogy engem soha senki, pedig szerintem többször vettem részt szemétszedésben, mint te. Jó, lehet hogy nem megélhetési szemétszedő vagyok, mint Szebenyi elvtárs, aki a fél sajtót odahívja. Ha olyanban veszel részt, valóban elismernek.

2022. aug. 5. 11:03
 76/100 A kérdező kommentje:
Az inceleknek annyiból igazuk van, hogy sok nő valóban nem hajlandó szexelni. Nem csak velem, hanem senkivel. De közbe játssza a nagy bevállalóst.
2022. aug. 5. 11:12
 77/100 anonim ***** válasza:
100%

"Jé, megálltok polgárőrös kocsival, és polgárőrnek néznek titeket. Mik vannak!"

Nem csak az autók körül szedtük a szemetet. A berekbe egyébként sem lehet bemenni kocsival. A temetőnél is a parkolóba tettük le az autókat. A szemét nem ott volt.

Egyébként arra hivatkoztál, hogy a társadalom teljes erőből megpróbál gátolni az életcéljaid elérésében. Hát 125-ös IQ-val azért ennél valami komolyabb életcélra számítottam volna, mint egy random domboldalról összeszedni a szemetet. Oké, szép cél, de ez szerintem életcélnak kevés. Másrészt, ebben a célodban szerintem a kutya nem akarna meggátolni. Az szerintem nem gátlás, főleg nem teljes erőből, ha néhányan megnéznek, hogy mit csinálsz a domboldalon.

Szóval milyen más életcéljaid vannak, amikben meggátol a társadalom, hogy elérd őket?

2022. aug. 5. 11:29
 78/100 A kérdező kommentje:

Mint mondtam, attól hogy magas az IQ-m nem tudok több hasznos dolgot kitalálni, mint ti. Kérdeztem, ti se tudtatok hasznosabbat mondani.

2022. aug. 5. 11:34
 79/100 Tevenyereggyarto ***** válasza:
100%

“És ki ismert el téged?”

A többi résztvevő? A körülöttem levők? Indirekt módon akik ugyan úgy élvezik a tisztább környezetet de nem tudták ,hogy én is ott voltam? Például. Persze nem úgy ,hogy könnyes szemmel átöleltek s medált akasztottak a nyakamba. Egyébként meg megint csak mit számít ,hogy hányan ismernek el? Te felállítottál valami elismerés-küszöböt s ha az adott munka várhatóan nem éri el akkor el sem érdemes kezdeni? Általában egy orvossal sem csinálnak ilyet, sőt, a járvány alatt láthattuk/ látjuk sokan mennyire lenézik az egészségügyben dolgozókat. Ettől még nem lesz kevesebb egy orvos munkája csak mert van aki nem becsüli meg. S bizony saját tapasztalatomból kiindulva sokkal többször láttam olyat ,hogy lenézik az orvosokat (bármelyiket, épp témától függött melyiket) mint a szemétszedőket. De sokadszorra írom: nem muszáj szemetet szedned, kitalálhatsz valami mást. Ha már szóbahoztam az orvosokat akkor legyél az.

“Az inceleknek annyiból igazuk van, hogy sok nő valóban nem hajlandó szexelni.”

Az incelekkel amennyi baj van (fejben) nem csoda ,hogy nem találnak párt maguknak. A nők meg nyilván nem játékszerek akik csettintésre szexelnek bárkivel. (Bár ott vannak a prostik, ők fizetségért cserébe megteszik.) Az inceleknek minden megoldásra van egy kifogásuk.

“Nem csak velem, hanem senkivel.”

Ez mondjuk részben megmagyarázza a frusztráltságod.

“Mint mondtam, attól hogy magas az IQ-m nem tudok több hasznos dolgot kitalálni, mint ti.”

Akkor milyen alapon hülyézed le az egész világot ha valójában te nem tudsz mit kezdeni magaddal? Emiatt nem a világ a hülye.

2022. aug. 5. 11:51
 80/100 anonim ***** válasza:
100%

"Mint mondtam, attól hogy magas az IQ-m nem tudok több hasznos dolgot kitalálni, mint ti."

Ezek alapjan akkor neked tkp az a bajod, hogy nem talalsz magadnak eletcelt, jol gondolom?

2022. aug. 5. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!