Mennyivel tudományosabb azt gondolni, hogy a Világegyetem 14 milliárd éve jött létre, mint hogy 140 éve?
“Csak a te kedvedért nem említem meg minden egyes kérdésnél, hogy ki vagyok”
Kár, pedig ha kvantumzolinak megy akkor neked is menne. Na nem csak miattam, mindenki más miatt is.
S továbbra sem válaszoltad meg ,hogy mi dolgod itt a GyK-n? Direkt szivatod magad vagy mi?
“Mert nincsen olyan közösség a Földön, amely valóban tudományos módszertan alapján dolgozna. Ezáltal az úgynevezett fizika vagy matematika csak egy vallás.”
Azért ahhoz milyen elmebaj kell ,hogy tényleg azt hidd ,hogy körülötted van ~8 milliárd hülye. Mert gondolom ha a teljes tudományos világot hülyének nézed akkor a többi embert is. Orvos látott már? Egyébként ahhoz képest ,hogy szerinted a fizika, matek stb “csak vallás” egész jól működik az az eszköz amit többek közt ezekkel hoztak létre s onthatod a hülyeségeidet. Mert gondolom nem te találtad fel újra azt a telefont/ számítógépet/ akármit amiről most is írsz.
Persze ,hogy csak unalmadban trollkodsz. Nehogy valami hasznossal töltsd az időd akár itt akár máshol. Kezet foghatnál az incel taggal is.
"Direkt szivatod magad vagy mi?"
Igen, van bennem egy kis mazochista hajlam. Meg aztán nem tudok hasznosabbat kitalálni.
"Azért ahhoz milyen elmebaj kell ,hogy tényleg azt hidd ,hogy körülötted van ~8 milliárd hülye."
Veled van a baj, ha ez nem tűnik fel.
"Meg aztán nem tudok hasznosabbat kitalálni."
A 125-ös IQ-dal? Ez elég szomorú. Például tanulhatnál egy kicsit, hogy ne irkálj össze ennyi sületlenséget.
“Csak azt nem tudom, hogy miért nincs kitiltva innen egyszer és mindenkorra.”
Volt már kitiltva, talán nem is egyszer. De visszajön mert az ilyenek igénylik ezt. Lehet élőben még ennyit se foglalkoznak vele s ezért itt húzza a jónép agyát. Ezért is írtam ,hogy kezet foghatna az incel taggal. Az is pont ilyen csak a téma más.
"A 125-ös IQ-dal? Ez elég szomorú. Például tanulhatnál egy kicsit, hogy ne irkálj össze ennyi sületlenséget."
Pontosan milyen haszna van annak, ha tanulok? A fél életemet tanulással töltöttem és nulla haszna volt.
"Akkor mit keresel a tudomány fórumon?"
Ennyire telik neki a nagy 125 IQ-jából, hogy ide jár kekeckedni ismeretlenekkel, meg hülyeségeket irkálni a fórumra.
"Ennyire telik neki a nagy 125 IQ-jából"
Mert neked többre telik? Attól, hogy magadat egy hűde hasznos valakinek gondolod, még nem vagy az.
"Mert neked többre telik?"
Nem. De én nem kérkedek 125-ös IQ-val.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!