A Föld napja valóban 5 milliárd évig fog még létezni (ahogy a tudósok becslik), vagy az emberiség kénytelen lesz sokkal előbb (már ha technológiailag lesz olyan fejlett) elhagyni nem csak a Földet, de a teljes Naprendszert is annak pusztulása előtt?
Az emberekbe az oltást nem tudod beleimádkozni. Sok sikert, hogy rávedd őket a Föld elhagyására.
Szerintem a konteósok meggyőznek mindenkit, hogy csak meg akarnak szabadulni tőlük és mindenképpen maradni kell.
1 milliárd év múlva itt felforr a víz, ha nem teszünk semmit.
Mondjuk addigra már illenék ezt megoldani, az más kérdés.
...akkor, ha nem csinálunk semmit.
De ha ezt 1000 éven belül nem tudjuk könnyedén megoldani, akkor meg is érdemeljük.
Igazából már 100 éven belül is meg tudnánk oldani, csak el kéne kezdeni.
Ezt az "Előbbi" "Utóbbi" szavazásod kérdező nem tudom hova tenni a kérdésed sem úgy van megfogalmazva hogy bármelyik válasz legyen rá.
A Nap mint csillag még nagyon nagyon sokáig létezni fog.
A következő 5 milliárd évben egyre jobban felfújódó vörös óriás lesz.
Azután meg még több ideig fehér törpe.
Íme hol tart a csillagunk:
Az meg egy teljesen más kérdés hogy a nap növekszik a születése óta.
És ez pár 100 (2-500) millió éven belül a fejlett életnek 1 - 1.5 milliárd éven belül minden életnek beteszi a kaput a földön.
Az meg egy harmadik dolog hogy a sok marhaságunk miatt nem sok időnk maradt vagy elhúzunk vagy kipusztulunk. Persze menteni is kell a menthetőt e a fentiek miatt ez csak időhúzás lehet az A terv (költözés) mellett.
Szóval az én szavazásom: "mindhárom"
(A csillag marad, az élet kipusztul a Földről, és ha van elég ész, nyersanyag, innováció és idő is akkor költözünk.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!