Az, hogy az embereknél ennyire gyakori a nők elhalálozása orvosi ellátás nélkül szülés esetén azt bizonyítja, hogy nem természetes evolúcióval fejlődött ki a faj?
Mármint ekkora önpofont a természet hogyan hozhatna létre, hogy az utód túlélését egyedül biztosítható anya belehaljon a világra hozásába. Az állatvilágban ilyesmi nincs.
Ugyanakkor a kórokozók. Az ember dobja fel a lábár holmi kis vírus miatt, míg az állatok vírusok millióival élnek együtt vígan.
Hogy is van ez? Gyorsított evolúció?
41
" Miért gondolod, hogy természetes szelekcióval nem jöhetnek létre ilyen élőlények?"
Feleslegesen nem fogom magam ismételni, minden le van írva a kérdés alatti hozzászólásokban. Elolvasod őket egyáltalán mielőtt ilyen titkosszolgálati stílusú lehengerlő faggatásba kezdesz?
Wow!!! Te a 16. századból írsz??? Így már mindjárt érthető, miért nincs fogalmad sem arról, mi az evolúció!
"Feleslegesen nem fogom magam ismételni, minden le van írva a kérdés alatti hozzászólásokban."
Így van, már sokan leírták, magyarázattal, hogy kialakulhatott az ember természetes evolúcióval, a kérdésben megfoglamaztott állításaid nem igazak. Szerintem is tovább léphetnénk.
Nem értem, ha valakinek más a gondolkozása, akkor kiutáljátok ebből a kategóriából. Én is jártam már így.
Amúgy tök érdekes válaszok IS érkeztek, én tanultam némelyikből illetve konkrétan választ kaptam egy korábbi kérdésemre (ami át lett helyezve innen és az új helyén értelmetlenné vált).
Kérdező, már számtalanszor leírtuk, hogy amit állítasz, marhaság. Ezután hoztál még egy pár hajmeresztő állítást, amik szintén marhaságok voltak. De te csak folytatod...
Ezek után nem lehet téged komolyan venni.
Még annak az állításnak is több értelme lenne, hogy mivel az emberen kívül nincs másik ilyen szintre fejlődött eszközhasználó faj a Földön, ezért az ember külön („művi”) úton fejlődött. De hogy te abból indulsz ki, hogy azért vagyunk mások, mert orvos nélkül nem tudnak a nők biztonságosan szülni, hát ez több, mint beteg...
"Nem értem miért ferdítesz, Istent még csak nem is említettem."
Te mondtad, hogy döntsem el én magam, hogy TE mit gondolsz.
Én az istenes verzió mellett döntöttem, te magad hatalmaztál fel rá, hogy válasszak. Ezekszerint akkor mégsem Isten játszott közre?
Oké, akkor földönkívüliek?
"De azért ennyire ateistának lenni nyíltan sem túl szép dolog."
Kérlek írd le, hogy melyik mondatom utal arra, hogy ateista vagyok. Egy szóval nem zártam ki Isten létezését. Én csupán bizonyítŕkot kértem a létezésére, ami még nem egyenlő a létezésének kétségbe vonásával.
"Feleslegesen nem fogom magam ismételni, minden le van írva a kérdés alatti hozzászólásokban."
Nézd, eleve egy tévedéssel indítasz:
"Mármint ekkora önpofont a természet hogyan hozhatna létre, hogy az utód túlélését egyedül biztosítható anya belehaljon a világra hozásába. Az állatvilágban ilyesmi nincs."
Tévedés, van ilyen az állatvilágban.
"Elolvasod őket egyáltalán mielőtt ilyen titkosszolgálati stílusú lehengerlő faggatásba kezdesz?"
A titkosszolgálati stilúsú faggatás az nem ilyen, jóval fájdalmasabb.
#46, kérdező; nem a máshogy gondolkodással van a baj, hanem azzal, hogy amikor értelmesen leírjuk, hogy mi az alapvető probléma az elképzelésben, akkor rögtön jön a hiszti, a sértettség és a „meg nem értettség”.
Lehet máshogy gondolkodni, persze, hiszen ettől tud fejlődni a világ. De ebből ne következzen már rögtön az, hogy aki máshogy gondolkodik, az a faszagyerek, mindenki más begyöpösödött, meg „csak a tankönyvet tudja visszamondani”...
49
"Te mondtad, hogy döntsem el én magam, hogy TE mit gondolsz.
Én az istenes verzió mellett döntöttem, te magad hatalmaztál fel rá, hogy válasszak. Ezekszerint akkor mégsem Isten játszott közre?
Oké, akkor földönkívüliek?"
Azért mondtam döntsd el te mert nem volt kedvem belemenni a játékodba ami egyértelmű még a hülyének is, veszekedést kiprovokálni azért, hogy a számodra idegesítő témát vagy áthelyezzék, vagy teljesen töröljék. Ezt több alkalommal elérted mert te egy ilyen karakterű ember vagy. A többség biztosan ismer, én mindenképp.
Egyébként miért erőszakolsz arra, hogy leírjam ki játszott közre? Nem tudom, az az egyszerű válasz! Egyszerűen csak elgondolkodtatnak ezek az eltérések, különbözőségek, ennyi. Te ezotériás kérdést szeretnél ebből generálni jó szokásodhoz mérten, hogy áthelyeztethesd. Ezeken átlátok, de azért remélem van néhány józan gondolkodású ember itt aki látja, hogy én semmit nem jelentettem ki határozottan, veled ellentétben aki egy igazságbemondó embernek tűnsz és erőszakoskodsz itt titkoszolgálati stílusban.
Élni és élni hagyni.
#46, kérdező; nem a máshogy gondolkodással van a baj, hanem azzal, hogy amikor értelmesen leírjuk, hogy mi az alapvető probléma az elképzelésben, akkor rögtön jön a hiszti, a sértettség és a „meg nem értettség”.
Látod, ez minden probléma gyökere itt, a többesszám, vagyis, hogy "mi" leírjuk. Tehát nem egyénekkel vitatkozom itt hanem egy klikkel. Ezért rohad a tudomány rovat. Nem tudnátok egyénenként fellépni és hagyni a falkaszellemet már végre?
Nem veszekedést akarok kiprovokálni, hanem értelmes vitát.
Nem tudom kivel keversz, én még egy kérdésedet nem rakattam át, azt sem tudom ki vagy. Nem szoktam ezt a kategóriát látogatni, mint láthatod ebben a kategóriában nem sok két és fél pipás szokott írogatni, így lövésem sincs kivel keversz.
"Egyszerűen csak elgondolkodtatnak ezek az eltérések, különbözőségek, ennyi."
De pont erre világítottam rá, hogy nincs ilyen eltérés, hamis az az állításod, hogy állatvilágban nem fordul elő, hogy az anya belehal a szülésbe.
"Ezeken átlátok, de azért remélem van néhány józan gondolkodású ember itt aki látja, hogy én semmit nem jelentettem ki határozottan..."
Akkor ez mi volt?: "utód túlélését egyedül biztosítható anya belehaljon a világra hozásába. AZ ÁLLATVILÁGBAN ILYEN NINCS."
"...veled ellentétben aki egy igazságbemondó embernek tűnsz és erőszakoskodsz itt titkoszolgálati stílusban."
Miket jelentettem ki határozottan? Mármint azt leszámitva, hogy van ilyen állatvilágvan. Ponthogy inkább kérdéseket tettem fel, nem kijelenteseket. Amin te felháborodtál, hogy titkosszolgálati stílus. :DDD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!