Az, hogy az embereknél ennyire gyakori a nők elhalálozása orvosi ellátás nélkül szülés esetén azt bizonyítja, hogy nem természetes evolúcióval fejlődött ki a faj?
Mármint ekkora önpofont a természet hogyan hozhatna létre, hogy az utód túlélését egyedül biztosítható anya belehaljon a világra hozásába. Az állatvilágban ilyesmi nincs.
Ugyanakkor a kórokozók. Az ember dobja fel a lábár holmi kis vírus miatt, míg az állatok vírusok millióival élnek együtt vígan.
Hogy is van ez? Gyorsított evolúció?
10
Időgép híján az sem más csak mint egy lehetséges teória. Hogy ráizgulnak sokan azzal meg mit lehet kezdeni? Az ő hiányosságaikról állít ki bizonyítványt.
12
Akkor is csak elmélet és nem tény! Egyetértesz?
Az, hogy evolúció létezik tény. Az evolúcióelmélet azt írja le, hogy hogyan működik az evolúció, és hogy hogyan aakult ki az evolúció során az élővilág.
Mint ahogy az is tény, hogy nem csak azt nem tudod, mi az evolúció, hanem azt sem, mit jelent a tudományos nyelvben az elmélet (segítek: nem azt, amit hiszel).
14
Ennyire nem kell azért fanatikusnak kenni :)
"Mármint ekkora önpofont a természet hogyan hozhatna létre, hogy az utód túlélését egyedül biztosítható anya belehaljon a világra hozásába. Az állatvilágban ilyesmi nincs."
Hogyne lenne, még sokkal ilyenebbek is.
A természeti népek körében kb. 1 % a valószínűsége, hogy az anya belehal a szülésbe.
Az először szülő hiéna nőstények körében ugyanez 15-20 %.
Az emlősökön túl meg végképp drasztikus példák vannak, jó néhány állatfaj élete az első párzásig tart.
Egyébként gyakran az itteni válaszadók körében is élnek téves elképzelések az evolúciót illetően (pl. mintha egy lezajlott, lezárult, tökéletes optimumkereső folyamatnak tekintik, vagy nem mindig veszik figyelembe, hogy nem elég világra hozni az utódot)
Például ez a válasz téves
"Az evolúciót nem érdekli, hogy az egyén milyen nehézségekkel néz szembe, milyen lesz az életminősége, mekkora teher van rajta. Egyedül az érdekli, hogy életben marad-e, és szaporodik-e."
ugyanis az egyén nehézségei nagyban képesek befolyásolni az utódnemzésben és -nevelésben elért sikereit.
Nem tudom ha feltűnt egyébként valakinek, hogy az elméletemmel még csak meg sem kérdőjeleztem az evolúciót.
Én kizárólag az emberről beszéltem. Aztán fene tudja miért röpködnek a semmit se tudsz vádak ismételten. Talán a hév, fanatizmus, nem tudni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!