Hagyjátok a búsba, ennyi az érve, akkoris neki van igaza és kész.
2021. aug. 13. 10:24
42/117 anonim válasza:
Mit kéne csinálnom ahhoz, hogy egyszer az életben igaz legyen, mikor írod, hogy lelépsz?
2021. aug. 13. 10:26
43/117 Wadmalac válasza:
Mondjuk abbahagyni a marhaságot? :D
Akkor nem kéne a többieknek is mondani, hogy hagyjanak magadban okoskodni.
2021. aug. 13. 10:33
44/117 anonim válasza:
A TÖBBIEK szerint a fény olyan, mint a víz. Nekik erre a válaszra van IGÉNYÜK, szóval nem hinném, hogy bármit is kéne mondani, nem fognak kibilleni a hitükből.
44: Hol írtam, hogy a fény olyan mint a víz? Értelmezd már amit leírtam. Oda is ítam, csak a Te fajta kötekedő idiótáknák, hogy ez egy hasonlat. Mert a víz felszínén (és nem a vízet irtam, hanem annak a hullámzását) meg lehet figyelni!!! a hullámjelenségeket. És ezek hasonló mintázatot (viselkedést) mutatnak mint az elektromágneses hullámok. Ha ezt nem érted ott igen komoly probléma van. Az elektromágneses hullámok ilyen viselkedését jóval nehezebb észrevenni, látni. Ezért még az iskolákban is a mechnaikai hullámokkal kezdik az oktatást és utána hivatkoznak, hogy "hasonló" az elektromágneses hullám viselkedése is (és tényleg hasonlóan viselkedés és pont ezért hívják mindkettőt hullámnak! Különben nem lehetne hullámnak nevezni mindkettőt). Mondjál olyan kísérletet amiben nagyon eltérő egy víz felületén kialakított mechnaikai hullám és a fény mint hullám viselkedése? Én nem tudok ilyet, csak olyat amikor a kettő hasonlóan viselkedik (pl. résen áthaladás, visszaverődés, rácson áthaladás stb. egészen hasonlóan viselkedik a kettő). És nyilván nem az olyan okoskodó vadb*oknak írtam ezt a hasonlatot aki még abba is bele köt amit korábban ő maga leírt, hanem olyannak mint a kérdező, hogy még az elképzelése is problémás. Olvasd már el amit Mi írtunk, de legelőbb azt amit Te magad írtál és még le is tagadsz.
2021. aug. 13. 10:43
48/117 anonim válasza:
Nem is rád mondtam, hogy szerinted olyan mint a fény. Wadmalac aggódik, hogy el fogják hinni a hülyeségeimet a többiek. Neki mondtam, hogy nem kell ettől tartani, mert a többiek megingathatatlanok abban a hitükben, hogy a fény olyan, mint a víz.
2021. aug. 13. 10:47
49/117 anonim válasza:
Hát mégis közelebb van az igazsághoz, mint az az ökörség amit te írtál a műszer mozgatásáról, és arról, hogy azzal bármilyen hullámhossz ki lehet mérni. Azért az visz mindent mint a piros hetes ahogy szokták mondani.
2021. aug. 13. 10:50
50/117 anonim válasza:
Nincs messzebb, csak te gyengeelméjű vagy ennek megértéséhez.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!