Hogyna kell elképzelni a fénynek a hullámhosszát?
Nem tudom értelmezni, hogy hol jelenik meg a fénynek a hullámhossza?
Pl.: rádióhullám 10^3 m-es hullámhossz. Ez a 10^3 méter miből adódik?
Ennyi méter tesz meg mialatt egyet pördül tengely körül a foton, vagy hogyna kell elképzelni?
#9:
Ja, meg ne várjál vörös szőnyeges fogadtatást, ha azzal kezdesz, hogy itt mindenki hülye, csak te vagy helikopter.
Ilyen kezdés után könnyű ám a jó válaszra is kapni a pirosakat.
Mert szerinted ha haladó, akkor nem fogsz hol nagyobb, hol kisebb térerősségeket mérni. Istenem!!
"Mert szerinted ha haladó, akkor nem fogsz hol nagyobb, hol kisebb térerősségeket mérni. Istenem!!"
Megnézem a faca műszeredet, ami fénysebességgel áthaladó hullám nanoszekundum hosszú térerősség-eltéréseit neked láthatóan mutatja. És azt írtad, húzod a fény irányába. Minek? Ha nem állóhullám, minek?
"Úgy kell elképzelni, ahogy írtam, nem pedig úgy mint a víz."
Tényleg nem mint a víz, értem, mit akartál kihozni, a mágneses és elektromos térerő egymásra merőleges változásait a hullám mentén, csak így nem ezt mondja el, amit írtál, erre hívtam fel a figyelmed.
Szóval ne hisztizz, ne másokat szidjál, a cél az, hogy a kérdező értse, nem az, hogy a te egód ne sérüljön.
Szóval ne terelj.
Idejöttél, mindenkit lehülyéztél és adtál egy minimum részben hibás választ, most meg fortyogsz. Mért már fel, mit csinálsz.
@16:
Szerencsére vannak dolgok, amiket megtudtam itt a GYK-n. Nem tudom, te hogy vagy vele, de részemről mindig öröm, ha tanulhatok valamit, és kifejezetten jó, ha a GYK is alkalmas erre.
Viszont konkrétan amit mondasz, az valami fanfiction lesz, aminek a valósághoz speciel pont nincs köze. Gondolom valamit félreértettél és/vagy elferdítettél. Mondjuk ha ilyesmivel cikizni akarsz, akkor rossz helyen jársz, mert én nagyooon bőven nem tudok mindenről mindent, és bőven van hova fejlődnöm előre - és ezt nem tudom cikinek tartani, sorry :)
#15:
- Lehülyézted a többi válaszolót.
- Adtál egy (minimum részben) hibás választ
- Cseszegetés nélköl felhívtam a figyelmed erre, azóta sem ismered el és csak szidalmazol.
És "te gci" kezdetű privvátot írkálasz rám.
Ez mindent elmond rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!