Valóban laborban készült a SRAS 2-Covid ?
Én magam nem vagyok biológus. Nem értem az orvos szakkifejezéseit. Azt mondja, hogy kimutatták, hogy bizonyíthatóan laborból került ki a vírus. Olyan a vírus mintha adenovírus vakcinát kaptak volna, ami lehetetlen egy evolócionálisan kifejlődött vírusnál. Másrészt pedig olyan rész található a vírusban, ami a természetben nem alakulhat ki természetes úton https://www.youtube.com/watch?v=CPRbiC-PieE
Gondolkoztál már azon, hogy mennyire bonyolult lehet igazolni egy vírus mesterséges eredetét?
"1. Már elmondtam (többször is), csak az elég intelligens, hogy tartsa a száját a rejtvény megoldásáról, aki saját maga fejti meg."
Tehát továbbra sem állítasz semmi konkrétumot.
"2. Annyit azonban elárulhatok, hogy van összefüggés, ergo aki gyógymódot talál a Covidra, az valószínűleg az AIDS-re, és a legtöbb rákfajtára is (plusz lesz egy bónusza, ami kvázi a világ leggazdagabb emberévé teheti, és meghatározza az emberiség jövőjét)."
Köszi az összeesküvéselméleteket. (Bár ha az mRNS vakcinára gondolsz, akkor lehet, igazad van, csak az a rossz hír, hogy ezt már feltalálták...)
"Mivel azonban nem szeretnék rágalmazási stb. perek alperesévé válni, ezt is megtartom magamnak"
Tehát megint csak nem mondasz semmit. Minek írtál egyáltalán? :o
“ Ez egy konteo, aminek a "kitalálásában" nagy szerepet játszott az, hogy pont Wuhanban van a kínai tudományos akadémia Wuhan Institute of Virology nevű intézete, ami egy nagyon nagyon komoly, BSL-4-es virológiai labor. Az itt dolgozó kutatók a koronavírusokkal is dolgoztak, ők voltak azok akik 2017-ben valahol Észak-Kínában begyűjtöttek egy olyan vírustörzset ami a mostani járványt okozóhoz nagyon hasonlít.
Az is segített a konteósoknak, hogy a kínaiak megpróbálták az esetet eltussolni. Ezt a kettőt összerakták és tádáá..”
Hát ez nekem elég erős bizonyítéknak tűnik, nem konteónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!