Valóban laborban készült a SRAS 2-Covid ?
Én magam nem vagyok biológus. Nem értem az orvos szakkifejezéseit. Azt mondja, hogy kimutatták, hogy bizonyíthatóan laborból került ki a vírus. Olyan a vírus mintha adenovírus vakcinát kaptak volna, ami lehetetlen egy evolócionálisan kifejlődött vírusnál. Másrészt pedig olyan rész található a vírusban, ami a természetben nem alakulhat ki természetes úton https://www.youtube.com/watch?v=CPRbiC-PieE
Gondolkoztál már azon, hogy mennyire bonyolult lehet igazolni egy vírus mesterséges eredetét?
Gratulálok! Sikerült egy elég alaposa kitárgyalt, fél éve inaktív kérdéshez annak a ChatGPT-nek a válaszát bemásolni, ami még azt sem veszi észre, hogy a kérdésben el van írva a SARS-CoV-2 neve. (Mondjuk ez úgy látom neked sem tűnt fel a nagy másolgatás közben.) Ennek aztán sok értelme volt!
"(a COVID-19 vírus)"
Helyesen: a COVID-19 vírusa. A COVID-19 a betegség neve, nem a vírusé.
"Az eredeti videó egy bizonyos tudományos elképzelést mutathat be"
Már leírtam két és fél éve, hogy a cikk, amin a vírus alapul olyan kamutudományos, hogy csak na. Persze ilyesmi a ChatGPT-nek nem tűnik fel, de azért köszi még egyszer, hogy bemásoltad a válaszát.
Kérdezd meg a teremtés koronáját, hogy a szövetsejtjei apoptózisképesek -e még? De ha ő nem tudná a választ, akkor a San Diego-i állatkert gorillái talán tudják...
Ez a kérdés miért van MÉG MINDIG a tudományokban?
Megéri az évi 3 kattintás?
Gondolkozz el. Milyen vírus az, amelyik gyerekeket "hál istennek" nem fertőz meg, de időseket és krónikus betegeket gyorsan elvisz? Kinek jó az, ha már nem kell a nyugdíjat utalni vagy a gyógyíthatatlan betegek egészségügyi ellátását?
Ott a válasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!