Valóban laborban készült a SRAS 2-Covid ?
Én magam nem vagyok biológus. Nem értem az orvos szakkifejezéseit. Azt mondja, hogy kimutatták, hogy bizonyíthatóan laborból került ki a vírus. Olyan a vírus mintha adenovírus vakcinát kaptak volna, ami lehetetlen egy evolócionálisan kifejlődött vírusnál. Másrészt pedig olyan rész található a vírusban, ami a természetben nem alakulhat ki természetes úton https://www.youtube.com/watch?v=CPRbiC-PieE
Gondolkoztál már azon, hogy mennyire bonyolult lehet igazolni egy vírus mesterséges eredetét?
🤣🤣
Ezt a "munkámat" nyugodtan elveheti. 😋
sadam87 te miért nem kérdezel soha?
Úgy irigyellek (de nem akarlak megsérteni, hogy miért?)!
És igen, valóban algoritmizálható.
De a helyedben akkor sem hagynám. Még itt sem.
Őszintén szólva jobb szeretem magam kikeresni a választ, ha valami érdekel. Persze néhány itteni válaszból is sokat lehet tanulni (ha én magam nem is kérdezek, sok kérdést megnézek).
Köszönöm a biztatást, de sajonos úgy érzem, romlik a kategória színvonala. Egyre kevesebb a jó (vagy akár csak valódi) kérdés, és az igényes válasz (ami persze nem azt jelenti, hogy ne lennének ilyenek), és egyre több a troll.
93
Vagy talán az embereknek lett tele a töke a tudományos establishmentből?
A tudomány sokat vesztett renoméjából az elmúlt két év alatt. Az átlag lakosság gyanakvóbbá vált.
Nem lehet csak úgy akármit kutatni hatalom vagy zsák pénzért.
A tudomány meg kell zabolázni és etikus keretek közé szorítani mielőtt mindannyiukat kipusztít!
"Nem lehet csak úgy akármit kutatni hatalom vagy zsák pénzért."
Ilyet mondjuk sosem lehetett.
"A tudomány meg kell zabolázni és etikus keretek közé szorítani mielőtt mindannyiukat kipusztít!"
A hazguságaiddal szemben a tudományos kutatásoknak már elég régóta igen komoly etikai (és biztonsági) szabályozásuk van. A nem etikus kutatások meg jellemzően a politika tűrésével, sőt gyakran támogatásával metnek végbe (lásd például Mengele esetét).
"A tudomány sokat vesztett renoméjából"
Bár ez a hozzászóló hülye, de ebben sajnos igaza van.
Úgy lehetne mondani, hogy a tudomány nagyon előreszaladt, és az átlagember viszont úgy lett nevelve, hogy:
1: nem érti,
2: nem is akarja érteni,
3: nem is érdekli,
4: a forrásokat viszont sajnálja tőle,
5: ezért aztán úgy am blokk le is nézi, a tudományt és a tudósokat is.
Na, ez tényleg elég nagy probléma.
Tudósok már dolgoznak rajta, de egyelőre olyan ötletük nincs, ami megvalósítható.
A triviális ötletek (normális képzés, nevelés) azért nem működnek, mert a politika és a kereskedelem (rövid távon) ellenérdekelt.
98
Egyszerűen fogd fel, hogy a tudomány több problémát generált mind amennyit megoldott. Most itt vagyunk és azon töprengünk miként lehetne elkerülni egy klíma katasztrófát amit a technológia teremtett, közben meg ott van több ezer atomtöltet készenlétben arra várva, hogy egy pszichopata-náricsztikus-elmebeteg elindítsa őket.
> “Nem lehet csak úgy akármit kutatni hatalom vagy zsák pénzért."
Ilyet mondjuk sosem lehetett.
-
Tagadod, hogy lennének olyan kutatások amik megrendelésre készültek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!