Valóban laborban készült a SRAS 2-Covid ?
Én magam nem vagyok biológus. Nem értem az orvos szakkifejezéseit. Azt mondja, hogy kimutatták, hogy bizonyíthatóan laborból került ki a vírus. Olyan a vírus mintha adenovírus vakcinát kaptak volna, ami lehetetlen egy evolócionálisan kifejlődött vírusnál. Másrészt pedig olyan rész található a vírusban, ami a természetben nem alakulhat ki természetes úton https://www.youtube.com/watch?v=CPRbiC-PieE
Gondolkoztál már azon, hogy mennyire bonyolult lehet igazolni egy vírus mesterséges eredetét?
Hát, én nem ezt vettem észre:D
Tehát ha kiderül, hogy te folyamatosan szalmabábok ellen érvelsz,
olyan gondolatokat tulajdonítasz nekem, amiket soha nem írtam le,
direkt manipulációs célzattal ragadsz ki kontextusból idézeteket,
akkor _én_ járatom le magam? Furcsa.
Én abbahagynám, ha nem szórakoznék jól:D
A témával kapcsolatban itt is hozzászóltam, linkeltem is kutatást.
Na mindegy. Attól, hogy leírod, hogy én járatom le magam, ez ugyanúgy nem lesz igaz, maximum fordítva:)
Tegnap este volt egy interjú-bejátszás a frissen Abel-díjat nyert Lovász László matematikussal.
Miközben a Microsofthoz kötődő kutatásairól beszélt, aminek része volt egy évekkel ezelőtti járványterjedés-modellezés is, benne mindenféle programtervezés persze, óriási freudi elszólást tett: azt mondta: "járványtervezés... [halk ö-ö..] járványterjedés".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!