Valóban laborban készült a SRAS 2-Covid ?
Én magam nem vagyok biológus. Nem értem az orvos szakkifejezéseit. Azt mondja, hogy kimutatták, hogy bizonyíthatóan laborból került ki a vírus. Olyan a vírus mintha adenovírus vakcinát kaptak volna, ami lehetetlen egy evolócionálisan kifejlődött vírusnál. Másrészt pedig olyan rész található a vírusban, ami a természetben nem alakulhat ki természetes úton https://www.youtube.com/watch?v=CPRbiC-PieE
Gondolkoztál már azon, hogy mennyire bonyolult lehet igazolni egy vírus mesterséges eredetét?
Azért azt tisztázzuk, hogy a "laborból szabadult el" és a "laborban készült" nem ugyanazt jelenti.
Laborból úgy is kiszabadulhatott, hogy mondjuk a kutatók előtte begyűjtötték valahol a természetben, pl. denevérekből, és valami hiba folytán valamelyik kutató megfertőzött, és úgy jutott ki a laborból.
Ezt simán el tudom képzelni, mert a WHO szerint eléggé sunnyognak a kínaiak.
Kérem nézzétek meg a videot, ott az orvos részletesen elmagyarázza. Nem dísznek tettem ki. Én magam nem vagyok orvos, írtam is. Tessék a videot megnézni. A magyarázat alapján számomra is egyértelmű, hogy laborban tenyésztették, mert a természetbeli mutációval nem alakul ki olyan változás ami abban a vírusban bekövetkezett. Tessék szíves lenni megnézni a videot
Köszönöm!
Köszönöm!
Megnéztük. ELmondtuk, hogy miért nem, sadam részletesen. Nem fogtad
fel. Ennyi.
Ha csinálok egy videót, azt mondom benne, hogy orvos vagyok és azt mondom, ugorj egy kútba, akkor megteszed?
Manapság az embereket mindent elhisznek egy orvosnak. Fogalmuk sincs, mennyire jó szakember, mit tud, mkit nem, szimplán elhiszik, amit mondanak nekik.
Még az sem zavarja őket, hogy az orvosok nem tanulnak ilyet, ez a mi, azaz biológusok szakterülete. Gondolkodjatok már egy picit könyörgöm
Kicsit visszafoghatnád magad, mert végzett orvos vagyok.
Képzeld, de, tanulunk ilyet, én egy kicsit talán jobban emlékszem rá, mint te. Különösen amiatt, hogy ez a tudás nem magától repült a fejembe. Ami egy ilyen videóban elmondottak felfogásához szükséges,
az a témába nem kifejezetten irányult tárgyakon elhangzottakból is tanultakból is könnyen megszerezhető, és meg is kell szerezni,
még csak köt. és szab. választott tárgyakra sincs szükség hozzá. A konkrét, új kutatási eredményekből levont hibás következtetések cáfolatához meg kb. a pubmedet kell tudni használni, és értelmezni az adott tanulmányokat.
Ja, hogy egy troll vagy.
Kár volt törnöm magam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!