Valóban laborban készült a SRAS 2-Covid ?
Én magam nem vagyok biológus. Nem értem az orvos szakkifejezéseit. Azt mondja, hogy kimutatták, hogy bizonyíthatóan laborból került ki a vírus. Olyan a vírus mintha adenovírus vakcinát kaptak volna, ami lehetetlen egy evolócionálisan kifejlődött vírusnál. Másrészt pedig olyan rész található a vírusban, ami a természetben nem alakulhat ki természetes úton https://www.youtube.com/watch?v=CPRbiC-PieE
Gondolkoztál már azon, hogy mennyire bonyolult lehet igazolni egy vírus mesterséges eredetét?
"SRAS 2-Covid"
Ez olyan koppintott kínai név lehet, mint a Panasonyc, Adidos, Filips, stb.
:))
Az a baj, hogy a tudomány már annyira elhúzott az "utca embere" tudási szintjétől (jó ha 1000-ből 1 ember tud érdemben hozzászólni a vírusok működéséhez) hogy szinte semennyire nem képesek tárgyilagosan kezelni a témát.
És ilyenkor mi történik?
Mindenki a saját érzelmi állapota szerint kezdi ezeket osztályozni, ami hát vagy bejön, vagy nem.
A legújabb hírek alapján azért nem vethető el teljesen az a lehetőség, hogy esetleg mégis egy laborban készült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!