Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » E tudósok összeállítása, nem...

E tudósok összeállítása, nem bizonyíték inkább a teremtésre, mint azoké, akiknek hipotézisei vannak elképzeléseikről?

2020. nov. 17. 21:25
 191/201 Tevenyereggyarto ***** válasza:
100%
Én meg csak itt ülök s nézek ki a fejemből. Ha minden sofőr úgy tudna veszélyhelyzeteket kikerülni mint ahogy a Kérdező a válaszolást akkor soha többé nem lennének közuti balesetek. Kérdező legalább dobd be az “én vagyok a kérdező, itt CSAK én kérdezhetek!” kártyát s azzal a lendülettel szerintem zárhatjuk is a témát, szívesen olvasnám a továbbiakat de sajna nem úgy néz ki ,hogy bármi érdemleges kibontakozna.
2021. febr. 2. 11:45
 192/201 A kérdező kommentje:

"Ugyanis Ő(!!!) világosan kifejti azt, hogy egyes dínó fajok KORSZAKOKON át változatlanok voltak. (EZT szemlélteti az rajzon is!)"

Tehát ha a sorok közt olvasol, rájössz, hogy azok a korszakok nem is biztos, hogy olyan hosszú időt foglalnak magukba, mint ahogyan azt elképzelik, ha a dinók sem változtak, meg utána következik a videóban egy mikrobiológus , aki elmagyarázza, hogy sejteket és szöveteket találtak dinó maradványban, és ezt be is mutatja. Hogyan maradhatott meg olyan hosszú ideig, amikor a fölmelegedés és lehűlés váltakozásában bomlanak le leghamarabb a sejtek?

2021. febr. 3. 21:31
 193/201 Anahystor ***** válasza:
100%

Ne olvass a sorok között, mert nem értesz hozzá!

A korszakok hosszát tudományos vizsgálatok sora határozta meg.

A "személyes kétely" pedig érvelési hiba, vagy tényekkel cáfold a jelenlegi tudományosan elfogadott geológiai skálát, vagy el kell fogadnod azt, hogy a korszakok időbeosztása adott és egyértelmű.

És ne ugorj másik témára, MIELŐTT EZT BEFEJEZNÉNK.

2021. febr. 3. 22:42
 194/201 A kérdező kommentje:
2021. febr. 4. 22:03
 195/201 Anahystor ***** válasza:
100%

Egyrészt jó a cikk, de van vele kapcsolatban jó néhány megjegyzésem, ezeket majd később felsorolom, de itt teljesen érdektelen, mivel jelen esetben részedről "szalmabáb érvelés".

1, A kormeghatározó módszerek közül csak EGY a sok között a C14 meghatározás.

(Kár, hogy a válaszaimat el sem olvasod - vagy képtelen vagy megérteni!)

Az adott korszakok (Jura, Triász, ...) kormeghatározási módszerei nem C14 alapúak... így hiába is bizonygatod annak esetleges hibáit.

Mint ÍRTAM!!! a 186-os hozzászólásomban:

"Wikipédia "A szénizotópos kormeghatározás olyan radiometrikus kormeghatározási módszer, amely a természetben előforduló 14C izotópot használja a széntartalmú anyagok korának meghatározására kb. 60 000[1] (más közlés szerint 50 000[2]) évre visszamenően.""

FIGYELJ!!! max 50-60 ezer év a mérési tartomány vége!

!!! 50-60 ezer év

Ezt is ÍRTAM a 181-es válaszomban (ha nem tudnád):

"Mit is jelentenek? Egy adott korszakra utalnak:

" Dinosaurs in the late Cretaceous (101 to 66 million years ago)"

ami nem más mint a felső kréta kor."

FIGYELJ:

A Késő/Felső Kréta kor, ahonnan a csontleletek származnak 101-66 MILLIÓ évvel ezelőtt volt.

Talán te is felismerheted, hogy az 50-60 EZER év némileg kevesebb a 100-60 MILLIÓ évnél, így ezen korszak (valamint a Júra, Triász és társaik leleteinek kormeghatározására nem a C14 vizsgálatot használták, mert az alkalmatlan ilyen nagy időtávra.

Szóval, a kifogásod: NEM NYERT.

2021. febr. 5. 06:47
 196/201 A kérdező kommentje:
A Jura, Triász, Kréta korszakok megfigyelhetők az egész Földön, vagy csak itt, ott amott?
2021. febr. 5. 21:57
 197/201 Anahystor ***** válasza:
100%

Újabb kérdés... megint csak kérdés... válasz még mindig sehol a NEKED feltett kérdésekre...

Ezt nem kellene tudnod, ha már annyira értesz a kérdéshez??

De elárulom: Mindenütt megfigyelhetők.

[link]

[link]

[link]

A leírtakban láthatod a kontinensek elhelyezkedését, valamint olvashatsz az egyes területeken élő élőlényekről (élóvilág címszó alatt.

2021. febr. 6. 15:40
 198/201 A kérdező kommentje:

Feladom, mert belátom, hogy kár ezzel foglalkoznom. Sokkal fontosabb dolgom is van ennél. Az én értékrendem szerint sokkal hasznosabb az emberi méltóság

Istentől való eredete szerint élni és gondolkodni, mint mulandó hiábavaló értékeket keresgélni. Konklúzió, 1Kor 2,14

Érzéki ember pedig nem foghatja meg az Isten Lelkének dolgait: mert bolondságok néki; meg sem értheti, mivelhogy lelkiképen ítéltetnek meg.

2021. febr. 8. 22:13
 199/201 Anahystor ***** válasza:
95%

OK, feladhatod.

Eddig is kár volt tudás és érvek nélkül akadékoskodnod.

Így azért azt sikerült bizonyítanod, hogy mennyire nincs fogalmad sem a témáról, amiről véleményt nyilvánítottál.

Kár volt lejáratni magad ( valamint bizonyos értelemben a vallásodat és istenedet is).

Keress rá: "si tacuisses, philosophus mansisses" :-)

2021. febr. 9. 13:05
 200/201 Anahystor ***** válasza:
95%

Az emberi méltóságról pedig az,

aki megalapozatlan, átgondolatlan, hazug kijelentésekkel operálva próbál megtéveszteni másokat, ne beszéljen...

2021. febr. 9. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!