Jó példa a mai nap (is)! Hogyan lenne klímaváltozás, ha ilyen és ennél melegebbek napok is voltak már 1926-ban? Link lejjebb.
Nézzétek ezt a képet: https://i. Ibb. co/tMZ8C94/Hoax-Kl-mav-ltoz-s-K-perny-k-p-2019-11-19-18-41-40. png
Minél több éves vagyok, annál jobban látom én is. Az egész klímaváltozás, bolygófelmelegedés egy nagy átverés (Hoax).
Keressetek archív hőadatokat ti is a területeteken. Meglátjátok miről beszélek.
Nah! Íre a pont!
Régen ezen a napon volt jóval hidegebb, melegebb is. Senki sem nyafogott!
Én is unom, hogy naponta papolnak az ember okozta környezetváltozásról ami egy nagy bullshit. Mintha mindenki átaludná az évet, és ki sem néz az ablakon. Minden rendben van a földön. A tehenek még nem finomították tele a légkört. Katasztrófák meg voltak és lesznek is. Semmi új a nap alatt már több millió éve.
Kérdező; végülis te most miről akarsz minket meggyőzni? Arról, hogy nincs klímaváltozás, vagy arról, hogy van, csak az embernek nincs köze hozzá?
Csak azért kérdem, mert már mindkét témát kivesézted...
#43, Szerintem inkább arról hogy egy troll, vagy szimplán egy idióta :D
...dehát mit várunk, Trump és hívei ugyan ilyen ostobák és hirdetik is.
Ember okozta környezetváltozás nincs. Nagyobb ereje van a természetnek.
Ha beszéd helyett az adatokra támaszkodunk (nektek ez durva matek néven ismert), bármelyik klimatológus, múltat kutató geológus azt fogja a végén mondani, hogy "hát igen, igen... nem biztos az emberi paraméter".
Valójában semmiféle változás sincs, csak a média és a kapitalista észjárás találta ki. Hülyítik az embereket. Emlékezzetek mint mondtam. Ahogy öregedtek, ti is meg fogjátok látni (talán). Az idő fogja bizonyítani: Az ember okozta környezetváltozás egy nagy ÁTVERÉS.
Másik példa. Remélem ez felébreszt pár embert:
https://www.youtube.com/watch?v=DZ9wk6aVjT0
Emberek, akik vezetik az áramot, és túlélik azt... CSAKHOGY kamu az egész, és le is buktatták őket! Ezt a félrevezető dokumentumfilmet adták le még a NatGeón is. Na ennyire lehet hinni a világmédiának, TV-nek. Nagy átverés, etetik a népet is, hogy felmelegítjük mi emberek a földet. Ne higgyétek el.
valamit tisztazzunk igy a vegen: nem a klimavaltozassal, mint tennyel, hanem a mertekevel van a baj, amiben az ember k rvara benne van...
mert tenyleg konnyu megnyugtatni magat az embernek, hogy ez igy termeszetes es jo, de nem az, nagyon nem az, raadasul nem egyenkent fog nezni a 40°C meg a vilagehseg, es az ilyenek miatt fog racseszni mindenki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!