Jó példa a mai nap (is)! Hogyan lenne klímaváltozás, ha ilyen és ennél melegebbek napok is voltak már 1926-ban? Link lejjebb.
Nézzétek ezt a képet: https://i. Ibb. co/tMZ8C94/Hoax-Kl-mav-ltoz-s-K-perny-k-p-2019-11-19-18-41-40. png
Minél több éves vagyok, annál jobban látom én is. Az egész klímaváltozás, bolygófelmelegedés egy nagy átverés (Hoax).
Keressetek archív hőadatokat ti is a területeteken. Meglátjátok miről beszélek.
Először annak kell utánanézni, mi az a klímaváltozás.
Ez a kérdés kb. ugyanaz a kategória, mint a "Hogy lehetett volna már ősrobbanás, ha akkor még nem is volt okszigén?" (!)
A fenti kommentelők véleménye nagyon jól tükrözi, hogy mennyire félre vannak vezetve az emberek.
Amit sokszor hallanak, azt elhiszik, az a valós.
Már egy picit hosszabb időskálán -ezer év se kell- nagyon jól látszik, hogy ez az klímaváltozás egy mekkora KAMU dolog.
A linkben vegyétek ki a szóközöket, úgy be fog jönni a kép.
Az adatokat -archivált hőmérsékleti adatok- fent vannak az idokep.hu oldalán. Nem én találtam ki == Kamu az egész "legyünk zöldek" népbutítás alapja. Az eldobható borotvákat meg ezerrel gyártják. Csak egy példa.
Egyrészt ha valaki arra nem képes, hogy egy ilyen rövid szöveget képtelen helyesírási hiba nélkül leírni, azt élből el kell hajtani...
Másrészt erre írtam azt a hasonlatot, hogy ha a pincében hideg van, akkor abból csak az következhet, hogy a ház nem ég (pedig de)... Azért, mert Magyarországon mi van, abból nem következik az, hogy globális szinten is ugyanaz van. A klímaváltozást harsogók sem azért mondják, mert mondjuk az olaszoknál mi van, hanem azért, mert a teljes bolygóra vetített mérések teljesen mások, mint x évvel ezelőtt.
A klíma változik, és mindig is változott. Persze hol gyorsabban, drámaian, hol nagyon lassan. Az úgynevezett "holocén" korban kifejezetten kicsi ingadozásoktól eltekintve stabil klíma volt. A Föld hosszútávú klímaingadozásaira ez NEM! áll. (Mi a holocén kor, és mikor volt/van? Nos:
"A holocén (jelenkor) a földtörténet egy kora, amely a kainozoikum („újállati idő”), ill. azon belül a negyedidőszak (kvarter) legutolsó időszaka. A legújabb meghatározások szerint 11 700 évvel ezelőtt kezdődött, és máig tart.[3] A holocén azonos a kainozoikumi eljegesedés utolsó interglaciális periódusával.")
"A fenti kommentelők véleménye nagyon jól tükrözi, hogy mennyire félre vannak vezetve az emberek."
Na, mármost jól látod. De a helyzet ennél durvább. Az Istenhívőknek ne próbáld bebizonyítani, hogy nincs Isten, mert átharapják a torkod. Ez a minimum... :)
Nézd meg ezt: (Nem először linkelem be... de lehet, hogy utoljára, mert... a többit a fantáziádra bízom. :DDD)
https://www.youtube.com/watch?v=e93Hn1BoAUw
Erre azt mondják majd, hogy komolytalan, tudománytalan... Az IPPC tán "tudományos"? Az politikai megfontolásokból létrehozott szervezet. De láthatod.
Ezek a tudósok nem részesei az (ál)konszenzusnak. Mármint a klímaváltozás mainstream interpretációjának.
Ja, és majd csak figyeld csak a gyűlölethullámot, amit a posztom okoz...
Persze e megjegyzésem a teljes ignoranciát is előidézhet.
dellfil
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!