Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Mivel lehetne felnyitni egy...

Mivel lehetne felnyitni egy "félművelt" oltásellenes ember szemét?

Figyelt kérdés
Nem olyan emberről van szó, aki nyolc elemit végzett és mindent elhisz, hanem olyanról, akinek van végzettsége, de még mindig jobban húz az áltudományok, mint a tudományok felé. Hallja bizonyos orvosoktól, hogy jobb nem beoltatni magunkat, és ha én azt mondom, hogy a világ tudományos közössége túlnyomórészt az oltás mellett van, akkor arra csak annyi a válasz, hogy "és én azt honnan tudom, én se vagyok tudós". Mit lehet erre válaszolni? Hogyan lehet elmagyarázni valakinek, hogy a világon mindenhol az a szakpolitika véleménye, hogy oltsuk be magunkat?
2021. okt. 23. 10:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/86 anonim ***** válasza:
74%

59.

Neked sincsenek jobb érveid, mint nekem. Valójában pedig nagyon sokan egyetértenek velem, különben nem lenne több milliárd oltatlan ember. Ha ilyen sokan gondolnak valamit, annak oka is van. Már leírtam, hogy mifelénk majdnem mindenki oltatlan és mégsem hullott el senki. Ezzel szemben majdnem minden olyan ismerősömnél oltási szövődmények alakultak ki, aki beadatta magának valamelyik vakcinát. Ezek személyes tapasztalatok a környezetemből. Inkább hiszek a saját szememnek, mint a médiának.

A vakcinákkal szemben pedig nem volt soha semmilyen nagyobb pánikkeltés sem az interneten, sem máshol. Nem is lehetett volna, ugyanis az oltásellenes tartalmakat kimoderálják szinte mindenhonnan.

Én sokkal inkább azt tartom pánikkeltésnek, hogy körülbelül kettő éve minden nap több órán át szinte csak a koronavírusról beszélnek a médiában és az oltatlanokat fenyegetik. Akiket ennyi idő alatt nem tudtak rábeszélni az oltakozásra, azokat ezután sem fogja meggyőzni senki. Abba lehetne hagyni végre két év után a mindennapos oltakozási propagandát, mert már unalmas.

Te elhitted azt, hogy mindenki meg fog majd dögleni a koronavírustól.

Felőlem hihetsz ebben és beadathatsz magadnak akármennyi injekciót, de másokra légyszíves NE kényszerítsd a véleményedet és az akaratodat. A saját teste fölött mindenki maga rendelkezik, mert az az övé és leírtam már, hogy attól még, hogy egy adott korszakban a többség vagy a hatalommal rendelkező emberek egyetértenek valamivel, egyáltalán nem biztos, hogy helyes dolog az.

Én biztos, hogy sosem fogom beoltatni magam.

2021. nov. 6. 14:00
 62/86 Wadmalac ***** válasza:
0%

"Neked sincsenek jobb érveid, mint nekem."

Neked nulla érved van. Méreginjekció. Úristen.

"Valójában pedig nagyon sokan egyetértenek velem, különben nem lenne több milliárd oltatlan ember."

Igen, az emberiség intelligenciája sajnos nincs a topon.

"Már leírtam, hogy mifelénk majdnem mindenki oltatlan és mégsem hullott el senki."

Csak a közvetlen ismerőseim közt két halott van, a környékemen nyolc.

"Ezzel szemben majdnem minden olyan ismerősömnél oltási szövődmények alakultak ki, aki beadatta magának valamelyik vakcinát."

Milyen szövődmény, te...Azt sem tudod, mit jelent a szó.

Az, hogy mondjuk egy hétig fájt a válla? Most már tényleg fejezd be a fszságokat.

"Inkább hiszek a saját szememnek, mint a médiának."

Ahha. Azért eszed meg a szart, a koholt rémtörténeteket. A méreginjekció kifejezés mindent elmond.

"A vakcinákkal szemben pedig nem volt soha semmilyen nagyobb pánikkeltés sem az interneten, sem máshol."

Hazudjál még.

- Higany van benne, azzal mérgeznek.

- Chip van benne.

- Meddőséget okoz.

- Tíz év múlva minden oltott meghal.

" Nem is lehetett volna, ugyanis az oltásellenes tartalmakat kimoderálják szinte mindenhonnan."

Elég szomorú, hogy innen nem és terjeszthetitek a baromságot.

"Abba lehetne hagyni végre két év után a mindennapos oltakozási propagandát, mert már unalmas."

Szerintem is. Ahhoz elegen vagyunk oltva, hogy ne csinálja ki az egészségügyet a maradék oltatlan hullása.

Hadd hulljanak.

"Te elhitted azt, hogy mindenki meg fog majd dögleni a koronavírustól."

Újabb hazugság.

Ismertek a halálozási arányok.

Soha sehol senki nem állította, hogy mindenki.

" de másokra légyszíves NE kényszerítsd a véleményedet és az akaratodat. "

Te teszed ezt a féreg akcióddal. Csakis erre reagáltam. Arra, hogy TE ne nyomd a vakcinaellenes propagandát.

" A saját teste fölött mindenki maga rendelkezik, mert az az övé"

Ezerszer leírtam, hogy mások veszélyeztetéséhez nincs jogod.

" egy adott korszakban a többség vagy a hatalommal rendelkező emberek egyetértenek valamivel, egyáltalán nem biztos, hogy helyes dolog az"

Nem simán "emberek" értenek egyet, hanem a világ orvosai, akiknél okosabbnak hiszed magad. És a vírusstatisztikák is mutatják az igazukat, de még mindig okosabbnak hiszed magad.

"Én biztos, hogy sosem fogom beoltatni magam."

Felőlem fel is dobhatod a talpad, de ne terjeszd a sötét oltásellenes propagandásat.

Teletömve hazugságokkal, csak hogy "igazad legyen".

Nem oltasd magad. Egyelőre jogod van hozzá.

De ne terjeszd a sötét propagandádat.

2021. nov. 8. 07:18
 63/86 anonim ***** válasza:
76%

62.

"Neked nulla érved van. Méreginjekció. Úristen."

Oldalakon át soroltam az érveimet. Abban egyet is értettünk, hogy neked pont ugyanúgy nincs jogod belém kényszeríteni semmilyen anyagot, mint nekem megfertőzni téged.

"Csak a közvetlen ismerőseim közt két halott van, a környékemen nyolc."

Sajnálom, hogy ez történt.

Ettől függetlenül az influenzában is halnak meg emberek, mégsem kötelező az oltás.

"Ezzel szemben majdnem minden olyan ismerősömnél oltási szövődmények alakultak ki, aki beadatta magának valamelyik vakcinát."

"Milyen szövődmény, te... Azt sem tudod, mit jelent a szó.

Az, hogy mondjuk egy hétig fájt a válla? Most már tényleg fejezd be a fszságokat."

Az egyik ismerősömnek szívizomgyulladása lett. Ez azért remélem, megüti az ingerküszöbödet.

Szerencsére kevesen oltatták be magukat a környékünkön, kevés ember között pedig kevesebb súlyos szövődmény jelenik meg.

Ha csak a vállfájdalomról lenne szó, nem tiltakoznának emberek milliói ilyen erővel.

"Igen, az emberiség intelligenciája sajnos nincs a topon."

Lehülyézni több milliárd oltatlan embert ugyanúgy nem vall valami nagy észre. Ennyi ember nem lehet hülye. Egyébként meg én egy szóval sem hülyéztem le az oltottakat, csak leírtam, hogy rossz döntést hoztak.

"Hazudjál még.

- Higany van benne, azzal mérgeznek.

- Chip van benne.

- Meddőséget okoz.

- Tíz év múlva minden oltott meghal."

Én ilyeneket hol írtam? Legalább másold be, hogyha rám akarod fogni. A chipet és a higanyt én is hülyeségnek tartom, viszont ettől függetlenül a vakcinák súlyos szövődményeket és akár halált is okozhatnak.

" Nem is lehetett volna, ugyanis az oltásellenes tartalmakat kimoderálják szinte mindenhonnan."

"Elég szomorú, hogy innen nem és terjeszthetitek a baromságot."

Attól még, hogy nem értesz egyet valamivel, egyáltalán nem biztos, hogy az baromság. Mint már leírtam, több milliárd embert lehülyézni nem érv.

Egyébként én úgy tudom, hogy demokráciában élünk, ahol szólásszabadság van és mindenkinek joga van kulturált módon, gyűlölködés nélkül kifejeznie a véleményét. Te lehülyézted az oltatlanokat kivétel nélkül, én viszont nem sértegettelek titeket. Légyszíves vegyél vissza ebből.

"Abba lehetne hagyni végre két év után a mindennapos oltakozási propagandát, mert már unalmas."

"Szerintem is. Ahhoz elegen vagyunk oltva, hogy ne csinálja ki az egészségügyet a maradék oltatlan hullása.

Hadd hulljanak."

Akkor legalább abban egyetértünk, hogy abba lehetne már hagyni az oltáspárti propagandát.

Egyébként meg köszönjük szépen, nem hullunk. Majd azt is meglátjuk, hogy kettőnk közül ki fog hamarabb meghalni és miben.

Viszont nem vall valami szép lelkületre több milliárd ember halálát kívánni csak azért, mert oltatlanok.

Én továbbra is remélem, hogy nem lesz maradandó egészségkárosodásotok a vakcináktól, de garantálni nem tudom. Nem rajtam múlik.

"de másokra légyszíves NE kényszerítsd a véleményedet és az akaratodat. "

"Te teszed ezt a féreg akcióddal. Csakis erre reagáltam. Arra, hogy TE ne nyomd a vakcinaellenes propagandát."

Nem kényszerítettem senkire sem az akaratomat. Nem tiltottam meg senkinek, hogy beoltassa magát, csak felhívtam a figyelmet a vakcinák veszélyeire. Nem álltam oda az oltóközpont elé, nem akadályoztam meg erőszakkal senkit sem abban, hogy bemenjen.

Ezzel szemben sokan kötelezővé akarnák tenni minden ember számára az oltást. Én csak ez ellen léptem fel. Ti kényszerítenétek belém erőszakkal az injekcióitokat. Én nem tiltottam meg senkinek, hogy beoltassa magát és erőszakos módon nem is áll a szándékomban megtiltani.

Eredetileg pedig csak válaszoltam a kérdésre, hogy a "félművelt" oltásellenes ember szemét nem lehet és nem is kell felnyitni. Remélem, hogy legalább azt beláttad már, hogy "nem lehet".

A propagandától pedig messze áll az, amit én csinálok. Nem nyomatom minden nap több millió ember előtt a médiában a nézeteimet. Leírtam, hogy mit gondolok, akinek pedig nem tetszik, az nem köteles végigolvasni és továbbra sem tiltottam meg senkinek, hogy oltakozzon. Nem kényszerítettem senkit semmire és nem is tiltottam meg nektek semmit. Az oltáspártiak között vannak azok, akik korlátozni akarnak minket.

"Ezerszer leírtam, hogy mások veszélyeztetéséhez nincs jogod."

És neked sincs jogod engem a vakcinákkal veszélyeztetni. Erőszakkal beadatni nekem egy injekciót valódi kényszerítés lenne. Nem úgy, mint írogatni az internetre.

"Nem simán "emberek" értenek egyet, hanem a világ orvosai, akiknél okosabbnak hiszed magad."

Rengeteg orvos és más egészségügyi dolgozó is oltásellenes. Ennek oka is kell, hogy legyen. Olyat pedig nem írtam, hogy bárkinél is okosabbnak hiszem magam. Te neveztél több milliárd oltatlan embert hülyének.

"Felőlem fel is dobhatod a talpad, de ne terjeszd a sötét oltásellenes propagandásat.

Teletömve hazugságokkal, csak hogy "igazad legyen"."

Pont ugyanannyi jogom van a "sötét" propagandámat terjeszteni, mint bárki másnak.

Azt pedig légyszíves keresd vissza, hogy hol hazudtam. Hol állítottam én olyat, hogy chip meg higany van az injekcióitokban?

"Ne oltasd magad. Egyelőre jogod van hozzá."

Köszönöm az engedélyed.

"De ne terjeszd a sötét propagandádat."

Abbahagyom, majd ha ti is befejezitek.

2021. nov. 10. 07:55
 64/86 Wadmalac ***** válasza:
0%

"Abbahagyom, majd ha ti is befejezitek."

Nincs "MI".

Egy komplett bolygó összes érintett nemzete próbál megállítani, megszüntetni egy pandémiát.

Ti meg a tevékenységetekkel mindent megtesztek azért, hogy ez ne sikerüljön, közben meg szidjátok az egészségügyet, kormányokat, hogy nem szüntetik meg.

Ez van.

Én nem mászok rátok, hogy oltassatok. Az állami egészségügyi propaganda teszi épp eleget.

Aki mellette magánemberként is rátok száll, az olyan, mint ti, csak a másik oldalon.

Én csak akkor reagálok, ha TI hangoskodtok. Ne oltassatok. Eygelőre szabad döntés.

De akkor ne rinyáljatok a jogaitok korlátozásán, ne hülyézzétek azokat, akik oltatnak, ne terjesszetek hazug rémhíreket az oltásokról.

Ennyi.

2021. nov. 10. 09:23
 65/86 anonim ***** válasza:
57%
2021. nov. 10. 10:28
 66/86 Wadmalac ***** válasza:
0%

#65:

Sajnos ez nem használ.

Pedig ennek kéne.

De rögeszmésekre nem hatnak az észérvek és tények sem.

2021. nov. 10. 11:25
 67/86 anonim ***** válasza:
0%

#65-ös vagyok, mondjuk ezt kifejthették volna még ott, hogy miért is gondolják úgy: " Ha eddig nem jött elő komoly probléma, akkor már nem is fog. "

Bár őszintén szólva ugyanez igaz fordítva is akkor bármi másra..

2021. nov. 10. 11:45
 68/86 Wadmalac ***** válasza:
0%

"mondjuk ezt kifejthették volna még ott, hogy miért is gondolják úgy: " Ha eddig nem jött elő komoly probléma, akkor már nem is fog. ""

Éppenséggel írja.

Közel 4 milliárd oltottnál nem jött elő, több mint egy év alatt. Miért most kezdené?

Én egyetlen dolgot hiányolok a cikkből, a cáfolatot a nagyon hosszú távú oltás mellékhatásokra és ez részben a te kifogásolt pontodnak is része.

Le kellett volna írni, hogy soha, sehol semmilyen oltásnak nem volt az oltás után évekkel jelentkező mellékhatása.

Valóban voltak gyógyszerek, amikről később derültek ki súlyos problémák.

Csak ezek nem eseti, alkalmi gyógyszerezések voltak, hanem folyamatosan szedett gyógyszerek későbbi hatásai.

Tehát olyan sem volt, hogy mondjuk beveszek ma egy aszpirint, egyet négy hét múlva, egyet fél évre rá és hopp attól leszek beteg.

Ilyen nem volt, nincs, nem is lesz.

Az alkalmi használat esetleges sokkal később kijövő rossz hatásai olyan drasztikus, csak kívülről sokáig nem látszó biológia hatások, amelyek közvetlenül a használat után is kimutathatók, nem csak mondjuk évekkel később.

Nincs olyan, hogy valami oltás, gyógyszer a beadás után évekig nyugton van, aztán egysezcsak bumm, kinyír.

2021. nov. 10. 12:16
 69/86 anonim ***** válasza:
62%

“Ezerszer leírtam, hogy mások veszélyeztetéséhez nincs jogod.“

Két féle embert tud veszélyeztetni:

1. Az oltottat - de akkor most mégsem véd az oltás?:)

2. Az oltatlant - aki önszántából, tudatosan teszi ki magát inkább a vírusfertőzés veszélyének. Szóval ez hol fáj neked?

Egyszerűen nem logikus az oltási propaganda.

2021. nov. 14. 15:12
 70/86 Wadmalac ***** válasza:
0%

"Egyszerűen nem logikus az oltási propaganda."

Neked.

"Az oltottat - de akkor most mégsem véd az oltás?:)"

Ez az, ferdítsd csak.

Pontosan el van magyarázva, hogy a delta veriáns ellen az oltások hatásossága kisebb. Nem nulla, de kisebb. Vagyis oltottnak sem nulla az esély, hogy belehal a fertőzésbe. Kábé 8-10-szer kisebb, mint oltatlanul, de fennáll a veszély.

Az egészségügyet meg ugyanúgy terheli, ha főleg oltatlanok döglődnek a kórházakban.

Sokba kerül meg foglalja a helyet az egyéb betegek elől.

Az állam nem szívjóságból akarja az oltatlanokat is megmenteni, hanem azért, mert rohadt sokba kerül a megbetegedésük és a létük fenntartja a folyamatos fertőződést.

Amíg mindenki át nem esik rajta, lesz x-edik hullám is.

Átoltottság nélkül addig nem lesz vége.

Ennyi.

2021. nov. 15. 07:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!