Hogy lehet az, hogy valaki orvos létére oltásellenes?
Figyelt kérdés
Orvosok, akik felszólalnak az oltás ellen, esetleg otthagyják az orvosi pályájukat. Mi van ezekkel az emberekkel?2021. aug. 19. 17:22
1/9 anonim válasza:
Konkrét ilyen esetről van szó leinformálható névvel, vagy csak itt a gyakorin az "én orvos vagyok és..." kezdetű hozzászólásokról?
2/9 anonim válasza:
Én a napokban hallottam több ápolóról is, hogy nem szeretnének oltást. Ilyen ez.
3/9 anonim válasza:
Mondjuk úgy, hogy nem orvosok, hanem kórházi dolgozók. Csak a média szereti egy kalap alá venni a kettőt. Amelyik tényleges orvos oltásellenes az meg többnyire azért, mert begyöpösödött a szakmájába.
4/9 A kérdező kommentje:
Egy facebook videót láttam, majd egy orvosra rákeresve a kórház oldalán is fent volt.
2021. aug. 19. 20:17
5/9 anonim válasza:
Az orvos ugyanolyan ember, mint te,csak ő megtudja mondani például, hogy mi az a synchondrosis, milyen kötőszövetek vannak és miképpen fejlődik ki a baba a méhben. Bármit gondolhat.
6/9 anonim válasza:
Ez azért van, mert az ember képes többféle dologgal foglalkozni.
Amúgy az sem mindegy, hogy oltásellenes, vagy csak oltatni nem akarja magát, és miért!
7/9 anonim válasza:
Nem vagyok igazán kíváncsi a COVID-19 elleni oltás megszerzésére. Itt van Miért. - Dr Joel Yong
... Ne feledje, hogy a vakcinák marketingjellegének nagy része aranybánya a Big Pharma számára.
Az immunrendszer működésének támogatása kulcsfontosságú, amint azt az egészséges immunrendszert támogató tápanyagokból kiemelem .
8/9 anonim válasza:
Na, itt a példa!
Amelyik "orvos" ilyen értendkiegészítőkből él, az egyértelműen konkurrenciát lát bármi másban.
9/9 anonim válasza:
Na ja... Ezekben az étrendkiegészítő tablettákban akkora üzlet van, hogy még az eget is megéri lehazudni érte. Volt nemrégiben az a csodagomba, aminek a reklámjait betiltották, mert kiderült, hogy mind kamu. Gondoljunk csak bele, hogy mennyi bevétele lehet az ürgének belőle, hogy még a büntetést is megéri kifizetni (igen, van ilyen eset nem is kevés; gazdasági tananyag).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!