Kire fog mutogatni az ellenzék, ha újra védettségi igazolványhoz lesznek kötve a szolgáltatások?
Eddig ugye az ment, hogy ilyet nem szabad csinálni, mert ez emberellenes/kirekesztő.
De most Franciaország, Olaszország és már Németország is súlyos szigorításokat vezet be az oltatlanok számára, pont olyanokat, mint amik nálunk már voltak.
Ha visszahozzák azokat a korlátozásokat, kire fog mutogatni az ellenzék, mert Nyugat-Európa ezután már nem azt fogja képviselni, amit eddig mondtak?
El vagy tévedve, vagy agyadra ment a fideszes propaganda.
Az általad vízionált szigorítások a( mostani) élet természetes rendje, úgy hívják, hogy kontaktkutatás. Bemegyek egy étterembe, mutatnom kell az igazolványomat oltásról, és egy formanyomtatványra rá kell írnom, mikor érkeztem, távoztam, hol ültem. Ilyen egyszerű. Nyugaton értik és megértik, itt nem. Minőség kérdése. És nemcsak étterem. Amúgy bárhová mehetsz, vannak szabályok, betartod és nincs gond, nem tartod be és be se engednek.
Eddig sem mutogattak, a legfőbb probléma az, hogy nincs ingyenes tesztelés, mint alternatív lehetőség. Nyugaton, ahol védettséghez kötnek a dolgokat mindenhol elfogadják a tesztet is, és a legtöbb helyen ez ingyenes.
Így tényleg nem kötelező az oltás, és senkit nem ér hátrány.
- egy beoltott ellenzéki
Nem tudom, kinek a szokása a másikra való mutogatás:
"EmútnyócévSorosmigránsGyúrcsánya zemberek", és társai...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!