Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » A darwini evolúciónak mi a...

A darwini evolúciónak mi a tudományos alapja. (mert a kutyából nem lesz szalonna, ugye? ). (Mivel szerintem csak egy vallás, amiben lehet hinni. )

Figyelt kérdés

Mivel egy fajon belül lehetnek variációk. (Pl.: van több fajta kutya, van emberből is negrid, mongolid, europid.)

PL. az "abc"-ből nem lehet "abd" kirakni mert nincsen "d". De lehet "cba", vagy "cab".

2016. okt. 29. 14:12
❮❮ ... 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 ... ❯❯
 651/1223 anonim ***** válasza:
100%

Jézus a megtestesült Isten! Isten hogy lenne már "evolúciós valami" attól még, hogy a teremtett élőlényekben ez a folyamat zajlik?

Mondom hogy kész sátánista már, amilyen szövegeket kreálsz...

2016. nov. 1. 23:01
 652/1223 A kérdező kommentje:
EZÉRT VAGY BIBLIA VAGY EVOLÚCIÓ VAGY BUDDHISTA EVOLÚCIÓS BIBLIA.
2016. nov. 1. 23:02
 653/1223 A kérdező kommentje:
JÉZUS EMBERRÉ VÁLT. AMI AZT JELENTI HOGY ÁDÁM VÉRE CSÖRGEDEZETT BENNE. AZÉRT NEVEZI PÁL A II. ÁDÁMNAK. HA ÁDÁM EVOLÚCIÓVAL FEJLŐDÖTT KI AKKOR JÉZUS IS AZ EVOLÚCIÓ RÉSZE.
2016. nov. 1. 23:03
 654/1223 anonim ***** válasza:
100%

# 626 "Mózesi törvények" - jó, hogy kiírod. Na és mi a véleményed a 10 parancsolat melletti kismillió egyéb rendelkezésről? Állatáldozat, vér és disznóhús utálata, körülmetélés, stb?

# 627 "Jézus véráldozata a tény arra hogy a bűnökért folyt ki a vére," - Jézus áldozata olyban lehet, hogy tény, hogy meghalt. PONT.

2016. nov. 1. 23:04
 655/1223 A kérdező kommentje:
Szerinted Darwint miért gúnyolták ki? Mert volt annyi eszük hogy ezt kilogikázták. És ezért állítják a tudósok többsége is hogy Isten nem létezik. (De szerinted csak így látják, de az evolúció is csak így van látva a leletekből.)
2016. nov. 1. 23:05
 656/1223 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy őrjöngsz, még nem lesz igazad.

Én sem őrjöngök, hogy le se xarod a válaszaimat. Csak csalódott vagyok. Mert még mindíg a tudományok rovatban vagyunk, de te továbbra is teológiai maszlagot nyomatsz. Most meg ID-t is. Amiről bírósági (!!!) határozat van, hogy nem természettudomány.

2016. nov. 1. 23:06
 657/1223 Jack the Ripper ***** válasza:
100%

"(mert ez egysejtűből ered az evolúció szerint több száz millió év alatt), akkor Jézus is evolúciós állat.- (A papok ezért nem fogadják el az evolúciót.)- Hiszen asszonytól született, volt csecsszopó kis gyermek, serdülőkorú...nem egyből lett és kész. "

Kérdező, már bocsánat, de mi a jó franc akar ez lenni? Alkalmazz már egy csepp koherenciát és logikát az írásaidban, mert ez így értelmezhetetlen zagyvaság. (Bocs Gabriel, hogy a helyedben válaszoltam.)

2016. nov. 1. 23:07
 658/1223 anonim ***** válasza:
100%
"Szerinted Darwint miért gúnyolták ki? " - MÁR 2X IS ÍRTAM. DARWIN KORÁBAN MÉG A TE ÁLLÁSPONTOD VOLT ELFOGADOTT. Aztán jöttek csőstül a TÉNYEK. Na nem a tévéműsor...
2016. nov. 1. 23:08
 659/1223 A kérdező kommentje:
Jézus mi az evolúció szerint?
2016. nov. 1. 23:09
 660/1223 A kérdező kommentje:

Na akkor erre válaszoljatok.

Mi Jézus az evolúció szerint? (Azt tudja a tudomány hogy egy ember volt, hiszen meghalt mint mindenki más ember és asszonytól is született.)

Na akkor mi Jézus az evolúció szerint? (Ember, addig oké, de milyen ember, csupán egy evolúciós eredmény, akinek a rokona a majom, és mégvisszább menve az egysejtű.)

2016. nov. 1. 23:12
❮❮ ... 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!