Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » A darwini evolúciónak mi a...

A darwini evolúciónak mi a tudományos alapja. (mert a kutyából nem lesz szalonna, ugye? ). (Mivel szerintem csak egy vallás, amiben lehet hinni. )

Figyelt kérdés

Mivel egy fajon belül lehetnek variációk. (Pl.: van több fajta kutya, van emberből is negrid, mongolid, europid.)

PL. az "abc"-ből nem lehet "abd" kirakni mert nincsen "d". De lehet "cba", vagy "cab".

2016. okt. 29. 14:12
❮❮ ... 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 ... ❯❯
 681/1223 Cerevisiae ***** válasza:
100%

"Különbséget tudsz tenni a bibliai világkép és a darwini evolúció között, mivel a kettő nem lehet egybeheggeszteni."

Elkéstél. Már megtették:

[link]

"Ezért egyházunkban az evolúció nemhogy ellenérv lenne, de egyenesen hozzátartozik a teológiai érveléshez, ma már nemcsak a protológia, a kezdetek kérdése, hanem az eszkatológia, a végső jövő kutatása területén is."

És egyre kevesebben lesztek, akik ez ellen hörögtök. Azért fogytok szerencsére, mert nincs igazatok. Ilyen egyszerű. Eddig uraltátok a Földet, mostantól nektek végetek...

Pá...

Ha nem is a kárhozatra, de Isten szamárpadjába kerültök... :D

2016. nov. 1. 23:32
 682/1223 anonim ***** válasza:
100%
Pál nyilván a Bibliában korábban szóba került személyeket értette alatta. És? Attól még Jézus a megtestesült Isten marad, nem evolúciós valami, ahogy ugye egyes sátánisták fogalmaznak...
2016. nov. 1. 23:33
 683/1223 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező! Én csupán elég természettudományos és filozófiai-teológiai érvet, felvetést hallgattam meg, a legösszeszedettebbeket Christopher Hitchenstől, melyek egyértelműen arra mutatnak, hogy a Biblia Istene, szószerinti értelmezés szerint egy lelketlen, szadista alak. A Keresztény vallásra rátekintve meg csupán a szétaprózódást látom. Elég ránézni a frissek közül pl a mormonokra. Az alapítójuk halála óta 7!!! ágra szakadtak széjjel. Hát ilyen lenne az egséges hit?

[link]

És Gabriel.Tailornak nagyon is igaza van, a hozzád hasonló süketen és vakon járók miatt - akik a láthatóval és hallhatóval szembe mennek - kezdtem el érdeklődni a valláskritika irányába.

Azonban az, hogy Gabriel.Tailor hívő, az nekem tökmindegy. Nem akarja a láthatót s a hallhatót sületlenségekkel elfedni, és ez megnyugtató, itt a tudományok rovatban, és köszönettel tartozom érte neki!

2016. nov. 1. 23:34
 684/1223 A kérdező kommentje:
Te fogalmazol úgy. A sátánisták sem fogadják el az evolúciós elméletet. Te fogadod el az evolúciót és a bibliát is. Hiszen megkérdezted hogy miért nem teremthetett volna Isten evolúcióval. Te írtad hogy Isten evolúcióval teremtett. Tehát Jézus ember, de egy fejlett állat ugye.
2016. nov. 1. 23:35
 685/1223 Cerevisiae ***** válasza:
100%

Pencroft!

Jó hogy kiruccantál a Néma revolverek városából! :D

2016. nov. 1. 23:37
 686/1223 A kérdező kommentje:
Én megírtam hogy nem ismerem el a több millárd éves evolúciót.
2016. nov. 1. 23:37
 687/1223 A kérdező kommentje:
2016. nov. 1. 23:39
 688/1223 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Cerevisiae! Én eddig mindössze csak 2X néztem meg (másodszorra mikor linkeltem ezen az oldalon egy jóval korábbi kérdéshez), nem tudnék így most ellentmondást mondani, viszont ha van is, egy rendkívül elgondolkodtató, s gondolatébresztő film, és mellesleg nem semmi, hogy kb. ismeretlen alkotógárda szüleménye, és az sem semmi, hogy 6-7 ember másfél órán át beszélget egy szobában, mégis ennyire leköt.
2016. nov. 1. 23:39
 689/1223 anonim ***** válasza:
100%
"Én megírtam hogy nem ismerem el a több millárd éves evolúciót." - Mi is, hogy ezért vaknak és süketnek tartunk, főként, hogy tudományok rovatba jöttél a pofonért, és mivel a tudományos érveket csupán teológiai maszlaggal próbáltad hárítani, meg is kaptad őket. Szépen, sorban. És még büszke is vagy rájuk!
2016. nov. 1. 23:42
 690/1223 Cerevisiae ***** válasza:
100%

Kérdező: "A sátánisták sem fogadják el az evolúciós elméletet."

De a sátán igen. Mert az ő műve. Erre csak te jöttél rá. Az igazi keresztények se ismerik el, ugye?

Akkor csak te maradtál, aki tudsz róla, hogy az evolúció a sátán műve!

Te eszerint nem egyszerűen sátánista vagy, hanem a sátán JOBBKEZE!

Vagy te vagy Luciferkó??? Szészé! Rossz nevet adtam neked?

Zimmer Luciferi? Biztos hogy te 19 éves vagy? Nem 6619?

Fordítsuk meg a kilencest, és... 6616... és még

Uramatyám!!!

:D

2016. nov. 1. 23:43
❮❮ ... 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!