A darwini evolúciónak mi a tudományos alapja. (mert a kutyából nem lesz szalonna, ugye? ). (Mivel szerintem csak egy vallás, amiben lehet hinni. )
Mivel egy fajon belül lehetnek variációk. (Pl.: van több fajta kutya, van emberből is negrid, mongolid, europid.)
PL. az "abc"-ből nem lehet "abd" kirakni mert nincsen "d". De lehet "cba", vagy "cab".
"Különbséget tudsz tenni a bibliai világkép és a darwini evolúció között, mivel a kettő nem lehet egybeheggeszteni."
Elkéstél. Már megtették:
"Ezért egyházunkban az evolúció nemhogy ellenérv lenne, de egyenesen hozzátartozik a teológiai érveléshez, ma már nemcsak a protológia, a kezdetek kérdése, hanem az eszkatológia, a végső jövő kutatása területén is."
És egyre kevesebben lesztek, akik ez ellen hörögtök. Azért fogytok szerencsére, mert nincs igazatok. Ilyen egyszerű. Eddig uraltátok a Földet, mostantól nektek végetek...
Pá...
Ha nem is a kárhozatra, de Isten szamárpadjába kerültök... :D
Kedves Kérdező! Én csupán elég természettudományos és filozófiai-teológiai érvet, felvetést hallgattam meg, a legösszeszedettebbeket Christopher Hitchenstől, melyek egyértelműen arra mutatnak, hogy a Biblia Istene, szószerinti értelmezés szerint egy lelketlen, szadista alak. A Keresztény vallásra rátekintve meg csupán a szétaprózódást látom. Elég ránézni a frissek közül pl a mormonokra. Az alapítójuk halála óta 7!!! ágra szakadtak széjjel. Hát ilyen lenne az egséges hit?
És Gabriel.Tailornak nagyon is igaza van, a hozzád hasonló süketen és vakon járók miatt - akik a láthatóval és hallhatóval szembe mennek - kezdtem el érdeklődni a valláskritika irányába.
Azonban az, hogy Gabriel.Tailor hívő, az nekem tökmindegy. Nem akarja a láthatót s a hallhatót sületlenségekkel elfedni, és ez megnyugtató, itt a tudományok rovatban, és köszönettel tartozom érte neki!
Pencroft!
Jó hogy kiruccantál a Néma revolverek városából! :D
Kérdező: "A sátánisták sem fogadják el az evolúciós elméletet."
De a sátán igen. Mert az ő műve. Erre csak te jöttél rá. Az igazi keresztények se ismerik el, ugye?
Akkor csak te maradtál, aki tudsz róla, hogy az evolúció a sátán műve!
Te eszerint nem egyszerűen sátánista vagy, hanem a sátán JOBBKEZE!
Vagy te vagy Luciferkó??? Szészé! Rossz nevet adtam neked?
Zimmer Luciferi? Biztos hogy te 19 éves vagy? Nem 6619?
Fordítsuk meg a kilencest, és... 6616... és még
Uramatyám!!!
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!