Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » A darwini evolúciónak mi a...

A darwini evolúciónak mi a tudományos alapja. (mert a kutyából nem lesz szalonna, ugye? ). (Mivel szerintem csak egy vallás, amiben lehet hinni. )

Figyelt kérdés

Mivel egy fajon belül lehetnek variációk. (Pl.: van több fajta kutya, van emberből is negrid, mongolid, europid.)

PL. az "abc"-ből nem lehet "abd" kirakni mert nincsen "d". De lehet "cba", vagy "cab".

2016. okt. 29. 14:12
❮❮ ... 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 ... ❯❯
 661/1223 anonim ***** válasza:
90%

Attól még hogy rátenyerelsz a Caps lockra, nem lesz igazabb egyik agymenésed sem.

Jézus halálával mindannyiunk bűnét magára vállalta, nem csak Ádámék almaevését próbálta elkenni.

Meg egyébként semmi különbség nincs az egészben attól még, hogy Ádám nem csak úgy a semmiből varázsütésre életre kelt figura volt.

2016. nov. 1. 23:12
 662/1223 A kérdező kommentje:

Tehát ebből mi következik?

Mi a teve, vagy a juh? (Mivel az evolúció szerint rokona az embernek. )

2016. nov. 1. 23:13
 663/1223 A kérdező kommentje:
De van különbség, mivel Jézus akkor egy evolúciós csoda, hiszen legyőzte a halált?(Persze a te világképedben, ahol az evolúció megfér a bibliával)
2016. nov. 1. 23:15
 664/1223 anonim ***** válasza:
100%
Az evolúció semmit nem mond Jézusról, de egyébként a válaszok között már vagy tucatszor írtunk róla hogy mi is az az evolúció. Siralmas hogy még mindig nem fogtad fel...
 665/1223 Cerevisiae ***** válasza:
100%

""Mivel az élőlényeknek túl kell élniük. (Vagy meghalnak.)"

Telítődik a halakkal a tenger, és a partközeli halak megvonják a "vállukat", és elkezdenek alkalmazkodni a partmenti füvek megevéséhez, mert mi mást tehetnének. Semmi gond. Evolúcióval alkalmazkodnak, és ennyi, és senkinek nem kell közben meghalnia.

Milyen halál kell ehhez te agyatlan???

Ha azonban már lennének más fűevők is a parton, és az egész part foglalt lenne, akkor elkezdődne a harc. A te Istened miatt!!! mert erre a problémára semmit se talált ki, csak annyit mondott hogy állandóan szaporodjatok, és mindenhova férkőzzetek be.

A te Istened is világosa leírta, hogy még az Édenben is kell fű!!! Azt kell enniük az állatoknak! Ennyi túlélési szabályt már eleve ő hozott létre. Ha nincs fű, akkor nem tudnak túlélni, nem???

Miért kell a fűevés az Édenben is??? Ha nem találnak füvet, akkor mi történik? Nem döglenek meg? Ha nem, akkor minek a fűevés? A Te istened már gondoskodott arról a lehető legparadicsomibb helyzetben is, hogy túlélés nélkül nincs élet. Ő már eleve ezt találta ki még az Édenben is! És tudod miért robbantotta szét az Édent szerintem? Mert az ottani élőlények szaporodtak az ő szabályai szerint, és egyre kevesebb fű jutott mindenkinek. És hibázott, mert erre nem gondolt.

Ha nem tetszik neked hogy Isten kitalálta a szaporodjatok, ahogy csak tudtok, miközben kell az élet fenntartásához a fű, és folyamatosan megfeledkezik arról, hogy a szaporodás eléri a fenntarthatósági határokat, akkor nála reklamálj! Ő találta ki az egészet, és még az Édenben sem tudta ezt normálisan működtetni.

666/1223 anonim ***** válasza:
100%

"De van különbség, mivel Jézus akkor egy evolúciós csoda, hiszen legyőzte a halált?"

Úgy látom ezt valamiért nagyon nem akarod felfogni, kedves sátánista kérdező, de Jézus a Biblia szerint még mindig Isten, nem pedig evolúciós csoda vagy bármi más...

2016. nov. 1. 23:17
 667/1223 A kérdező kommentje:

De Jézusról ír az evolúció, mivel az ember az ember. Az evolúció szerint az ember az emberszabású majomból lett kifejlődve. Tehát Jézus is az emberszabású majmoknak a leszármazottja (csak sok millió évig kell vissza menni Jézus vérvonalán)

" mai ember több mint 70 millió éves fejlődés eredménye. Először voltak a majmok, aztán az első hominidok (emberszerű lények) és a pongidok (emberszabású majmok). Az első igazi humanoid az Australopithecus volt, bár agya igen kicsi volt. A Homo erectus rendelkezett először felismerhetően emberi csontvázzal. A rejtélyes Neander-völgyi ősember alakította ki az első, viszonylag fejlett társadalmat – de 35.000 évvel ezelőtt hirtelen kihalt."-Íme az evolúciód.

2016. nov. 1. 23:18
 668/1223 Cerevisiae ***** válasza:
100%

Gabriel: "Mondom hogy kész sátánista már, amilyen szövegeket kreálsz..."

Én nem értek a valláshoz, de büszkén jelenthetem be, hogy ezt autodidakta módon már én is észrevettem!

Ha nem hiszed el, akkor idézhetem ám!

:D

2016. nov. 1. 23:18
 669/1223 A kérdező kommentje:
"Mert egy az Isten, egy a közbenjáró is Isten és emberek között, az EMBER Krisztus Jézus,"-1Tim. 2,5
2016. nov. 1. 23:20
 670/1223 anonim ***** válasza:
100%

"Jézus mi az evolúció szerint?" - Jézus léte természettudományosan többféleképpen is tárgyalható. Az alapkérdésed szerintem úgy alapjában értelmetlen, de mint természettudományosan, a következő:

ad1) Az abszolúte egyetlen említése az emberi szűznemzésnek.(Amúgy mégsem, lásd később) Amire az ember, sőt, az emlősök is képtelenek. A biológiai mikéntjei egy alapos vizsgálat útján volnának meghatározhatóak.

ad2) Mivel természettudományosan ez a dolog elképzelhetetlen, megbízható vizsgálatok, SŐT, források sem állnak rendelkezésre, így azt kell mondjuk, hogy születése, továbbá a számtalan többi köré képzelt legendás dolog az emberi agy amúgy elképesztően nagy fantáziakészségéének eredménye. És Jézus számtalan csodája sem oly eredeti, dokumentált már más vallásokban, lásd pl Krisnát.

2016. nov. 1. 23:22
❮❮ ... 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!