Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » A darwini evolúciónak mi a...

A darwini evolúciónak mi a tudományos alapja. (mert a kutyából nem lesz szalonna, ugye? ). (Mivel szerintem csak egy vallás, amiben lehet hinni. )

Figyelt kérdés

Mivel egy fajon belül lehetnek variációk. (Pl.: van több fajta kutya, van emberből is negrid, mongolid, europid.)

PL. az "abc"-ből nem lehet "abd" kirakni mert nincsen "d". De lehet "cba", vagy "cab".

2016. okt. 29. 14:12
 1001/1223 anonim ***** válasza:
100%

Mindenesetre még ha nem is folytatódna tovább ez a topic - amit erősen kétlek - arra mégiscsak jó volt, hogy Cerecisiae %-át kettő egésszel megnövelte (84-ről 86-ra, egyetlen topic!), és mások is nyertek egy %-ot.

Kérdező, lehet, hogy nem vagy teljesen épeszű, de azért egy köszönettel mindenképpen tartoznak neked az itt jelenlévők :)

Én L, alvásidőszak lép életbe.

2016. nov. 3. 03:21
 1002/1223 Jack the Ripper ***** válasza:
100%
Ajj, csak lecsúsztam az ezredikről! Gyerekek, ti nem szoktatok aludni egyébként?
2016. nov. 3. 06:51
 1003/1223 Jack the Ripper ***** válasza:
100%

Nem akarok okoskodni, de tisztázzuk a fogalmakat, ha már így felmerült a makro meg mikroevo. Először is fontos tisztázni, hogy ezek csak logikai felosztások, ahogy Cerevisiae is írta. Egyébként tudományosabbnak mondható fórumokon is használják, pl. PTE bioszon vagy ELTE bioszon is. A kretardáltak meg nem meglepő módon rosszul értelmezik.

Na de mit is jelentenek?

A makroevolúció valóban a nagyobb kládok, taxonok létrejöttét taglalja, filogenetikai evolúciós mintázatok stb.

A mikroevolúció viszont a különböző allél frekvencia változásokat taglalja, és a fajképződés mechanizmusok működését. Azaz a fajok szétválásával, kialakulásával foglalkozik. Szóval kedves kreatének, tessék okulni mielőtt hülyeségeket hangoztattok.

Egyébiránt a hülye is látja, hogy semmilyen, akár elméleti határ nincs a kettő között (ráadásul akármennyire hangoztatják, még nem sikerült ilyet mutatni a kretiknek). Mégis mi az a folyamat, mechanizmus ami meggátolná, hogy a "mikroevolúciós" folyamatok nagyobb evolúciós változást okozzanak?

2016. nov. 3. 07:26
 1004/1223 anonim ***** válasza:
100%

Oh, wááá, pedig nem is lett volna oly messze! Brühühűűű! XD

Nade, vissza az est kezdetéhez, adósságaim vannak!

Naszóval, jött valaki, végre természettudományos jellegű érvekkel, erre mit csinál a kérdező? Táncikál, mint egy hülyegyerek, telenyomkod privátokkal, mint egy 16 éves kis bakfis. Pediglen 2 érv még nem feltétlenül jelent akármit is! De minél nagyobb az örömed, annál nagyobb az égésed :D.

Szóval, a legendássá vált # 919:

"Kezdjük ott hogy a különböző mutációk egyszerűen nem elegendőek ahoz hogy komplett szerveket vagy szervrendszereket hozzanak létre" - Csak azért, mert egy pontmutáció nem eredményez egy fonálféregnek emberi szintű szívet, még nem dőlt meg az evolúciós elmélet. Hisz nem is ezt várjuk el!

Ha jól emlékszem, 9. osztályos anyag az élővilág áttekintése... KEdves Kérdező, erre még te is tudtál volna reagálni... :(.

" DNS információ növekedés. Soha nem mutattak még arra példul kísérletet vagy példát hogy új gének jelennek meg egy faj dns-ében." - HOPSZ: [link]

"Richard Dawnkórins" - Attól, hogy csöklött agyacskád nem képes már több termszettudományos infót befogadni, még nem kell csúnyán bánnod olyanokkal, akik szétaláznák belőle!

"Vagy ot van a kambriumi élőlények megjelenése." - Ahogy sejtettem, Cerevisiae legalább 3 oldalon keresztül fogja taglalni a válaszokat rá, hát ott is # 970. Annál nem is kell több.

"pluszban Darwin is azt írja hog az elmélete kamu" - Az a baj, hogy nem tudjátok, hogy AKÁRMIT is ír Darwin, az evolúciós elméletet jelenlegi állapotában nem cáfolja.

"Szal egyszóval az evolúciót még tök tudományosan is bárki megcfolja. Ennyi." - Továbbra is várjuk a híres cáfolatokat! :) HAJRÁ! Ha már 1000 kommenten is túl vagyunk...

2016. nov. 3. 08:32
 1005/1223 anonim ***** válasza:
100%

# 944 - NE FLOODOLJMÁR, TE ÉRTETLEN!

# 950 - PACSI! De sajnos a kérdező szellemi színvonalával nem volt kompetens a válaszod. Sztem egy szavát sem fogat fel.

# 953 - Akkor én h*lye vagyok??? - Csupán fura. Látszólag elvársz válaszokat, de a legkisebb fáradságot sem veszed, hogy értelmezd őket. Nyilvánvaló tényeket zársz ki az életedből, miközben meséket fogadsz el valóságnak, és azokból nevetségesen gyerekes fantáziavilágot kreálsz magadnak (kentaurok...)... Ez nem hülyeség, erre tuti van más szó. Valami pszichológiai kórkép. De sajnos pszichológus nem vagyok.

# 954 "Erre miért nem válaszol senki?" - MErt mindenki alszik már. Miért várad azt, hogy a te buta kérdéseid körül forogjon a világ?!?!

# 955Amúgy mi a helyzet az űrlényekkel? Mert ha egy űrlény megjelenne a földön akkor mi lenne? - A Kozmosz méretéből következik, hogy ez nem is egy lehetetlen dolog. Más bolygó, más lényekhez jutott az evolúció. Ennyi, nekünk egyértelmű. TI nem tudnátok mit kezdeni a helyzettel. Gondolom, máglyán égetnétek el, aztán csodálkoznátok, ha szétrúgnák a sggeteket. Még jó, hogy mi is itt vagyunk!

2016. nov. 3. 08:43
 1006/1223 anonim ***** válasza:
100%

KHMN, helyesen:

# 950 - PACSI! De sajnos a kérdező szellemi színvonalával nem volt kompetens a válaszod. Sztem egy szavát sem fogta fel.

2016. nov. 3. 08:44
 1007/1223 anonim ***** válasza:
100%
# 959 "A 957-es egy eléggé meggyőző érvnek tűnik.(Én mondjuk akkor sem fogadom el az evolúció létezését. Továbbra is azt állítom hogy hamis.)" - Látod? Nem azt várjuk, hogy elfogad egy kommenttől. De gondolkodj rajta, nézz utána, azt hátha megvilágosodsz. DE NEM. Csak a tagadás. Erről beszéltem, erről a szellemi színvonaladról.
2016. nov. 3. 08:48
 1008/1223 anonim ***** válasza:
100%

# 965 "Na akkor lezárom már tényleg." - Ezt már harmadszorára írod le...

"Az evolúció kb. ennyit érdemel. ..."

- És még kérded a szellemi színvonalad értékelését? báááXD

2016. nov. 3. 08:50
 1009/1223 anonim ***** válasza:
100%

# 969 "Tehát akkor én homo creationaesis vagyok??" - Te nem elmentél már?

# 972 "Cerevisiae! Akkor homo creationaesis vagyok??" - HAHÓ! TE MÁR NEM ELTOLTAD A BICIKLIT?

# 973 "Hazudni nem szabad. Tehát nem lehet olyat tenni hogy megmásítanak dolgokat." - Egyrészről te nem vagy már itt. Másrészről meg te nem csinálsz mást.

2016. nov. 3. 08:54
 1010/1223 anonim ***** válasza:
100%

# 980 "Már látom hogy van tudományos alapja." - kis haladás... de igazán csekély ahhoz képest, hogy NŐTT EGYEL A SZÁZALÉKOOOM! IGEN!!! KÖSZÍ, GYEREKEK! :D

"(Ettől függetlenül nem fogadom el az evolúciót, mert szerintem hazugság.)" - Most akkor ki is hazudik? Talán Te, s leginkább ÖNMAGADNAK? Azt szabad-e? :D S ha ezt a kérdést feszegetni akarod, van egy film :D. Viharsziget.

[link]

Hajrá! Csak aztán ne felejts el rögzíteni az állad, mert azon ritka filmek egyike (Mint Memento, Identity, ...), mely úgy letaglóz, hogy kiskanállal kell majd összekaparni!

"Ugyanis nem 100% tény hogy evolúcióval jött létre az élet, csupán 99,9% rá az esély hogy valóban evolúcióval jött létre az élet a földön." - NEM EVOLÚCIÓVAL JÖTT LÉTRE AZ ÉLET A FÖLDÖN, már leírtuk. MOST MIÉRT HAZUDSZ!?!? Már megint. AZ EVOLÚCIÓS ELMÉLETNEK NEM TÁRGYA AZ ÉLET LÉTREJÖTTE...

De ha az élőlények változatosságára gondolsz... Te apafej, ez nem úgy megy, hogy 100%... Ez úgy megy, hogy természettudományosan magyarázatot ad. A többi lehetőség (a basútóföldi benszülöttek ősi meséitől az egyiptomiakéig, Xenutól Ashtar Sheranig) (jujujjujj, a judeokeresztény mítoszokat már majdnem kihagytam!!!!), meg nem ad természettudományos magyarázatokat. Ez nem %. Ez IGEN vagy NEM.

2016. nov. 3. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!