Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » A technológia fejlődésével...

A technológia fejlődésével miért válnak egyre rosszabbá, nehezebbé az emberek életkörülményei?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy az emberek többsége évről-évre egyre feszültebb, idegesebb, lehangoltabb. Egyre többen panaszkodnak, egyre több a túlóra és a munkatársakkal, felettesekkel kapcsolatos konfliktusok a munkahelyeken, az emberek sietnek, rohannak, sokan stresszesek, idegesek. A boltokban hétvége előtt káosz uralkodik, az utakon egyre több a baleset. Amikor buszon utazom a munkából hazafelé, sokszor hallom, hogy az emberek veszekednek, üvöltöznek egymással a telefonon, ha valaki a tumultusban rálép véletlenül a másik lábára, vagy meglöki a másikat, akkor is sokszor veszekedések alakulnak ki.

Pedig a technológia fejlődik, és évről- évre egyre több eszköz tehetné egyszerűbbé, könnyebbé és stresszmentessé az életünket. A munkahelyek is sokkal élhetőbbé, szerethetőbbekké és biztonságosabbá válhatnának, de mégsem válik könnyebbé az emberek élete.

Miért? Miért nem könnyíti meg a rohamos technológiai fejlődés az emberek hétköznapjait?

2019. nov. 11. 13:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/93 anonim ***** válasza:
52%

Szopó. Nem tudok ezzel mit kezdeni.

Nekem összes melóm ismerős/barát által lett. Soha egyetlen állásinterjún nem voltam 31 év alatt.

2019. nov. 14. 00:19
 92/93 anonim ***** válasza:
68%

Ez mondjuk implikálja azt, hogy első körben kapcsolati tőkét kell építeni. Erre jó az egyetem kb, semmi másra...

Magától ezt nehéz megszerezni az embernek.

2019. nov. 14. 00:22
 93/93 anonim ***** válasza:
52%

Amióta veled beszélgetek, Diákhitel1-es hirdetések jelennek meg Facebookon :DDD

Kösz nem..'Max a babavárót kipörgetem Szuperállamkötvénnyel, az új barátnőmmel. Állítólag szülni se kell, bár ezt azért jól meg kell gondolni :D

2019. nov. 14. 00:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!