A technológia fejlődésével miért válnak egyre rosszabbá, nehezebbé az emberek életkörülményei?
Azt vettem észre, hogy az emberek többsége évről-évre egyre feszültebb, idegesebb, lehangoltabb. Egyre többen panaszkodnak, egyre több a túlóra és a munkatársakkal, felettesekkel kapcsolatos konfliktusok a munkahelyeken, az emberek sietnek, rohannak, sokan stresszesek, idegesek. A boltokban hétvége előtt káosz uralkodik, az utakon egyre több a baleset. Amikor buszon utazom a munkából hazafelé, sokszor hallom, hogy az emberek veszekednek, üvöltöznek egymással a telefonon, ha valaki a tumultusban rálép véletlenül a másik lábára, vagy meglöki a másikat, akkor is sokszor veszekedések alakulnak ki.
Pedig a technológia fejlődik, és évről- évre egyre több eszköz tehetné egyszerűbbé, könnyebbé és stresszmentessé az életünket. A munkahelyek is sokkal élhetőbbé, szerethetőbbekké és biztonságosabbá válhatnának, de mégsem válik könnyebbé az emberek élete.
Miért? Miért nem könnyíti meg a rohamos technológiai fejlődés az emberek hétköznapjait?
Szopó. Nem tudok ezzel mit kezdeni.
Nekem összes melóm ismerős/barát által lett. Soha egyetlen állásinterjún nem voltam 31 év alatt.
Ez mondjuk implikálja azt, hogy első körben kapcsolati tőkét kell építeni. Erre jó az egyetem kb, semmi másra...
Magától ezt nehéz megszerezni az embernek.
Amióta veled beszélgetek, Diákhitel1-es hirdetések jelennek meg Facebookon :DDD
Kösz nem..'Max a babavárót kipörgetem Szuperállamkötvénnyel, az új barátnőmmel. Állítólag szülni se kell, bár ezt azért jól meg kell gondolni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!