Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy a "Tini párkapcsolatok" egy külön kategória az azt jelenti hogy minden átlagos tininek van már párkapcsolata? 17/l
849-es, bármit megadnék hogy cseréljek veled, ha csak a gyomortartalmát láttad. Nekem azt is bemutatta kérésem ellenére hogy milyen magasra tudott felfosni a falra és a mindenfelé szétdobált használt betéteit amit sérelmezett hogy fintorogva szedett össze az apja.
Szegény ember, nem csoda hogy iszik ilyen lánnyal :(
"De valoban nem akarok olyanná valni mint anyam aki rivotril es frontin függő"
Ismerős sztori... Egy ismerősömnek az anyja alkohol és gyógyszer függő volt. Bele is halt. Az ismerősöm azt mondta, ő nem akar erre a sorsa jutni, szörnyű volt látni számára azt a leépülést. Aztán amikor egy munkája miatt sokat stresszelt, elkezdett valami nyugtatót szedni. Pár nappal később, amikor látta a gyógyszeres dobozt az éjjeli szekrényen, realizálódott benne, hogy az anyánál is ugyanez volt. Megijedt. Hiába nem akarta, öntudatlanul is arra a sorsra jutott. Aztán persze abbahagyta a szedését.
"En meg sok tetelt megtanultam es pont azt huztam amit nem?"
Hát ezt a balszerencsét, pont azt húzták... Hát igen, sajnos van ilyen, ha nem tanulsz rendesen. De te mondtad azt, hogy úgy is meg fogsz bukni, akkor miért nem tanulsz annyit, hogy legalább mindenhez hozzá tudj szólni egy kicsit? A másiknak meg pont szerencséje volt, de fogadni merek, hogy ő le se szarta az egészet, és nem az volt a fő célja, hogy elájuljon.
861. Úristen...
Én nem is értem, mit akar egyáltalán bármitől is, ha ennyire igénytelen. Egyértelműen beteg, és pszichiátrián lenne a helye. Remélem, azért nem válik majd egyszer közveszélyessé.
863as
Te nem erted
Ha valaki rossz tanulo es mondjuk 20 tetelből csak 7ettanult meg rs pont azt huzza ki amit tanult akkor egyenes az utja az egyetemre, de ha valaki a 20 tetrlből megtanult 18at es pont azt huzza ki amit nem tanult meg abbol szakmunkas meg hajlektalan lesz
Igazsagos ez így?
"Ha valaki rossz tanulo es mondjuk 20 tetelből csak 7ettanult meg rs pont azt huzza ki amit tanult akkor egyenes az utja az egyetemre, de ha valaki a 20 tetrlből megtanult 18at es pont azt huzza ki amit nem tanult meg abbol szakmunkas meg hajlektalan lesz"
Te nem érted, mert aki jó tanuló, és meg tud tanulni 18 tételt, az meg tud 20-at is. Valószínűleg nem tökéletesre, de annyira bőven elég lesz neki, hogy bekerüljön az általa választott egyetemre. Eleve, aki jó tanuló, nem év végén rágja a körmét, hogy jaj, most meg fog bukni. Aki meg le sem szarja, annak vagy mindig szerencséje van, vagy tényleg nem is érdekli. De kötve hiszem, hogy te meg tudtál volna tanulni 18 tételt. A tanároknak az számít, hogy tanulj és tudj. Akkor lenne igazságtalan, ha úgy mennél át, hogy semmit se tudsz.
De, sajnos közveszélyes.
Kijelentette többször hogy kommunista és hogy lesz egy pártja ami ha hatalomra jut, ki fogja végeztetni az összes tőkést hogy az elnyomott munkások átvegyék az uralmat. Tiszta holokauszt 2...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!