Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy a "Tini párkapcsolatok" egy külön kategória az azt jelenti hogy minden átlagos tininek van már párkapcsolata? 17/l
Gondoltál már arra hogy tanulj?
Akkor nem kell azon stresszelni hogy olyan tételt húzol amit nem tudsz....
Egyébként sem azon a napon múlik az életed...
Azt most rontod el hogy hisztizel mindenen, ahelyett hogy tanulnál meg élvezn3d sz életet... Keresnél vakakit aki elvisel és együtt kirándulnátok mindjárt nem kellene hisztizni higy nincsenek élményeid.
De mert eszre veszbek a ferdiak
Ja meg egy atlag ember elajul csak en nem es en mindenbrn atlag ember akarok lenni
Mar kicsi koromban is igy volt
Amikor sokan elrontottak egy feladatot akkor en nem mertem megmondani hogy jol oldottam meg mert az atlaghoz akartam tartozni
Kidőltek? Magyarul többen? Mondom hogy kisebbseg vagyok mindenki elajul csak en nem 😭😭😭😭😭😭
Akkor hadjuk ezt a témát
Beszeljünk inkabb az anyagiakról vagy a testsúlyrol
Amugy 1 baratom maris van akivel jógázni szoktam menni
Altalanos iskolai baratom nem rég irtam rá
Kirandulni nagyon szeretek fe ahhoz is penz kell
Szeretnék diákmunkázni is de az osztályfőnőknő ellenzi mert örüljek hogy még nem kell dolgoznom majd dolgozok eleget felnőttként
A szüleim sem engedik mert a tanulas rovasara menne
De én szeretnék
Fiúrol mar lemondtam ugy se lesz soha :(
Most keptam egy uj Frontin nevű gyogyszert amit nem kell kötelezően szednem csak ha stresszesnek erzem magam
De akkor meg egy gyogyszer amire nem ihatok
Szoval bulizni se fogok tudni
Ja meg hat a bulihoz is penz kell meg barátok
Szeretnék fogamzasgatlot szedni mert felek hogy megetőszakolnak meg ennyi idősrn mar illiene (nem az erőszaktol felek hanem hogy terhes leszek) de a doktornő amig nem tudjak meg mitől magas a kortizol meg a hormonproblrma addig nem javasolja
"Tehát egy napon múlik a jövőm, a jegyeket nem is nézik"
Gondolom nem egy napot adtak neked a felkészülésre, egész évben kellett tanulnod. Ha te mindent az utolsó napra halasztottál, az a te problémád. Volt egy egész éved.
"Akkor hadjuk ezt a témát
Beszeljünk inkabb az anyagiakról vagy a testsúlyrol"
Úgy érzem direkt életcélja megőrjíteni az embert. 😂
"Esküszöm ugyanennyit ettem csak többet mozogtam"
Tekintve, hogy te magad írtad még pár hónapja, hogy mióta anyád (is) bekattant, azóta jócskán többet eszel, ezt nem fogom elhinni.
De még ha igaz is, az tény, hogy többet mozogtál. Pontosabban: régebben mozogtál, most meg nem. NÉHA végzel valami alacsony energiaigényű testmozgást, és ennyi. Ez rohadt kevés. Egy egészséges korodbeli embernek szüksége lenne naponta legalább 1 órányi aktív mozgásra. Nem feltétlenül csak sportolásra kell gondolni, mondjuk buszozás helyett, vagy annak egy része helyett gyalogolhatnál is.
"mindent tetelt megranult kiveve egyet"
Ha te szerencsejátékot csinálsz a vizsgából, akkor igen, a szerencsén fog múlni.
Bár azért halkan hozzátenném, hogy a vizsga az elmúlt évek alatt megszerzett tudásról szól. Ha nem végig a lógáson, meg egyéb agyament baromságokon járt volna az eszed, akkor nem kellene ilyentől félned, mert ha valaki rendesen odafigyelt, és rendszeresen tanult, akkor mindegyik tételhez hozzá tud annyit szólni, hogy legalább egy kettes-hármas meglegyen.
"A szerencsen mulik es hajlektalan leszek"
Nem. A lustaságodon és a butaságodon múlik.
"Olvastam hogy erettsegin sokan elajulnak a stressztől"
És ezt hol olvastad? Na, linkeld be a hiteles forrást! Csak mert én egy ilyenről sem tudok, pedig voltam én is érettségizni, sem írásbelin, sem szóbeliken nem ájult el senki; voltam 3 tárgyból emeltezni, egyiken sem ájult el senki, sőt, egy gimiben dolgoztam évekig, és ott 5 év alatt egy (azaz 1, érted??) tanulóról tudok, aki rosszul lett. Az 5 év alatt kb. 600 tanuló érettségizett. Hatszázból rosszul lett egy, ő is azért, mert 32 fok volt a teremben. (Másnap átszervezték egy hűvösebb terembe.) Hatszázból egy az 0,17 százalék. Nyilván a "sok" egy szubjektív mértékegység, de én azért 0,17 százalékra nem mondanám azt, hogy sok.
"Ma irtam a nemet vizsgat nagyon nem ment a stressztől"
Bizony meg kell tanulni a stresszhelyzeteket is kezelni. Szerinted engem a munkában soha nem ér stressz? És szerinted olyankor mondhatom azt, hogy "bocsi, én ma nem dolgozok, mert stresszes vagyok, nézzétek el nekem"?
"Soha nem leszek gazdag mert a stressztől elrontom"
Nem.
Azért nem leszel gazdag, mert lusta vagy, nem tanulsz, és mindig mástól várod mindenre a megoldást.
"Hiaba tanulok ugy is azt gutom amit legkevesbe tanultam meg"
Ezért kell mindegyikre készülni.
Egyébként is, mint már többször írtam, egy vizsga nem egyetlen, pár napja leadott anyagról szól, hanem egy, vagy akár több évnyi teljesítményről. Tudod, én mennyit készültem mondjuk a matek érettségire? Pár órát. Igaz, csak négyes lett, de közvetlenül érettségi előtt nem tanultam rá többet 5 óránál. Mert előtte a négy gimis év alatt, meg persze az általános iskolában is figyeltem órákon, rendszeresen tanultam, és gyakoroltam. Így érettségi előtt már csak egy kicsit át kellett nézni. De ugyanez igaz a biológia emelt érettségimre is. Jelesre sikerült, pedig előtte nem sokat tanultam rá. Az angol emeltem meg "tanulás nélkül" lett négyes. Nyilván azért, mert tanórákon viszont figyeltem, és főleg, ami érdekelt, abban nem voltam soha lusta. Egy viszga soha nem arról szól, hogy az előtte levő napokban mit tudsz megtanulni. Egy vizsga mindig egy nagyobb időszak alatt megszerzett tudásról szól. Ti azért szerencsétlenkedtek mégis, mert lusták vagytok, és amikor tanulni kellene, akkor tojtok bele, és mindent pár nap alatt akartok megoldani.
"a vekony csitrik"
Na, kezdődik a gyűlölködés. :-) Tudod, ezért sincsenek barátaid, és ezért sem lesz pasid, mert egy utálatos, undok kis béka vagy. Nem mellékesen: talán nem másokat kellene gúnyolnod azért, mert te lusta és kövér vagy. Azt meg, hogy ki mennyire csitri, talán pont neked nem kéne ecsetelni.
"vegülis csak masokat nyomnak el"
Nem nyomnak el senkit. Az, hogy te lusta, utálatos, és életképtelen vagy, az nem mások hibája.
"Én betegség miatt híztam el"
Nem. Te azért híztál el, mert lusta vagy, semmit nem mozogsz, és kizabálod szüleidet a vagyonukból.
De természetesen tőled nem vártunk mást. Nulla felelősségtudat, és mindent másra akarsz hárítani. Tudod például, hogy barátnőmnek pajzsmirigy-problémája van? Tudod, az, amitől azt mondják, hogy rengeteget lehet hízni. Nos, ennek ellenére ő egyáltalán nem kövér. mondjuk nem is anorexiás, ez is tény, pont tökéletes, nőies, szexi alakja van. A BMI-je is ideális. Tudod, miért? Mert normális életmódot él. Nem abból áll a napja, hogy reggeltől estig csak eszik. Merem állítani, hogy egy nap alatt többet mozog, mint te egy héten.
"Biztos seggig érő haja van es nem er össze a combja"
És neked mi a frászfene közöd van ahhoz, hogy kinek mekkora a haja, és mekkorák a combjai?
Ez a te legnagyobb problémád - a lustaságon és a tehetetlenségen kívül -, hogy állandóan mások szapulásával vagy elfoglalva.
"A sminkről nem is beszélve"
Hogy jön ide a smink, és mi a frászfene közöd van hozzá?
"Tehát egy napon múlik a jövőm"
Nem.
A jövőd az elmúlt 17 éven, és a hozzáállásodon, meg a képességeiden múlik.
"Én bennem nincs nőiesseg"
A nőiesség elég nagy része a viselkedéstől és a hozzáállástól függ. Az, ha valaki másokat folyamatosan szid, gyűlölködik, az tényleg nem nőies. Az, hogy lusta vagy, az sem nőies. Az, hogy mocskosszájú vagy, szintén nem az.
"Amugy en nem tekintem magam nőnek"
Enyéni probléma. Én egy szabadelvű ember vagyok, viszont azért kis következetességet vigyél a gondolkodásodba! Egyik pillanatban még te vagy a nagy feminista, öntudatos nő, utána meg előjössz azzal, hogy nem vagy nő?
"Görkofizni is szoktam hogy szexis testformam legyen"
Igen, csak ha közben három ember adagját eszed meg egy nap, és a mozgásod kimerül negyed óra görkorizásban, az igazából semmi.
"Akkor hadjuk ezt a témát"
Igen, ez is rád jellemző. Képtelen vagy beismerni a tévedésedet. LEgjobb esetben is csak ignorálod a témát. Pedig sokat fejlődhetnél abból, ha felismered, hogy mikben tévedsz.
"Kirandulni nagyon szeretek fe ahhoz is penz kell"
Még mindig nem kell hozzá pénz. Tudod, mi kell egy kiránduláshoz? Te magad, semmi más.
"Szeretnék diákmunkázni is de az osztályfőnőknő ellenzi"
Érdekes, ilyenkor máris számít az osztályfőnök véleménye. Amikor a tanulásról van szó, akkor meg letojod, hogy mit mond. Komoly probléma, hogy te mindig csak azt vagy hajlandó felfogni, amit az érdeked épp kíván.
"A szüleim sem engedik mert a tanulas rovasara menne"
A minek a rovására?
"Szeretnék fogamzasgatlot szedni mert felek hogy megetőszakolnak"
Mondjuk a fogamzásgátlót pont, hogy nem ezért szokták szedni.
"meg ennyi idősrn mar illiene"
Nem, nem illene. Eleve fogamzásgátlót akkor célszerű szedni, ha aktív nemi életet élsz. Nos, te ettől olyan távol állsz, mint Makó Jeruzsálemtől. Egyébként is mindenkinek a saját dolga, hogy hogy oldja meg a fogamzásgátlást. Mi tudod, hogy oldjuk meg? Úgy, hogy szeretkezés előtt gumióvszert húzok. Nem is örülnék, ha barátnőm fogamzásgátlót szedne, annak azért elég kellemetlen mellékhatásai lehetnek. De természetesen a te dolgod, hogy te hogyan akarsz védekezni, csak egyrészt: semmi közöd ahhoz, hogy mások hogyan védekeznek, másrészt meg: ennek szükségessége nem az életkortól függ, hanem attól, hogy élsz-e aktív nemi életet, vagy sem.
Az alkoholizálós és ájulásos hülyeségedre meg csak annyir reagálnék, hogy ezekből is csak addig csinálsz ideált, ameddig meg nem éled. Amikor szilveszterkor kicsit iszogattál, utána halálra voltál rémülve egy kis részegségtől, meg rosszulléttől. Amikor elkapott a hányós vírus, a halált várva rettegtél (és nagyon illusztris módon fotódokumentációt is közzétettél a gyomortartalmadról, utólag is köszönjük), most pedig arra vágysz, hogy rosszul legyél? Gondolkozz már kicsit!
"Kirandulni nagyon szeretek fe ahhoz is penz kell"
Nem kell. Fogsz egy hátizsákot, benne víz, szendvics, egyéb kaja, meg ami még kell, kiválasztod, hová akarsz menni, és ennyi. Húzol egy kényelmes sportcipőt, valamit a hátadra, hogy azért ne fázz meg, és mész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!