Miért van Gyakori Kérdéseken "Tini párkapcsolatok" kategória, ha erre az oldalra csak 18 éves kor fölött lehet regisztrálni?
Úgy, hogy az oldalra 16 éven felüliként lehet regisztrálni. 16 és 18 között vehető tininek az ember, és elsődleges célja a kategóriáknak szétbontása az volt, hogy a "gyerekek" ne vegyüljenek a "felnőtt" kérdések kategóriájába.
Csekkold a tényeket előbb:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felhasznaloi_szabalyzat
"Weboldalunkra 16. életévét be nem töltött személy nem regisztrálhat. A regisztráció során felhasználó nyilatkozik és szavatol, hogy 16. életévét betöltötte."
Hoppá, ezt elnéztem! :D
Valahonnan 18-ra emlékeztem, de mindegy.
Én elég sok 13-14 évest látok itt, őket nem szokták valahogyan "elkergetni" a moderátorok? XD
Egyébként köszönöm a válaszaitokat, zöld pacsit kaptatok! :)
Rendben, köszönöm mindenkinek, hogy írt! :)
Szerintem én nem fogok jelenteni senkit, attól nekem nem lesz jobb, hogy valaki másnak rosszabb. :D
1) 16 felett lehet regisztrálni
2) Esélyes, hogy valóban van sok 16 éven aluli az oldalon - főleg mióta ez a távoktatás van, a közoktatás/házi feladat kategóriában érezhető - azonban szerintem ha normális, komoly kérdést tesz fel, és valóban válaszra, segítségre vár, akkor békén kéne hagyni őket is, szerintem nem "illik" csak ezért töröltetni, legalábbis én biztosan nem jelentem be az ilyet, ha nincs odaírva bizonyítani amúgy se lehet.
A pofátlan 'olvasd el helyettem a kötelezőt és töltsd ki ezt a 20 kérdéses olvasónaplót, de SOS! sürgősen holnapra kell!!4!' szintű kérdésekről nem is beszélve.
Azért nagy különbség van aközött, hogy segítek megoldani valamit, vagy megcsinálom helyetted amíg te játszol meg netezgetsz, meg ahogy megkapod az otthoni feladatot a tanártól, ide bemásolod, majd várod a kész megoldást. És a végén jön a magyarázkodás, hogy "de hát ez az oldal azért van", közben meg nem azért van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!