A tudományok kategóriában melyik felhasználó kapta a legtöbb pontot a kérdéseiért, és hogy csinálja?
Megtudhatod, ha rákattintasz a "kategória toplista" feliratra. Baloldalt a "kategóriák" ablakban a legalsó rovat.
Ki tudod "szaszenolni", ki kérdezett legtöbbet. Én megnéztem, és tudom is, hogy a legutóbbi összesítés alapján ki volt az, de azt hiszem nem illik ide írnom.
Keresd meg. A pontozások jól követhetőek.
Egyébként teljes - abszolút értelemben vett - pont összesítés - ha jól tudom - nincs.
dellfil
Mivel, itt, felhasználótársaid válaszolunk, nem kaphatsz rá választ; legfeljebb, tippet. Nem tudom, hogy a Gy.k.-nál van-e, aki meg tudja nézni; de akkor sem gondolom, hogy érdeklődésedre elárulnák. Mindenesetre, ha nagyon érdekel: kérdezd meg.
A kategória toplista:
1./ Csak a legutóbbi 30 nap pontszámait mutatja.
2./ Csak az összpontszám alapján (pont, kérdésért + pont, válaszra kapott értékelésért + pont, mások válaszának értékeléséért) legtöbb pontot elérő 500 felhasználónév látható a listán.
Abban a kategóriában, erre az időszakra meg lehet állapítani, hogy ki írta ki a legtöbb kérdést, mert 1 kérdés kiírásáért 3 pont jár; ugyanakkor, ma, a tudományok kategóriában a 430. helyezettől az 500. helyezettig 3 az összpontszám. Ha tehát valaki legalább 2 kérdést írt ki ebben az utóbbi 30 napban, akkor benne van a toplistában, mert, csak emiatt, 6 pontot kapott.
A mai napi toplistán, az utóbbi 30 napban, tudományok kategóriában, az összpontszám alapján 47. helyezett írta ki a legtöbb kérdést, szám szerint 22 kérdést. (66 pontja van kérdés kiírásét, és 1 kérdés kiírásáért 3 pont jár.) Ha másért nem lenne pontja, csak kérdéskiírásért, akkor a 70.-72. hely valamelyikén lenne; úgyhogy ez nem kevés pont ebben a kategóriában.
Ez, messze nem jelenti, hogy ennek a kategóriának a léte óta (2007. április 27-én még nem volt, 2007. május 27-én már volt [*]) ő írta a legtöbb kérdést, és gyűjtötte érte a legtöbb pontot. Például, lehet, hogy nemrég regisztrált, és összesen 35 kérdést írt ki, amiért összesen 105 pontja van. Ugyanakkor lehet, hogy más, például, 12 év alatt, apránként, a havi listában nem is látszódva, többször ennyi kérdést írt ki, amiért többször ennyi pontot kapott.
A teljes toplista: https://www.gyakorikerdesek.hu/regi-toplista
1./ A teljes Gy.k.-s „életút” pontszámait mutatja.
2./ Csak az összpontszám alapján (pont, kérdésért + pont, válaszra kapott értékelésért + pont, mások válaszának értékeléséért) legtöbb pontot elérő 500 felhasználónév látható a listán.
3./ Nincs lehetőség kategóriánkénti nézésre, szűrésre.
Kategóriánkénti szűrésre nincs lehetőség, de, kérdéskiírásért, ma, 33252 pont a legmagasabb érték, ez (33252/3=) 11084 kérdést jelent.
Mivel az 500. helyezett összpontszáma 30671 pont, a 11084 kérdéskiírás a legtöbb a Gy.k.-n. Ugyanis, ha valaki csak eggyel több kérdést írt volna ki, és nem lenne másért pontja, 33255 ponttal akkor is 447. lenne a toplistán; azaz, látszódna.
Lehet a megnevezett felhasználó a kedvenced, tisztelt, # 4-es válasz írója (2020. febr. 26. 07:52), de ő a kérdezett kategóriában az utóbbi 30 napban egyetlen kérdést sem írt ki.
A teljes toplistán 105 pontja van kérdéskiírásért, úgyhogy nem itt szerzi információit. Látva, hogy valaki a kérdezett kategóriában 30 nap alatt 66 pontot kapott kérdéskiírásért; feltételezhetően a kedvenced, kérdéskiírásért kapott pontjaival nemigen kategóriavezető, még ha mind a 105 pontot a tudományok kategóriában feltett kérdéseiért kapta is. Igaz, a néhány kérdése, amit netes böngészővel találtam, abban a kategóriában jelent meg.
┌─ * 2007. április 27.: [link] http://www.gyakorikerdesek.hu/
2007. május 27.: [link] http://www.gyakorikerdesek.hu/
A két időpont között nincs mentés. ─┘
Egy Wadmalac röff röff röff
Trombitálgat töf töf töf
Az esze, mint a beretva
S gyakorizik döf döf döf
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!