Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az hogy a "Tini párkapcsolatok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az hogy a "Tini párkapcsolatok" egy külön kategória az azt jelenti hogy minden átlagos tininek van már párkapcsolata? 17/l

Figyelt kérdés
Ez hozzátartozik a tinédzserkorhoz? Nekem még barátaim sincsenek, nem is szólok senkihez. Még lány barataim sincsenek. Soha eletemben nem volt még fiúm. Még egy fiú kezért ae fogtam meg soha. Elszomorít hogy nem vagyok az átlag tagja es ez az oldal méginkabb azt erősiti bennem hogy ez így van. Nekem nem is volt tinédzserkorom. Már kinövök a tinikorból és semmi olyat nem csináltam amit egy tini nek szokás: nem cigiztem,nem buliztam, nem voltak barataim és baratnőim, nem voltam csajos partin, nem hivtak még siha buliba,nem drogoztam, nem volt szerelmi banatom, nem ittam alkoholt, (az antidepresszansok miatt) nem voltam még részeg, nem csókolóztam. Tisztaban vagyok vele hogy egy ember miatt nem helyes megváltoztatni egy egész kategoriát de szerintem mások is vannak olyan helyzetben mint én. Sajnos a csúnyácska testesebb félénkebb lányok tucatjai jártak ugy mint én akiket ez a kategória kirekeszt. Azt sugallja hogy egy átlag tininek van párkapcsolata.

2023. jan. 31. 21:03
❮❮ ... 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 ... ❯❯
 831/1283 anonim ***** válasza:
100%

Húszan elmondtuk többször is, hogy az ájulás nem szexi, nem nőies, nem kiváltság és a valóság nem olyan mint a buta filmek hogy a szőke herceg karjaiba omlik a törékeny lány, majd ebből jön a hatalmas szerelem.

"az ajulas ami ugye a nőiesseg"

Nem az. Mindenki kategorikusan elutasította ezt, egyedül te állítod. Nem jársz közösségbe, nem kommunikálsz emberekkel, fogalmad sincs mi a többség álláspontja, és nagyot koppannál hogy a sok kis hülyeség amit te példaértékűnek vagy célnak tartasz, a nagy többség elutasítja vagy egyenesen taszítja (ájulás, drogozás, prostitúció, kitartottság).

2023. máj. 10. 22:08
 832/1283 A kérdező kommentje:

De engem az zavar hogy qz ájulas egy olyan élmény, minden ember eleteben esemeny (csak nekem nem) aki vékony. Tehat bizonyos dolgokat csak a vekonyaknak lehet. Erettsegin is tuti a lanyok 90%-a elajul mert a lanyok 90%-a vékony

Bar en egyszer lattam egy kifejezetten köver fiu osztalytarsamat elajulni tesin még a kocsisba (de ferfiaknal mas)

2023. máj. 10. 22:16
 833/1283 anonim ***** válasza:
91%

"Szegeny vekonyak vegülis csak masokat nyomnak el"

Te saját magad vagy életed megrontója. Egy vékony lány legalább tesz annak érdekében, hogy csinos legyen, nem tőled veszi ezt el. Ellentétben veled, aki egész nap csak sír a szobájában, milyen szar neki, meg másokat sérteget. Nézz már magadba, ember! Szerinted normális az, amit csinálsz? Vajon miért ilyen nyomorult a saját életed? Mert te teszed azzá, nem az a vékony lány, akinek az égvilágon semmi köze nincs hozzád. "Vékony csitri"... Téged is lehetne sértegetni, csak emberségből ezt senki sem teszi meg veled. Éppen elég a te bajod, hogy mindenféle hülyeséget beképzelsz magadnak.

2023. máj. 10. 23:49
 834/1283 anonim ***** válasza:
91%
832. De basszus, ne zavarjon már, hogy nem volt részed egy kellemetlen élményben. Tudod te, hányan kívánják azt, bárcsak velük se történt volna meg ilyesmi, de ők sajnos ezen már nem tudnak változtatni. De kellemes is lehet valakinek pont vizsga közben elájulni, időt veszíteni, amikor ő meg pont készült rá. Tudod, nem mindenkinek célja egy kiszolgáltatott helyzetbe kerülni.
2023. máj. 10. 23:55
 835/1283 A kérdező kommentje:

Én betegség miatt híztam el

Genetukárol sem hallottál még? A meki is tele van vékony csitrikkel

Számomra ez nem sertes en is vejon kis k*rva voltam szeretnek megint az lenni ezert jarok orvoshoz hogy megoldják a problémát

Egy átlag ember elájul a vizsgán? Sokan elájulnak? Most azon fogok stresszelni hogy minden szexi lany el fog csak en nem

En hiaba stresszelek meg hanyok a stressztől akkor se tudok

Biztos seggig érő haja van es nem er össze a combja

A sminkről nem is beszélve

Szóval sokan elájulnak a vizsgájon? Biztos mindenki el tid csak én nem 😭😭😭😭

Kost azon fogok stresszelni hogy ott fog mindenki ajuldozni csak en nem

2023. máj. 11. 08:06
 836/1283 A kérdező kommentje:

Kb a lanyok 90%-a ott elajul a vizsgan mert vekony es szexi

En meg csak hanyok a stressztől

10% kisebbseg

2023. máj. 11. 08:08
 837/1283 anonim ***** válasza:
100%

"Én betegség miatt híztam el"

De nem is teszel semmit ellene, pedig nem halnál bele.

"Egy átlag ember elájul a vizsgán? Sokan elájulnak? Most azon fogok stresszelni hogy minden szexi lany el fog csak en nem"

Én a helyedben inkább azon stresszelnék, hogy átmegyek-e. Sokkal jelentősebb ez a kérdés az jövődet tekintően, mint az, hogy össze-vissza ájuldozik-e valaki, amikor egyáltalán nem akar. De mondjuk szerintem 100-ból 1 eset, ha történik ilyen. Az nem mindenki. Persze, te minden alól kivétel vagy.

2023. máj. 11. 08:16
 838/1283 anonim ***** válasza:
100%
A betegséged meg pont azért alakult ki, mert folyamatosan zabálsz és stresszelsz.
2023. máj. 11. 08:20
 839/1283 A kérdező kommentje:

Tehát egy napon múlik a jövőm, a jegyeket nem is nézik

Egy napra teszem fel az életem amit ugy is elrontok a stressz miatt

A tanarok annyira riogatnak hogy mar felek eletem mimden perceben most is azert került elő a téma 😭😭😭😭😭

Én bennem nincs nőiesseg

Probalkozom

Akkor a lanyok 70% a ajul el a vizsgan akkor meg mindig 30% kisebbsegbe vagyok

Amugy en nem tekintem magam nőnek mert nincs bennem nőiesseg semmi

A nők vitatják el tőlem

Görkofizni is szoktam hogy szexis testformam legyen

2023. máj. 11. 08:27
 840/1283 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy a kövérek sokkal gyakrabban elájulnak, azt vettem észre :D

Ballagás alatt is ők dőltek ki a sorfalból a tűző napon.

Szóval oda az elméleted.

De ne egyél 2-3 hétig, akkor te is elájulhatsz végre. Legalább kiderül hogy melyik a fontosabb neked, zabálni vagy elájulni.

Biztos jó lesz magatehetetlenül feküdni miközben fáj mindened és zakatol a fejed, csak azt hallva hogy mindenki rajtad röhög mert látni nem látsz semmit, minden elsötétül.

Amúgy én legutóbb mikor összeestem, majdnem bele is haltam, mert olyan helyen történt ahol figyelni kellett hogy hova nyúlsz. Nem buli ám!

2023. máj. 11. 08:34
❮❮ ... 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!