Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy a "Tini párkapcsolatok" egy külön kategória az
azt jelenti hogy minden átlagos tininek van már
párkapcsolata? 17/l
Figyelt kérdés
Ez hozzátartozik a tinédzserkorhoz? Nekem még barátaim sincsenek, nem is szólok senkihez. Még lány barataim sincsenek. Soha eletemben nem volt még fiúm. Még egy fiú kezért ae fogtam meg soha. Elszomorít hogy nem vagyok az átlag tagja es ez az oldal méginkabb azt erősiti bennem hogy ez így van. Nekem nem is volt tinédzserkorom. Már kinövök a tinikorból és semmi olyat nem csináltam amit egy tini nek szokás: nem cigiztem,nem buliztam, nem voltak barataim és baratnőim, nem voltam csajos partin, nem hivtak még siha buliba,nem drogoztam, nem volt szerelmi banatom, nem ittam alkoholt, (az antidepresszansok miatt) nem voltam még részeg, nem csókolóztam. Tisztaban vagyok vele hogy egy ember miatt nem helyes megváltoztatni egy egész kategoriát de szerintem mások is vannak olyan helyzetben mint én. Sajnos a csúnyácska testesebb félénkebb lányok tucatjai jártak ugy mint én akiket ez a kategória kirekeszt. Azt sugallja hogy egy átlag tininek van párkapcsolata.
Szerintem mindent kipróbáltunk már, csak 1 módszer maradt.
Van kutyáknak elektromos nyakörv. Ráadom és valahányszor hisztizni kezd vagy a hűtő közelébe megy, ráküldök pár ampert. Nem túl humánus, de az ő érdekében egyre indokoltabbnak tűnik...
2023. máj. 10. 17:11
822/1283 anonim válasza:
Mivel viszonylag rövid a hatótáv, így gyorsabban kell futnia mint ahogy biciklizek utána, mert ha hatótávon belül kerül, még a telefonja is feltöltődik a zsebében!
2023. máj. 10. 17:13
823/1283 anonim válasza:
820. És aki nem bukik meg, az szerinted mit csinál? Tanul. Tanulhatnál te is a gyakorin való siránkozás helyett. El kurvulni meg soha nem fogsz tudni, mert nem lenne épeszű ember a Földön, aki fizetne érted. Nem mintha lenne hozzá bátorságod. És elájulni még mindig nem jó dolog. Amikor minden kis zaj, beszéd irritálja a füledet, szószerint forog körülötted minden, és senki hozzád se érjen, mert rossz érzés, a két saját lábadon nem tudsz megállni, kiver a víz, izzadsz, fázol, remegsz. Szerinted ez olyan jó?
2023. máj. 10. 21:23
824/1283 anonim válasza:
Ja meg hát azt nem is mondtam, hogy az ájulás utáni kellemetlen érzés után csak még idegesebb, stresszesebb lesz az ember, mert gyengének érzi magát, mindenki őt bámulja, aki nem segít, lehet, hogy ki is beszél, és hát ugye ilyenkor jön a még több kortizol termelés.
2023. máj. 10. 21:30
825/1283 anonim válasza:
Most tényleg nem azért, hogy megbántsalak, de téged amúgy nem szoktak csúfolni, hogy egy kicsit vissza vegyél az arcodból? Én minden eddigi ájulásom negatívan éltem meg, és még nevettek is rajtam. Pedig nem tehettem róla.
2023. máj. 10. 21:34
826/1283 A kérdező kommentje:
Hiaba tanulok ugy is azt gutom amit legkevesbe tanultam meg
A jegyeket meg nem nezik
A stressztől hiaba tanultam elrontom
825 ös ugye egy szexi lany vagy akinek nem er össze a combja? Én egy ajulasert is fizetnek hogy elajulhassak
Kell az emberek figyelme es az atlagosság
En mar annak is örülnek ha csak egyszer elajukhatnék
Azert nem hiszitek el higy betegsegem van jgye mert meg nem ajultam el?
Erettsegin tenyleg sokan elajulnak?
2023. máj. 10. 21:48
827/1283 A kérdező kommentje:
Szedjel fel egy kis zsirt
Az ajulas a vekony csitrik kivaltsaga
A gyönyörű női gyengeseg a nadszalvirag nőkben jelentkezik
Igazsagtalan hogy csak vekonyak kivaltaga az ajulas
Egy duci nő is élje meg női gyengeségét! Én is eltudok ajulni mert gyenge nő vagyok a 68 kgmal is! Igazsagtalan hogy az ajulas a vekonyak kiváláltsaga!
2023. máj. 10. 21:52
828/1283 A kérdező kommentje:
Amugy eddig meg nem birtam
Lehet nem is vagyok nő a kortizol felfihormon azt olvastam
Ugye nem vagyok pasis?
2023. máj. 10. 21:55
829/1283 anonim válasza:
Eddig sírógörcsös pánikroham volt mert dagadt vagy, most meg jön a 'duci nők' duma? Úgy tűnik beindult a mind shifting, hogy te már sosem fogysz le (mert azért tenni kell), úgyhogy átprogramozod az agyad arra hogy a duciság az új büszkeség (mert azért csak enni kell). Hozzá a vékony nők alázása, mert te már sosem leszel az, mi? Szánalmas ez a vergődés.
2023. máj. 10. 21:58
830/1283 A kérdező kommentje:
Szegeny vekonynők 🙂
Vegülis csak övek minden pasi es mindenütt dicseretet kapnak
Szegenyek 🙂
Még a ferfiak figyelmet is felkeltik
Arra akartam kijukadni hogy qz ajulas a vekonysagbol fakad tehat a vekonyak kivaltsaga az ajulas ami ugye a nőiesseg tehat csak vekony lehet nőies es engem ez zavar
Vekony csitri
Szegeny vekonyak vegülis csak masokat nyomnak el 🙂
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!