Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy a "Tini párkapcsolatok" egy külön kategória az azt jelenti hogy minden átlagos tininek van már párkapcsolata? 17/l
Az atlagos csajok egyben gazdagok is
Nekem a szüleim csak turkálóbol tudják szerezni a ruhá, alig van pár bolti ruhám
A biciklimet is apukám a méhtelepről hozta
✨️Viszont van egy csodálatos hírem!✨️
Negatív lett az ATCH véreredmeny 5.56 szint és akkor nincs daganat es valoszinüleg nem cushing! 😊
De akkor beutalnak szegedre? 😰
#803 Legalább ezt most már tudod. Azt csak az orvos tudja, hogy milyen irányban vizsgálnak tovább.
Egyébként meg tök jó dolgokat lehet találni a használt ruha boltokban is. Mi is vettünk onnan egy csomó mindent, pedig kb. 800ezer a havi a bevételünk.
Azt meg erősen kétlem, hogy lehetne a méhtelepen normális, működő biciklit találni.
Akkor nincs Cushing kórod:)
A Cushing kórt a hipofízis daganata okozza, attól alskul ki magas kortizolszint.
A Cushing szindróma az maga egyszerűen a magas kortizol szint.
Az alkatreszei vannak onnan
A doktornő tovabbkepzesre ment es egy nőver adta oda a papirt
Szeretnem ha vervetelen néznék meg a kortizolszintemet
Senki nem segit rajtam pedig mar a hasamon is striak vannak 😭😭😭
Azt mondtak nem cushing kór, de szindróma még lehet mivel magas a kortizolszint. De semmikepp sem daganat, a kortizolszint mastol is lehet magas.
Melyik gazdag ferfinek kene ilyen nő? 😭😭😭😭
Lehet kirivo de bikinibe is ugyanez latszik
Detti! nem ismerjük egymást , még nem írtam ide . de végigolvastam itt az összes választ. Azt kell mondjam neked nem a külsőd miatt nem lesz gazdag pasid, de még szegény is nehezen. A pszichés problémáiddal kellene kezdened valamit mert így nehezen tudsz találni olyan pasit aki elvisel majd. Azt kell mondjam ne nagyon válogass, ha valaki el tud viselni csapj le rá gyorsan:)
Egyébként lehet segítene is az állapotodon ha lenne egy rendes pasi melletted. Meg a szex is, lehet lenyugodnál ha végre szexelnél:)
de ha neked csak a szőke kék szemű pasi kell aki még legyen gazdag is hát nem sok esélyed van...
Meg azért tenni is kell hogy pasid legyen és itt most nem feltétlen a fogyásra gondolok, de ha beszélni se tudsz pasikkal akkor nehéz lesz találnod bárkit is. A fogyás szerintem másodlagos, bár dícséretes hogy fogyni akarsz, csak nem orvosra meg gyógyszerre kellene várni hanem diétázni meg mozogni, az hatékony. Amíg csak vársz és szidod az egészségügyet addig nem nagyon fogsz fogyni, az orvos nem varázsló biztos nem fog egy csapásra lefogyasztani.
De mint mondtam ha pasit akarsz akkor inkább a viselkedéseden kellene változtatnod. Mert ezzel az állandó hisztivel nem hiszem hogy bárkit megfogsz. Férfit nem úgy tudsz találni hogy megsajnál ( mert elájulsz, vagy mert baleset ér, vagy mert beteg vagy ). Valamivel meg kell fogni, és nem csak a külsővel mert az édeskevés. ha belsőleg nem passzoltok hosszú távú kapcsolat úgyse lesz belőle...
Mondanám hogy járj pszichológushoz de úgy tudom jársz. valahogy meg kellene változnod hogy a hiszti helyett tegyél is valamit azért amit akarsz. Apró lépésekben... Mondjuk kicsit diétázz, járj el rendszeresen sétálni....vagy görkorizni ha az neked szimpatikusabb. jó idő van menj ki élvezd kicsit világot. Ne a neten írogass:) ha neadjisten van olyan pasi aki érdeklődik nálad ne hajtsd el csak azért mert nem szőke:) ( komolyan ha egy pasi téged el tud viselni az neked a tökéletes pasi mást nem is várnék el a helyedben)Ilyesmik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!